Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Όλη η Vivartia στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ, δεν σε έπεισε?
antreaslam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγώ αν ήμουν ο Κλέιζα θα είχα σακατέψει τον Τσαρτσαρή στο ξύλο προσωπικά και θα γυρνούσα NBA. βεβαια, κανονικά ο κλέιζα, θα έπρεπε να ξεκινάει το παινχίδι με τεχνική ποινή για τα καραγκιοζιλίκια του, πριν καν αυτό ξεκινήσει... (οπως πχ, και ο γκούνης στη μπαλα)! Όσο για τον Σχορτσιανίτη, δεν νομίζω ότι κάνει περισσότερα βήματα απ' όσα κινητά σκριν κάνει ο Κοκίστ. θα μου εξηγήσει κάποιος γιατι ούτε στην ευρώπη δινονται? θα μου εξηγήσει κάποιος, γιατί όλοι οι ευρωπαίοι ψηλοί παιζουν ετσι? (εκτός από αυτούς του οσφπ, που επι το πλείστον εχουν αργά πόδια και δε μπορούν να παιξουν πικ ν ρολ γρηγορο)? Ποια ευρωπαϊκή κούπα σήκωσες φέτος? Την κούπα του καφέ? Φαντάζομαι ότι στην πρεμούρα σου να απαντήσεις ρε ερώδιε, δε διαβασες τι σου εγραψα.... Μιλώντας λοιπόν για τα τελευταία 10-15 χρόνια, ο παναθηναικός, στήνοντας μια πρωτοφανή ευρωπαική παράγκα, του επετράπη να παρει περισσότερες ευρωπαικές κούπες, από όσες πήρε στο ίδιο διάστημα σε ελλάδα και ευρώπη σύνολικά η ομάδα σου...
Chris_85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Όλη η Vivartia στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ, δεν σε έπεισε? Ευχαριστω ρε συ απλα δε θυμομουν!
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Το πίστεψες εσύ ότι τον χτύπησε τον Χλεμπαγκωνιδάκο ε? Σας έβγαλε η gazzeta του φυγόστρατου ένα screenshot και το κατάπιατε αμάσητο. Προσπαθείς εδώ και δυο μέρες να αποδείξεις αυτά που πιστεύεις στηριζόμενος στο βιντεο του παιχνιδιού. Και λες τώρα τι?? Ότι δεν τον χτύπησε??? Πες μου αλήθεια, αυτό το βλέπεις και το υποστηρίζεις ή απλά το λες για να συνεχίσεις την κόντρα που έχεις με κάποιους???
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 βεβαια, κανονικά ο κλέιζα, θα έπρεπε να ξεκινάει το παινχίδι με τεχνική ποινή για τα καραγκιοζιλίκια του, πριν καν αυτό ξεκινήσει... (οπως πχ, και ο γκούνης στη μπαλα)! Μεγαλύτερο καραγκιοζάκι από τον πρώην παίχτη Τσαρτσαρή δεν υπάρχει. θα μου εξηγήσει κάποιος γιατι ούτε στην ευρώπη δινονται?θα μου εξηγήσει κάποιος, γιατί όλοι οι ευρωπαίοι ψηλοί παιζουν ετσι? (εκτός από αυτούς του οσφπ, που επι το πλείστον εχουν αργά πόδια και δε μπορούν να παιξουν πικ ν ρολ γρηγορο)? Δηλαδή δεχόμαστε ότι όλη η Ευρώπη παίζει παράνομα? Γι αυτό σηκώνεις ευρωπαϊκά? Και όχι δεν έχουν οι δικοί μου ψηλοί αργά πόδια, οι δικοί σου έχουν γρήγορο κώλο. Φαντάζομαι ότι στην πρεμούρα σου να απαντήσεις ρε ερώδιε, δε διαβασες τι σου εγραψα....Μιλώντας λοιπόν για τα τελευταία 10-15 χρόνια, ο παναθηναικός, στήνοντας μια πρωτοφανή ευρωπαική παράγκα, του επετράπη να παρει περισσότερες ευρωπαικές κούπες, από όσες πήρε στο ίδιο διάστημα σε ελλάδα και ευρώπη σύνολικά η ομάδα σου... Ποιος μίλησε για παράγκα 10-15 χρόνων? Ποια παράγκα όταν εγώ ήμουν ανύπαρκτος? Focus: Φέτος είσαι ένα πτώμα που σε κρατάνε στη ζωή με σωληνάκια οι Τανατζήδες και οι Χριστοδούλου. Δεν έχεις καμία Ευρώπη για να επιχειρηματολογήσεις και έχεις ευνοηθεί κατάφωρα στην κανονική περίοδο. Ε, χθες ξεβρακώθηκες και στα play offs. In, out and over. ---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:40 ---------- Προσπαθείς εδώ και δυο μέρες να αποδείξεις αυτά που πιστεύεις στηριζόμενος στο βιντεο του παιχνιδιού. Και λες τώρα τι?? Ότι δεν τον χτύπησε??? Πες μου αλήθεια, αυτό το βλέπεις και το υποστηρίζεις ή απλά το λες για να συνεχίσεις την κόντρα που έχεις με κάποιους??? Δεν βλέπω να χτυπάει κανέναν. Βλέπω να τον ακουμπάει στο στομάχι. Επαφές που είναι πιο συνηθισμένες κι από τα σκριν με κώλο του Μπατίστ. Απίστευτο ε? Κι όμως...
