Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι να μας πούν μωρέ οι κατευθυνόμενοι αθλιτικοκάφροι. Απο την πρώτη μέρα τον πολεμούσαν.

Μα ο άμεσος συνεργάτης του ο Γιάννης Αναστασίου λέει ξεκάθαρα ότι δεν πήγαινε άλλο αυτή η εκρηκτική κατάσταση στα αποδυτήρια και τις κακές σχέσεις.

Αντιγράφω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το τέλος.

Αλήθεια, πιστεύεις ότι ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός φέρει τη σφραγίδα του Νίκου Νιόπλια;

"Ο Παναθηναϊκός ήταν μια ομάδα δουλεμένη στον τομέα της φυσικής κατάστασης και μάλιστα σε πολύ καλύτερο βαθμό σε σχέση με τις λοιπές ελληνικές ομάδες. Ο Νίκος μαζί με το επιτελείο του πιστεύω ότι συνέβαλλαν στον τομέα της ψυχολογίας και δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένους παίκτες. Η διαχείριση του δυναμικού ήταν πιο άρτια. Αγωνιστικά, η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν νομίζω ότι διέφερε κατά πολύ σε σχέση με αυτή επί Τεν Κάτε".

Δημοσ.

Αλήθεια, πιστεύεις ότι ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός φέρει τη σφραγίδα του Νίκου Νιόπλια;

Αγωνιστικά, η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν νομίζω ότι διέφερε κατά πολύ σε σχέση με αυτή επί Τεν Κάτε".

Ε τότε γιατί τον έδιωξαν;

Δημοσ.

Είδς τώρα οτι δημιουργείς εντυπώσεις απομονώνοντας κομμάτια της συζήτησης?

Δημοσ.

- Μερικοί σας κατηγορούν ότι κάνατε πολιτική.

"Μισώ την πολιτική. Αν κάτι φταίει για την κατάσταση της χώρας σας, είναι η πολιτική. Αν έκανα πολιτική, θα έπαιζαν ο Χριστοδουλόπουλος, ο Πετρόπουλος και όχι ο Βύντρα. Όλοι μέσα στο κλαμπ μου έλεγαν να τον πετάξω έξω γιατί δεν τον ήθελε ο κόσμος".

- Εννοείτε τον Αντωνίου;

"Δέκα μέρες πριν απολυθώ, ο Αντωνίου είχε μίτινγκ με μερικούς Ελληνες παίκτες. Μου είπε πιο μετά ότι μίλησαν για τα μπόνους. Μα ελάτε τώρα... Δεν θέλω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου να ανταλλάξω ούτε μία κουβέντα με τον Αντωνίου. Τη μέρα που απολύθηκα μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι θα με πάρει τηλέφωνο. Το τηλέφωνό μου δεν κτύπησε ποτέ. Συνεργάτες για 17 μήνες και ούτε ένα τηλεφώνημα. Σε άλλους ήξερε να τηλεφωνεί".

- Σε ποιους εννοείτε;

"Ελληνικά δεν ξέρω αλλά κόβει το μάτι μου, καταλαβαίνω. Ο Αντωνίου έλεγε τα πάντα σε δύο εφημερίδες, τη Sportday και την Εξέδρα, για να εξασφαλίσει την εύνοιά τους. Εκεί ήξερε να τηλεφωνεί...".

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=211476

Δημοσ.

Βασικα το θεμα ειναι οτι εχουν ολοι δικιο

Οντως ο ΤενΚατε εχει δικιο, οι Ελληνες, το συστημα, τα ΜΜΕ, μεσα απο την ΠΑΕ πολλοι δεν του θελανε γιατι χαλαγε τη σουπα

Αλλα το προβλημα ειναι πως ΑΥΤΟ το πρωταθλημα και οχι ενα πρωταθλημα γενικα επρεπε να κερδηθει

Ο Πατερας απομακρυνε τον Τεν Κατε γιατι ορθα σκεφτηκε πως καποιος πρεπει να θυσιαστει. Αν τον κραταγανε μπορει να καθαριζε την ομαδα αλλα παιζει να χαναμε και αυτον τον τιτλο και κατι τετοιο δεν μπορουσε να αφησει να συμβει.Ο Τεν Κατε ηρθε δυστυχως για ολους σε λαθος εποχη, πρωτα θα επρεπε να δημιουργηθει ενα συνολο με 2-3 πρωταθληματα στην καβατζα και μετα να τον φερνανε να φτιαξει οπως πρεπει τον συλλογο

Δημοσ.
Βασικα το θεμα ειναι οτι εχουν ολοι δικιο

Οντως ο ΤενΚατε εχει δικιο, οι Ελληνες, το συστημα, τα ΜΜΕ, μεσα απο την ΠΑΕ πολλοι δεν του θελανε γιατι χαλαγε τη σουπα

