Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε Geovard, εσύ δε μας εκθείαζες προχθές τη στάση Βαρδηνογιάννη;

Άστον βρε συ ήσυχο τώρα που είδε την αλήθεια κατάματα :P

Πέρα από την πλάκα, όλο το ζουμί είναι αυτή η φράση:

Σε κάθε χρυσή ευκαιρία γιά εκτίναξη της ομάδας, αυτοί κάτι έβρισκαν για να φρενάρουν την πορεία αυτή.

Να τραβάς τα μαλλιά σου, πραγματικά.

Δημοσ.

Μ'αυτα και μ'αυτα πανε να μας βγαλουνε ξινο το φετινο νταμπλ. Μα να μη μπορουν να μας δωσουν μια φορα για 1 χρονο εστω, την αισθηση οτι υπαρχει ισοροπια ηρεμια και ΥΓΕΙΑ εκει μεσα.

Δημοσ.

Πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου?

Δημοσ.
Μ'αυτα και μ'αυτα πανε να μας βγαλουνε ξινο το φετινο νταμπλ. Μα να μη μπορουν να μας δωσουν μια φορα για 1 χρονο εστω, την αισθηση οτι υπαρχει ισοροπια ηρεμια και ΥΓΕΙΑ εκει μεσα.

Στα τελευταία δύο χρόνια επί πολύ καιρό κατάφερναν να έχουν την ομάδα στην μπούκα του κόσμου:

Στην αρχή έκρυβαν την διαιτητική κλοπή και μας έλεγαν για το παλτό τον Ζιλμπέρτο και τον καημένο τον Ιβανσιτς που του σπάνε τα νεύρα και δεν τον αφήνουν να παίξει.

Μετά μας έλεγαν για την χαμένη κολόνα της άμυνας τον Μέλμπεργκ που χάθηκε και πως ο Σισσέ είναι σαπιοπόδης και ακριβός.

Ύστερα και παρά το σερί νικών στην Ελλάδα προσπαθούσαν να μας πείσουν πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μπάλα και πως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ...Άρης και από ένα σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ.

Και επειδή η ομάδα τελικά βούλωσε όλους τους αμφισβητίες και πήρε το ντάμπλ άρχισαν να στέλνουν λάσπη στοχευμένα στον Πατέρα και στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ανακαλύπτουν οικονομικές τρύπες που θα γίνουν μπας και φοβηθεί ο κόσμος και κάτσει στα αυγά του.

Να ποιοι θέλουν να κάνουν κουμάντο στον Παναθηναϊκό:

prasiniderti.gif

Δημοσ.
Στα τελευταία δύο χρόνια επί πολύ καιρό κατάφερναν να έχουν την ομάδα στην μπούκα του κόσμου:

Στην αρχή έκρυβαν την διαιτητική κλοπή και μας έλεγαν για το παλτό τον Ζιλμπέρτο και τον καημένο τον Ιβανσιτς που του σπάνε τα νεύρα και δεν τον αφήνουν να παίξει.

Μετά μας έλεγαν για την χαμένη κολόνα της άμυνας τον Μέλμπεργκ που χάθηκε και πως ο Σισσέ είναι σαπιοπόδης και ακριβός.

Ύστερα και παρά το σερί νικών στην Ελλάδα προσπαθούσαν να μας πείσουν πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μπάλα και πως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ...Άρης και από ένα σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ.

Και επειδή η ομάδα τελικά βούλωσε όλους τους αμφισβητίες και πήρε το ντάμπλ άρχισαν να στέλνουν λάσπη στοχευμένα στον Πατέρα και στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ανακαλύπτουν οικονομικές τρύπες που θα γίνουν μπας και φοβηθεί ο κόσμος και κάτσει στα αυγά του.

Να ποιοι θέλουν να κάνουν κουμάντο στον Παναθηναϊκό:

prasiniderti.gif

To θεμα ειναι πως ολα αυτα δεν προερχονται απο τυχαιους, αλλα απο ατομα που κανουν κουμαντο στην ΠΑΕ. Αν τα γραφανε απλως οι δημοσιογραφοι, δεν θα μου καιγοταν καρφακι. Το ζητημα ειναι οτι υπαρχουν σοβαρα εσωτερικα προβληματα μεταξυ των διοικουντων, και αντι με το νταμπλ να φορτσαρουν καθονται και κακομοιριαζουν και δεν αφηνουν ουτε τον κοσμο τους να ξενοιασει και να το χαρει λιγο.

Δημοσ.

