Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχμ, συγγνωμη, αλλα το τελευταιο ποστ που εξηγω την αποψη μου για το φαουλ του Μπεβερλι και το τι σφυριξε η διαιτησια εφυγε λογω μοντ ή ψηφων?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελος παντων, καλη καρδια.

Δεν θα σκασουμε επειδη μερικοι πολυεκατομμυριουχοι χασαν απο μερικους αλλους. Ακομα και αν δεν αξιζε αυτο.

Εχουμε σοβαροτερα πραγματα να κανουμε απ το ασχολουμαστε απο την Α1, εγω αυτο καταλαβα σημερα. Ισως πρεπει να γινουμε φανς του awsome babe! να το γυρισουμε στο ΝΒΑ, γιατι εδω μονο μπασκετ δε μπορουμε να δουμε.

Δημοσ.
Εχμ, συγγνωμη, αλλα το τελευταιο ποστ που εξηγω την αποψη μου για το φαουλ του Μπεβερλι και το τι σφυριξε η διαιτησια εφυγε λογω μοντ ή ψηφων?

Χμ, είχες ένα ποστ κι ένα εγώ που σου απαντούσα και εξαφανίστηκαν! Μας φάγαν τα κυκλώματα...

Δημοσ.
Λαθος κατάληξη!Τρομεροτερο ξύλο

Α, εσύ έπαιζες άμυνα, εγώ ξύλο.

Ο Ολυμπιακός εντωμεταξύ, έπαιξε τρομερή άμυνα, που όλη τη χρονιά δεν παίζει, την έπαιξε σε αυτό το διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός που δεν έχει παίξει ποτέ άμυνα και δεν έχει ως γνωστόν παίκτες παίκτε για να παίξει άμυνα, έπαιξε απλά ξύλο με την ανοχή των διατητών.

Δημοσ.

Μάλλον λογοκρίθηκε.

Δημοσ.
Χμ, είχες ένα ποστ κι ένα εγώ που σου απαντούσα και εξαφανίστηκαν! Μας φάγαν τα κυκλώματα...

Ναι και δικα μου λειπουν. Ουτε στο αλλο νημα ειναι.

Δημοσ.

ας το παρουμε αναποδα λοιπον!Με τοσο μα τοσο πιεστικη αμυνα που επειξες στην τεταρτη περιοδο ποσα ηταν τα ομαδικα σου φαουλ?

Δημοσ.

Και δεν είναι και στο thread "Διαιτησία".

Μάλλον είναι προσπάθεια των mods να μας ενώσουν απέναντι στον κοινό εχθρό, για να μην βριστούμε μεταξύ μας.

Τέλος πάντων, όπως συνήθως, δεν μπορεί να περιμένει κανείς ότι, όταν γίνεται συζήτηση ανάμεσα σε κάποιους που θεωρούν πως ΠΑΝΤΑ ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και αδικείται και σε άλλους που ΠΑΝΤΑ θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και αδικείται, θα υπάρξει ουσιαστικό συμπέρασμα.

Ένα πράγμα καταλαβαίνω εγώ. Ότι το κλίμα είναι αρρωστημένο. Δεν ευχαριστιέται κανείς το μπάσκετ, ενώ έχουμε 2 απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν είναι μαλακία;

Δημοσ.

Το γεγονός ότι όλη η επιθετική λειτουργία της ομάδας του Ολυμπιακού σε ΟΛΗ την 4η περίοδο ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάτι κουφά τρίποντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο δεν έπαιξε κανένας απολύτως ρόλο στην ήττα. Οι διαιτητές φταίνε.

Καλά πέρα από την πλάκα ο Γιαννάκης ποδόσφαιρο το είδε να κάνει καθυστερήσεις από την 3η περίοδο να πάρει το ματς. Αντί να κοιτάξουν να βάλουν κανά καλάθι έτρωγαν 24δλ. Μόνο αυτό τους ένοιαζε

Δημοσ.

Βασικα νομιζω οτι τωρα προς το τελος μιλουσαμε καπως νορμαλ

Στο 1ο μου ποστ εχωσα, στο 2ο προσπαθησα να κανω κουβεντα οπως και αλλα παιδια

Ρε μοντς, διαβαστε λιγο τι γραφεται, μην σβηνετε οτι ναναι.

Κοντριτσες γινονται και θα γινονται, αλλα τι παθατε σημερα?

Τεσπα, τι κουβεντα να κανεις, αφου δεν ξερεις ποιος απανταει σε ποιον

Δημοσ.

Αυτό με τις βολές και τα φάουλ είναι αστείο μόνο και μόνο να αναφέρετε.

Γίνετε ή όχι σε ένα παιχνίδι μπάσκετ τα φάουλ να είναι 20~20 και η μία ομάδα να έχει 20 βολές παραπάνω;

Δημοσ.
ας το παρουμε αναποδα λοιπον!Με τοσο μα τοσο πιεστικη αμυνα που επειξες στην τεταρτη περιοδο ποσα ηταν τα ομαδικα σου φαουλ?

Οσα και τα δικα σου στη -δικια σου πιεστικη- τριτη περιοδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...