Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@firewalker: νομίζω ήρθε η ώρα να postάρεις την γνωστή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (εκείνη με τις πέντε έξι γνωστές φάτσες) και από κάτω το σχόλιο: "Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος..."

Την ψάχνω... Δεν θυμάμαι που την είχα τελευταία φορά.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Την ψάχνω... Δεν θυμάμαι που την είχα τελευταία φορά.

Ε, πρέπει να την βρεις! Νομίζω αυτές τις μέρες, είναι must η δημοσίευσή της.:lol:

Δημοσ.
Μα νομιζω οτι ειναι τελειως ουτοπικο και ας πουμε αδικο να βριζετε τον Βαρδ επειδη δε δινει τζαμπα τις μετοχες του. Πολλα η λιγα, τοσα χρονια η οιξογενεια του εχει βαλει χρημα. Ειναι δυνατον να τα παρατησει ετσι;

Μια χαρά έχει βάλει χρήμα. Στην τσέπη.

Δημοσ.
Ρε μλκα, εγώ δεν τα γράφω για να φορτίσω κάποιον, αλλά γ@μώ την τρέλα μου, βουίζει ο τόπος. Σκέψου να χάσει κανένα πρωτάθλημα από τον Γιαννάκη ο Παύλος, τί μουρμούρες θα έχει στην ΚΑΕ. Που να πάει μετά να αγοράσει την ΠΑΕ και με τις μλκίες που έχει πει ο γιος του? (αν και θα μου επιτρέψεις να είμαι επιφυλακτικός ως το ποιος τις είπε.)

BTW αυτό ακριβώς που έκανε ο Τζίγγερ στους υπόλοιπους, θέλει να αποφύγει ο Μαρινάκης, γι' αυτό δεν μπαίνει στην ΠΑΕ με όρους ΣωκοΤζιγγερικούς.

Βουίζει ο Πειραιάς θες να πεις.

Δημοσ.

Ακουγα αθλητικα στο Star τωρα και μιλαμε ουτε λεξη για το Βγαινοπουλο ..

Ενα μισαωρο διαβαζε του Τζιγγερ τις επιστολες και για τις απαντησεις του Βγαινοπουλου τπτ...

Μονο ειπαν οτι οπως παντα ριχνει λασπη και λεει γενικολογιες ....

:lol:

Δημοσ.

Σωστά, γιατί οι διαφορές είναι χαοτικές και δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε για φαλτσοσφυρήγματα, άσε που στην περίπτωση της δυναστείας του ΠΑΟ στο μπάσκετ, συμβαίνει το παράδοξο ο ισχυρός να μην ευνοείται... :confused:

Οι διαφορές ΕΙΝΑΙ χαοτικές.

Δημοσ.
Οι διαφορές ΕΙΝΑΙ χαοτικές.

Σε λες και μετρημένο.

Για το άλλο θέμα που "καίει", έχετε δίκιο. Το ζευγάρι δεν είναι Τζίγκερ-Βγενό, είναι Βγενό-Τζίγκερ!

Δημοσ.
Σε λες και μετρημένο.

Για το άλλο θέμα που "καίει", έχετε δίκιο. Το ζευγάρι δεν είναι Τζίγκερ-Βγενό, είναι Βγενό-Τζίγκερ!

Έχω πει εδώ και καιρό ότι θα είναι έκπληξη αν πάρετε 2 παιχνίδια.

Και το MEGA μας λέει για τον αχρηστοανίκανο...

---------- Προσθήκη στις 21:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:54 ----------

Αντιγράφω επίσης κάτι που διάβασα και με το οποίο συμφνώ απόλυτα:

-Πριν 2 χρόνια οι ΒΒ αποτίμησαν (αυθαίρετα)το 100% ΠΑΕ στα 200εκ€ και στη βάση αυτή ζήτησαν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν.

Προς τιμήν τους οι ενδιαφερόμενοι προσήλθαν δίχως προηγουμένως να ζητήσουν αποτίμηση από ορκωτούς λογιστές

Σήμερα με τον Παναθηναϊκό νταμπλούχο, με ρεκορ εισιτηρίων διαρκείας, με αλλεπάλληλα sold-out, η έκθεση της Deloitte τον αποτιμά στα 110εκ€! Αν κάποιοι μέτοχοι κάνουν λόγο για εξαπάτηση τους θα έχουν δίκιο.