συμφωνώ κι επαυξάνω!

φίλε Geovard εξήγησέ μας λίγο την μεταστροφή των απόψεών σου...

φιλικά

Δημοσ.
συμφωνώ κι επαυξάνω!

φίλε Geovard εξήγησέ μας λίγο την μεταστροφή των απόψεών σου...

φιλικά

Πήρα φακελάκι από τον Πατέρα!;)

Μα τι μαμακίες λέτε ρε μάγκες?Διαβάζετε καθόλου κανένα μήνυμα ή μυρίζεστε τα νύχια σας?

Εγώ αυτό που είπα ήταν με τη μορφή ερωτήματος- ελπίδας μπάς και φώτισαε ο Θεός τον Τζίγγερ να αλλάξει.

Έκανα λοιπόν τη ρητορική ερώτηση:

Θεραπεύτηκε άραγε ο καρκίνος?

Αυτά και εις άλλα με υγεία.

Πάντα ήμουν φανατικός εχθρός τού Τζίγγερ.Είχα μιά μικρή συμπάθεια στιον Καπετάνιο μέχρι που διάβασα ότι τα έσοδα από τη πορεία τότε με τον Άγιαξ τα έκανε γούνες και κοσμήματα στην Αγάπη τη γυναίκα του.

Μόνο ο Πατέρας μπορεί να συνεχίσει το σερί και να κανει τον κοσμο του ΠΑΟ να ονειρεύεται μεγαλεία.Κανείς άλλος.Ούτε ο Θανάσης τον οποίο προορίζουν μάλλον γιά πρόεδρο.

Σήμερα άκουσα και ενα αλλο ονομα που παίζει γιά πρόεδρος.Είναι ο πρόεδρος των Ελλήνων εφοπλιστών Βενιάνης ή καπως έτσι νομίζω λέγεται.Έχει ακούσει κανείς κάτι?

Και στον Καναδά Πατέρα θέλουν.

http://www.sport24.gr/html/ent/295/ent.363295.asp?tp=pu&iInd=1

Δημοσ.

αυτός ο Βενιάνης νομίζω είναι από το περιβάλλον βγενόπουλου πατέρα.χωρίς να είμαι σίγουρος.

πολύ αργεί ο Βγενόπουλος να πάρει θέση.

Δημοσ.

ολα τα ωραία βγαίνουν στην φόρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Η έκθεση της Deloitte

μετά τν κάνει ο Πατέρας με ελαφρά....

«Αποκαλύψεις» για προσπάθεια «πράσινης» δωροδοκίας έκανε ο Φιλ Ντον, ο διαιτητής του τελικού του Champions League της Αθήνας, το 1994.

και οι πρεσβευτές fair play έφαγαν και ξυλο στο φιλικό με την μπενφικα...

Δημοσ.
ολα τα ωραία βγαίνουν στην φόρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Η έκθεση της Deloitte

μετά τν κάνει ο Πατέρας με ελαφρά....

«Αποκαλύψεις» για προσπάθεια «πράσινης» δωροδοκίας έκανε ο Φιλ Ντον, ο διαιτητής του τελικού του Champions League της Αθήνας, το 1994.

και οι πρεσβευτές fair play έφαγαν και ξυλο στο φιλικό με την μπενφικα...

Νομίζω λέει ότι έσπερνε το σπόρο γιά να αποκομίσει κέρδη γιά την επόμενη χρονιά αν λέει εγώ θα ήμουν διαιτητης σε αγώνα της ομάδας του!Τι πιθανότητες ειχε να συμβεί αυτό?Παραμύθια της χαλιμάς.Πάλι χαλασμενο Σκωτσέζικο ουίσκυ ήπιε ο Άγγλος.

Προ αρχαιοτάτων χρόνων όταν τα όπλα γέμιζαν από μπροστά!

Τι θα ακούσουμε ακόμη.

Όσο γιά την έκθεση γιά τα οικονομικά υπάρχει τρύπα αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη. Γιατί να μιλάει για ορίζοντα της επόμενης τριετίας όταν ο Πατέρα έκατσε δυο χρόνια ?

Είναι παιχνίδια γιά να διώξουν τον Νικόλα Πατέρα δεν το κατάλαβες φίλε?

Δηλαδή ο Πατέρας δημιούργησε τα συσσωρευμένα οικονομικά κενά χρόνων και χρόνων?

Μήπως με τις μεταγραφές των Μελίσση και Χριστοδουλόπουλου που δεν απέδωσαν?