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ο Καβαλιεράτος βλέπει οράματα. http://www.sport-fm.gr/article/276522 Κλιμακτήριο περνάει;
antreaslam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ελα ρε ερωδιε, δε μπορεί να τα πιστεύεις αυτα.......δεν παιζει, απλά! ρε τους αγγελόπουλους............. ξενους διαιτητες ζητησαν,αλλά...στο 5ο παιχνίδι....... οχι στο 4ο !!
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δεν βλέπω να χτυπάει κανέναν. Βλέπω να τον ακουμπάει στο στομάχι Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν απέδειξες κι εσύ πως είσαι εξ'ίσου αντικειμενικός με τον estia..... Sorry estia αλλά το καλό πράμα να λέγεται....
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν απέδειξες κι εσύ πως είσαι εξ'ίσου αντικειμενικός με τον estia..... Sorry estia αλλά το καλό πράμα να λέγεται.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6PJNnwb8aMo&feature=player_embedded[/ame] 3:20 - 3:22 Πρέπει να τιμωρηθεί ο Μπατίστ? Να δούμε την αντικειμενικοτητά σου και να δούμε αν χωράς στο τσουβάλι.
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6PJNnwb8aMo&feature=player_embedded 3:20 - 3:22 Πρέπει να τιμωρηθεί ο Μπατίστ? Να δούμε την αντικειμενικοτητά σου και να δούμε αν χωράς στο τσουβάλι. Ρώτα τον estia, τον τσουκαλά, τον νικολακόπουλο και τον βασιλαρά. μ'αυτούς θα συνεννοηθείς καλύτερα απ'ότι με μένα
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ρώτα τον estia, τον τσουκαλά, τον νικολακόπουλο και τον βασιλαρά. μ'αυτούς θα συνεννοηθείς καλύτερα απ'ότι με μένα Έμπα κι εσύ στο τσουβάλι με αυτούς λοιπόν, γιατί αρνείσαι να δεις τα προφανή. Και ακόμα περιμένω να παραδεχτείς το πεντακάθαρο φάουλ επάνω στον τεόντοσιτς, αλλα εις μάτην προφανώς. Ciao, ciao
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Slim, ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον τσουκαλά, τον Νικολακόπουλο και τον Ερωδιό? Με προσβάλλεις βάναυσα.
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Slim, ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον τσουκαλά, τον Νικολακόπουλο και τον Ερωδιό? Με προσβάλλεις βάναυσα. Εγώ θα προσβαλλόμουν περισσότερο αν ήμουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Βασιλαρά.
Chris_85 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Slim, ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να με βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τον τσουκαλά, τον Νικολακόπουλο και τον Ερωδιό? Με προσβάλλεις βάναυσα. :lol::lol::lol::lol: Καμια ειρωνια, απλα ετσι οπως εκφραστηκες βγαζει γελιο!
johnnyestia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εγώ θα προσβαλλόμουν περισσότερο αν ήμουν στο ίδιο τσουβάλι με τον Βασιλαρά. Μα σε τσουβάλιασε και εσένα αν δεν το κατάλαβες. :lol::lol::lol::lol: Καμια ειρωνια, απλα ετσι οπως εκφραστηκες βγαζει γελιο! Έτσι έπρεπε ρε, γι' αυτό το έγραψα έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.