-Πριν 2 χρόνια ο Τζίγγερ απηύθυνε κάλεσμα σε αύξηση ΜΚ ως ενδεδειγμένου τρόπου να μπουν κι άλλα χρήματα στον Παναθηναϊκό. Δεν συμμετείχε στην αύξηση και επακόλουθα έριξε το ποσοστό του στο 57%.

Σήμερα απορρίπτει εκ προοιμίου ανάλογη αύξηση ΜΚ-τα 15 εκ€ είναι της πλάκας για τέτοια μεγέθη- και θέτει εκβιαστικά διλήμματα. Αγοράστε ή σκάστε!

Κοινώς κύριοι εξαπατημένοι μέτοχοι αν και υπερκοστολογήσαμε το προιον-ΠΑΕ Παναθηναικός πριν 2 χρόνια, αν και σας αποκρύψαμε σωρρευμένες ζημίες ετών, εμείς που "αγαπούμε" τον Παναθηναικό απορρίπτουμε τη μείωση του ποσοστού μας μέσω γενναίας αύξησης ΜΚ και όποιος θέλει αγοράζει το ποσοστό μας και τα χρέη που αποκρύπταμε τόσο καιρό. Μαζί θα λάβει ΔΩΡΟ την υπόθεση του γηπέδου σε ΤΕΛΜΑ ενώ η Παιανία ως περιουσιακό στοιχείο της Οικογένειας δεν εντάσσεται στην διαπραγμάτευση αλλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ χωριστά.

Δημοσ.

Λιγο πλακιτσα ...

Φιλικα παντα τα παρακατω

No offence .. ... :-)

Εχω σκασει στα γελια και με το redplanet που εχει κατι αναλυσεις για τα του Παο αλλο πραγμα ....

Ειδικα οι προλογοι ειναι μιλαμε για πολυ γελιο ..:lol:

Παρτε γευση

Νόμιζε ότι έπαιζε μόνος του... Ήταν ο Σεργκέι Μπούμπκα των ανακοινώσεων, έχοντας για μοναδικό αντίπαλο τον εαυτό του. Έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, φτάνοντας στο "τρεις κατά την διάρκεια ενός αγώνα", το οποίο φάνταζε ακατάρριπτο. Τελικά, γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος και πλέον τρώει την πράσινη σκόνη στα μούτρα.

Ο Χρήστος Πανόπουλος και η SKODA Ξάνθη απέκτησαν παρέα και αυτή κατοικοεδρεύει Παιανία μεριά. Οι πολυμετοχικοί του Παναθηναϊκού έχουν βαλθεί να παρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους και μετά την... αυτοκρατορία που έχουν προαναγγείλει σε αγωνιστικό επίπεδο, έστειλαν τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης στα τάρταρα, βγάζοντας τέσσερις ανακοινώσεις σε μια ημέρα! Πλέον, είναι και εκεί πρώτοι, δείχνοντας ότι είναι διατεθειμμένοι να πάρουν όλα τα "σκήπτρα". Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι σκέφτονται να κάνουν και ολοσέλιδες καταχωρήσεις.

Επισης

Σπάει τα... ταμεία ο πράσινος εμφύλιος πόλεμος που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στον Παναθηναϊκό.

Γελάει ο πλανήτης

Το σίριαλ των... πολυμετοχικών σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ξεπέρασε σε τηλεθέαση ακόμα και το τελευταίο επεισόδιο του γνωστού και πετυχημένου "Lost". Oι Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης έβγαλαν τα... μαχαίρια ή αν προτιμάτε τα κανόνια δείχνοντας επηρεασμένοι από τον ίλιγγο που προκαλεί η κορυφή.

Κι αλλο ενα ...

Ξαφνικά, εκεί που οι πράσινοι μεγαλοεπενδυτές ήταν έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο, προκαλώντας... τρόμο σε Πέρεθ, Αμπράμοβιτς, Μοράτι και Λαπόρτα (πληροφορίες αναφέρουν ότι φοβήθηκαν οι μπλαουγκράνα σφήνα του ΠΑΟ για τον Βίγια και τον έκλεισαν άρον άρον), ήρθε η Deloitte και τους "προσγείωσε" εκεί που προηγουμένως τους τοποθετούσε ο ίδιος ο Ολυμπιακός.

Δημοσ.

Εχω σκασει στα γελια και με το redplanet που εχει κατι αναλυσεις για τα του Παο αλλο πραγμα ....

Ειδικα οι προλογοι ειναι μιλαμε για πολυ γελιο ..:lol:

Οι μέτοχοι, ο Τσακ Νόρις και οι ανακοινώσεις :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...