Θέλουν να φάνε τον Πατέρα και θα τον φάνε αν δεν κάνει κάτι ο κόσμος του ΠΑΟ.

Και ποιός παρακαλώ έφαγε ξύλο στο Καναδά? Δεν τα διάβασες καλά. Κάνανε σκληρό φάουλ στο Δημούτσο και ο διαιτητής απέβαλε τον αμυντικό της Μπενφίκα και λίγο μετά φανελοτραβήχτηκαν.Τι κάνεις τη τριχα τριχιά?

Δημοσ.
Νομίζω λέει ότι έσπερνε το σπόρο γιά να αποκομίσει κέρδη γιά την επόμενη χρονιά αν λέει εγώ θα ήμουν διαιτητης σε αγώνα της ομάδας του!Τι πιθανότητες ειχε να συμβεί αυτό?Παραμύθια της χαλιμάς.Πάλι χαλασμενο Σκωτσέζικο ουίσκυ ήπιε ο Άγγλος.

Προ αρχαιοτάτων χρόνων όταν τα όπλα γέμιζαν από μπροστά!

Τι θα ακούσουμε ακόμη.

Yeah right. Αν αφορούσε στον Ολυμπιακό το δημοσίευμα θα αποτελούσε ντοκουμέντο - βόμβα.

Τώρα που αφορά στον αγνό και γάργαρο ΠΑΟ είναι παραμύθια της χαλιμάς. :rolleyes:

Δημοσ.
Yeah right. Αν αφορούσε στον Ολυμπιακό το δημοσίευμα θα αποτελούσε ντοκουμέντο - βόμβα.

Τώρα που αφορά στον αγνό και γάργαρο ΠΑΟ είναι παραμύθια της χαλιμάς. :rolleyes:

Εδώ ακούσαμε στον Τριανταφυλλόπουλο με τα ίδια μας τα αυτάκια τα όργια Σπάθα και Θωμά και δεν κουνήθηκε φύλλο!

Πραγματικά γεγονότα και όχι νομίζω και νομίζω και μάλιστα έπειτα από τόσα χρόνια.Και γιατί τώρα παρακαλώ έκανε αποκαλύψεις και όχι πριν?

Βλέπεις πουθενά να ζήτησε κάτι ο Καπετάνιος?Εξ άλλου συνηθιζόταν εκείνο το καιρό να κάνουν δώρα στους διαιτητές άπαντες οι πρόεδροι ανεξάρτητα αν σφυριζαν ή όχι τις ομάδες τους.Μετά απαγόρευσε η ουεφα στους προεδρους κάθε επαφή.

Βέβαια κάθε επαφή προέδρου με διαιτητές ασφαλώς είναι εκ του πονηροού.

Δημοσ.
Εδώ ακούσαμε στον Τριανταφυλλόπουλο με τα ίδια μας τα αυτάκια τα όργια Σπάθα και Θωμά και δεν κουνήθηκε φύλο!

Πραγματικά γεγονότα και όχι νομίζω και νομίζω και μάλιστα έπειτα από τόσα χρόνια.Και γιατί τώρα παρακαλώ έκανε αποκαλύψεις και όχι πριν?

Βλέπεις πουθενά να ζήτησε κάτι ο Καπετάνιος?Εξ άλλου συνηθιζόταν εκείνο το καιρό να κάνουν δώρα στους διαιτητές άπαντες οι πρόεδροι ανεξάρτητα αν σφυριζαν ή όχι τις ομάδες τους.Μετά απαγόρευσε η ουεφα στους προεδρους κάθε επαφή.

Βέβαια κάθε επαφή προέδρου με διαιτητές ασφαλώς είναι εκ του πονηροού.

Συνεπώς, σύμφωνα με την αποψή σου geo, ότι ανακαλύπτει ο Ταρζάν αποτελεί αληθές γεγονός, ενώ ότι λέει με το ίδιο του το στόμα δωροδοκηθείς διαιτητής, είναι παραμύθια της χαλιμάς.

Κι επειδή συνηθιζόταν να κάνουν δώρα πρόεδροι ομάδων, τι σημαίνει αυτό? Θα το ηθικοποιήσουμε?

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός δεν χρειαζόταν να δίνει ρολογάκια για να αποκλείει μεγαθήρια σαν την Φερεντσβάρος. Η μάλλον ακόμα και με τέτοιες ομάδες φάπες έτρωγε τώρα που το θυμάμαι.

Και που σαι tzizzz, το ξύλο το ρίξαμε στα πορτογαλάκια, δεν το φάγαμε. :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...