Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτσε ρε, Johhny, μισό λεπτό. Γιατί με κόκκινα γράμματα; Οι δικοί μας είναι αθώες περιστερές; Μην μου ζητήσεις αποδείξεις, δεν έχω, αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να δείχνουμε μόνο τους άλλους και να μην βλέπουμε τα δικά μας.

Δημοσ.

Κάτσε ρε, Johhny, μισό λεπτό. Γιατί με κόκκινα γράμματα; Οι δικοί μας είναι αθώες περιστερές; Μην μου ζητήσεις αποδείξεις, δεν έχω, αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να δείχνουμε μόνο τους άλλους και να μην βλέπουμε τα δικά μας.

Δημοσ.

Δεν είπα αυτό (δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα). Απλά, προτιμώ να μην είμαστε κοντόφθαλμοι.

Δημοσ.

Δεν είπα αυτό (δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα). Απλά, προτιμώ να μην είμαστε κοντόφθαλμοι.

Δημοσ.

όχι δεν το είπα για εσένα.το λέω σοβαρά δεν το λέω ειρωνικά.

από το να κοροϊδευόμαστε πως όλα είναι καθαρά ενώ δεν είναι ας τα επιτρέψουν όλα.

Δημοσ.

όχι δεν το είπα για εσένα.το λέω σοβαρά δεν το λέω ειρωνικά.

από το να κοροϊδευόμαστε πως όλα είναι καθαρά ενώ δεν είναι ας τα επιτρέψουν όλα.

Δημοσ.
Κάτσε ρε, Johhny, μισό λεπτό. Γιατί με κόκκινα γράμματα;

Όχι ρε συ, καμιά σχέση. Το κόκκινο το έβαλα για έμφαση στην αλλαγή. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τον οσφπ ή με οποιαδήποτε ομάδα που φοράει κόκκινα.

Εγώ θεωρώ πως όλοι οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό κάποια στιγμή βούτηξαν το κυπελλάκι τους στον "μαγικό ζωμό" λίγο ή πολύ. Από εκεί και μετά κάποιοι πιάνονται ενώ κάποιοι όχι.

---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:29 ----------

Στο σπίτι του κρεμασμένου.

Πάλι το έπιασες τσακάλι μου εσύ :P

Δημοσ.
Κάτσε ρε, Johhny, μισό λεπτό. Γιατί με κόκκινα γράμματα;

Όχι ρε συ, καμιά σχέση. Το κόκκινο το έβαλα για έμφαση στην αλλαγή. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τον οσφπ ή με οποιαδήποτε ομάδα που φοράει κόκκινα.

Εγώ θεωρώ πως όλοι οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό κάποια στιγμή βούτηξαν το κυπελλάκι τους στον "μαγικό ζωμό" λίγο ή πολύ. Από εκεί και μετά κάποιοι πιάνονται ενώ κάποιοι όχι.

---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:29 ----------

Στο σπίτι του κρεμασμένου.

Πάλι το έπιασες τσακάλι μου εσύ :P

Δημοσ.

Εσύ συνηθίζεις να βάζεις το κόκκινο για έμφαση...

Ζητώ ταπεινά συγνώμη που τόλμησα να υποθέσω κάτι άλλο... :lol:

Δημοσ.

Εσύ συνηθίζεις να βάζεις το κόκκινο για έμφαση...

Ζητώ ταπεινά συγνώμη που τόλμησα να υποθέσω κάτι άλλο... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...