Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν αντέχεται πλέον ο Βγενόπουλος. Μου αφήνει την αίσθηση ότι νομίζει πως απευθύνεται σε ηλίθιους.

Ενώ ο Τζίγγερ ε?

Δημοσ.

Αρα αν καταλαβα καλα το ολο concept είναι μικρη αυξηση του ΜΚ πειθοντας τον Τζιγγερ να μην συμμετασχει ώστε με 15 μυριακια να πεσει ο Τζιγγερ κατω απο το 50% απλα

ΥΓ. Ρε Βγενοπουλε, καλα τα λες, αλλα μην δουλευομαστε...μια καλη κερδοφορα επιχειρηση, οπως αυτες που εχεις στην MIG έχει κερδη της ταξεων των 100Μ ακομα και στην περιοδο κρισης(απλα πιο πριν ειχε 250Μ ας πουμε). Οποτε τα 50-60 πακετα για σας δεν ειναι τιποτα.

Πες "Δεν μπορω να απολυω και να δινω στη μπαλα", οχι "Δεν μπορω να απολυω και να δινω 60Μ". Αφενως δλδ ΠΟΣΑ περιμενες να σου ζητησει?500 χιλιαρικα?

Αφεταιρω σιγα μην σε χωσουν μεσα τα 60 οταν στο πορτφολιο σας εχετε-χωρις να ξερω αλλα στα προχειρα-ανω των 300-400 καθαρο ενεργητικο

Δημοσ.
Ενώ ο Τζίγγερ ε?

Κάθε φορά που κάνουμε αρνητική αναφορά σε κάποιον μέτοχο της ΠΑΕ, θα πρέπει να δηλώνουμε κατά πόσο χειρότερος/καλύτερος είναι απο τον Τζίγγερ? Τι είναι ο Τζίγγερ δηλαδή? Μονάδα μέτρησης?

Δημοσ.

Καλά τα λες ρε συ Αντρούκο. Και ζήτω και όπα. Να μην προκαλέσουμε το κοινό αίσθημα.

Η μαμημένη η αύξηση του Μ.Κ. που κάνατε πριν λίγο καιρό στην Marfin δεν προκάλεσε;

Μην του βγάλουμε τα μάτια εντελώς.

Δημοσ.

Όχι, αλλά πέριμενα να βρει μια πιο έξυπνη δικαιολογία. Όχι, λάθος, μια απλά έξυπνη δικαιολογία.

Δημοσ.

φαίνεται να το χάνει το παιχνίδι όντως. και το χειρότερο για αυτόν, το χάνει εκεί που ήταν ανίκητος, στο επικοινωνιακό κομμάτι. τον εξέθεσε ο τζιγκερ

Δημοσ.

Επειδη γνωριζε οτι θα βγουν στη δημοσιοτητα οτι και να πει,ειπε αυτο που ειπε....

συμφωνω παντως οτι δεν ηταν εξυπνη..

φαίνεται να το χάνει το παιχνίδι όντως. και το χειρότερο για αυτόν, το χάνει εκεί που ήταν ανίκητος, στο επικοινωνιακό κομμάτι. τον εξέθεσε ο τζιγκερ

εγω λεω να περιμενουμε ολοι μεχρι 18 ιουνιου και μετα να κρινουμε.

Δημοσ.

καλά ναι, δεν προεξοφλώ κάτι... και σίγουρα μπορεί να έχει κάποιο κρυμμένο χαρτί. απλά λέω ότι χάνει τις εντυπώσεις αυτή τη στιγμή. μακάρι να μας ξαφνιάσει παλι...

Δημοσ.
Κάθε φορά που κάνουμε αρνητική αναφορά σε κάποιον μέτοχο της ΠΑΕ, θα πρέπει να δηλώνουμε κατά πόσο χειρότερος/καλύτερος είναι απο τον Τζίγγερ? Τι είναι ο Τζίγγερ δηλαδή? Μονάδα μέτρησης?

Απλά μου κάνει εντύπωση να γράφεται πως δεν αντέχεται ο Βγενόπουλος βασιζόμενο σε ένα άρθρο που περιγράφει τι και καλά ειπώθηκε σε μια ιδιωτική συζήτηση ενώ από την άλλη ο άλλος που βάζει φρένο στην ΠΑΕ λέγοντας πως τα λεφτά που θα πάρει από την πώληση της ΠΑΕ θα τα δώσει στον ...Ερασιτέχνη να βγαίνει λάδι.

Δημοσ.

Το που θα πάνε τα λεφτά απο την πώληση της ΠΑΕ δε νομίζω ότι θα έπρεπε να μας απασχολεί. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση του πωλητή.

Παλιότερα προσευχόμασταν να πουλήσει ο Τζίγγερ. Τώρα συνεχίζουμε να θέλουμε να πουλήσει αλλά τα χρήματα της πώλησης να τα αφήσει στην ΠΑΕ? Απο την άλλη ίσως δεν έχω καταλάβει τι εννοούσες με το

βάζει φρένο στην ΠΑΕ λέγοντας πως τα λεφτά που θα πάρει από την πώληση της ΠΑΕ θα τα δώσει στον ...Ερασιτέχνη
Δημοσ.
Το που θα πάνε τα λεφτά απο την πώληση της ΠΑΕ δε νομίζω ότι θα έπρεπε να μας απασχολεί. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση του πωλητή.

Παλιότερα προσευχόμασταν να πουλήσει ο Τζίγγερ. Τώρα συνεχίζουμε να θέλουμε να πουλήσει αλλά τα χρήματα της πώλησης να τα αφήσει στην ΠΑΕ? Απο την άλλη ίσως δεν έχω καταλάβει τι εννοούσες με το

Εσύ τωρα πως γραφεις από το iPad με ΕΛΛΗΝΙΚΑ;

Δημοσ.

δηλαδή, ο ρανταπλάν, ζητάει να πουλήσει μια εταιρεία με συσσωρευμενα κέρδη,90μυρια, που του κάλυψαν ως τρύπα το 75% οι υπόλοιποι επενδυτές με την ΑΜΚ προπερσι, και ενώ η εταιρεία που ο ΙΔΙΟΣ πλήρωσε, υου εβγαλε μια εκθεση παραληρημα, για αλλα 90 μυρια ζημια σε 3 χρόνια, και παρολαυτα, ζητάει και 60μυρια?

ταυτοχρονα, διέλυσε τις πιθανοτητες για γήπεδο, συνδεοντας το με το βωβό, υποσχέθηκε ότι θα αναλάβει το πόλο και..@#$%^, (οπου εκεί εκθετος κ ο βγενό), και υπόσχεται οτι θα τα δώσει στον ερασιτέχνη,αλλά δε θέλει να τα αφήσει στην παε,με ΑΜΚ???? (ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΡΕ)!!!

και τελικά, τι πουλάει? το brand name? την τριφυλλι αε? τη γηπελ? την παιανία? τι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...