Αλλα το προβλημα ειναι πως ΑΥΤΟ το πρωταθλημα και οχι ενα πρωταθλημα γενικα επρεπε να κερδηθει

Ο Πατερας απομακρυνε τον Τεν Κατε γιατι ορθα σκεφτηκε πως καποιος πρεπει να θυσιαστει. Αν τον κραταγανε μπορει να καθαριζε την ομαδα αλλα παιζει να χαναμε και αυτον τον τιτλο και κατι τετοιο δεν μπορουσε να αφησει να συμβει.Ο Τεν Κατε ηρθε δυστυχως για ολους σε λαθος εποχη, πρωτα θα επρεπε να δημιουργηθει ενα συνολο με 2-3 πρωταθληματα στην καβατζα και μετα να τον φερνανε να φτιαξει οπως πρεπει τον συλλογο

+1

Το θέμα όμως είναι πως δημιουργείται προηγούμενο με τους παίκτες να τρώνε τον προπονητή - αντίστοιχο σκηνικό έγινε και στον Ολυμπιακό και είδαμε πως κατέληξε η ομάδα. Αν έχετε σοβαρή διοίκηση του χρόνου που θα κόψει το βήχα σε Καραγκούνη και σια (γιατί ο Νιοπλιας σίγουρα δε μπορεί), οκ αλλά φάση διοικητικής αναταραχής όπως διαφαίνεται για του χρόνου είναι ό,τι χειρότερο για τα αποδυτήρια.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι τον χρονο δεν τον νικησε κανεις

Και στον Παναθηναικο δυστυχως οταν το κορμι σε προδιδει το μυαλο, οσο και να ειναι...

Τα ιδια με Τομο, τα ιδια με Σαρας, παικτες με μπασκετικο iq που απλα μεγαλωσαν. Οπως και να το κανεις, ο Παναθηναικος θελει ιδρωτα, κορμια να πεφτουν στη μαχη, κοπο, ποδια να αντεχουν. Τον ευχαριστουμε και θα τον αγαπαμε για οσα προσφερε

ΥΓ. Κοντα στο πνευμα των ημερων, για σημερα προβλεπω μικρη ηττα(κατω των 10π)

Δημοσ.

Παιδια μη λεμε ο,τι να ναι ...

Ο Τεν Κατε εφυγε για να αλλαξει το κλιμα στην ομαδα ....

Αυτο το πρωταθλημα δε χανοταν με οποιοδηποτε προπονητη ... :-)

Δημοσ.
Παιδια μη λεμε ο,τι να ναι ...

Ο Τεν Κατε εφυγε για να αλλαξει το κλιμα στην ομαδα ....

Αυτο το πρωταθλημα δε χανοταν με οποιοδηποτε προπονητη ... :-)

Μη βάζεις στοίχημα.Μού θυμίζεις τον Κόκκαλη που λέει ότι και με μενα προπονητη της Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα θα τόπαιρνα! χο χο!

Δημοσ.
Μη βάζεις στοίχημα.Μού θυμίζεις τον Κόκκαλη που λέει ότι και με μενα προπονητη της Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα θα τόπαιρνα! χο χο!

Ρε συ αφου ο Ολυμπιακος κατερευσε ...

Πως να το χασετε ...

Και ο Τεν Κατε δεν τα πηγε ασχημα τη φετινη σαιζον αλλα εφυγε λογω των σχεσεων του με τους ποδοσφαιριστες και επειδη εχασε στο ντερμπι με κατεβασμενα χερια ...

Τωρα ενταξει αυτη ειναι η αποψη μπορει να κανω και λαθος ...

Αλλα αυτη τη στιγμη εχει μπασκετ ....

Ειναι ωρες μπασκετ ...

Δημοσ.

Χμ...μυστηριο ματς.

Υπο αλλες συνθηκες μπορει να ελεγα οτι με Μαικ-Πεκο χωρις φαουλ και τους παικτες του Ολυμπιακου νευρικους, το ματς εχει τελειωσει

Αλλα φοβαμαι οτι μας κρατανε Τεπιτς-Σαρας. Και ποσο να αντεξει ο Τεπιτς?

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:48 ----------

Δεν νομιζω οτι γυρναει.

Απλα δεν γινεται να κερδισεις στο ΣΕΦ με 2,5 παικτες

Νομιζω θα χασουμε καπου στους 6-12π

ΥΓ. Απιστευτο το 4ο στον Τσαρτσαρη. Τι του σφυριξαν?Οτι δεν εξαφανιστηκε απο τον χωροχρονο?

Δημοσ.

Ελεος ρε πουστη μου με αυτα τα box out...Ελεος..Μα καλα τριποντο απο τον παπαλουκα? Δλδ ελεος..Αναστησαμε τους πεθαμενους παλι. Συγκεντρωση 0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...