Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δεν υπάρχει πρόβλημα Αντρέα. Απλά πραγματικά έχω χρόνια να δω τόσο προκλητική διαιτησία και πιστεύω πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ούτε με video ούτε με photo.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια εγω αληθεια σας λεω βαρεθηκα και πιστευω οτι δεν εχει νοημα να το συνεχιζετε, δηλ πραγματικα μονο χαλιεστε και ακρη δε βγαζετε. Ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα την Κυριακη μη την πληρωσει και κανας αθωος(γιατι αν σπασει το κεφαλι του κανα χουλιγκανι αφοδευτηκα). Για μεβα τωρα αυτο ειναι το σημαντικοτερο
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η Μπενφίκα 10 εκατ. ευρώ για Λέτο! Kατι μου λεει πως τωρα που γυρναει ο Τζιγγερ θα τον πουλησει χωρις δισταγμο ... Ουτε καν που θα το σκεφτει καθολου ... Φερε τα λεφτα πρωτα και σου δινω και τη μανα μου αν θες .....
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Λέτο, Σισέ μάλλον φεύγουν. (Αν γίνουν σοβαρές προτάσεις).
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Η Μπενφίκα 10 εκατ. ευρώ για Λέτο! Kατι μου λεει πως τωρα που γυρναει ο Τζιγγερ θα τον πουλησει χωρις δισταγμο ... Ουτε καν που θα το σκεφτει καθολου ... Φερε τα λεφτα πρωτα και σου δινω και τη μανα μου αν θες ..... Εννοείτε ότι πρέπει να τον δώσουν αν δίνουν 10 μύρια.
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Εννοείτε ότι πρέπει να τον δώσουν αν δίνουν 10 μύρια. Ωρε συμφωνω ... Αλλα πολλοι θα το εκλαβουν πως αρχιζει και διαλυει την ομαδα για τα φραγκα ... Η προταση αν ισχυει ειναι πολυ δελεαστικη ...
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Είναι γνωστή η παθογένεια του Παναθηναικού (βαρδινογιαννισμού) να σκορπάνε οι επιτυχημένες ομάδες.. Δεν ξέρω αν θα το κάνει και φέτος. Η πρόταση για Λετο είναι καλή αν αναλογιστούμε ότι οι παίκτες στο πρωτάθλημά μας χάνουν αξία. Το θέμα είναι, αν τον δώσεις, ποιον θα φέρεις....????? Πάλι με κάναν άγνωστο Σουήδισον, Κροάτιτς κτλ θα πας να την βγάλεις??? Πολύ το φοβάμαι...
antreas18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Λέτο, Σισέ μάλλον φεύγουν. (Αν γίνουν σοβαρές προτάσεις). Ξεκιναει η "καθαρση" απο ραλιστα.
geovard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ο Τζίγγερ έχει προϊστορία με τα ...πενταετή πλάνα.Αλλά όχι γιά να χτίζει αλλά δυστυχώς γιά να χαλάει ό,τι ωραίο πάει να γίνει.Άμα αποψιλώσει πάλι την ομάδα τότε θα έρθουμε στα παλιά. Τον Λέτο και τον Σισσέ ο Νιόπλιας τούς έκρινε απαραίτητους(έτσι τον άκουσα να λέει στο creta tv πριν λίγες μέρες). Αλλά ρε Νικόλα με τον Τζίγγερ απο πάνω σου θα τελειωσεις τη καριέρα σου πριν καν αρχίσει.Καί έχεις τόσα πολλά να δώσεις με την όρεξη που έχεις. Ο Τζίγγερ είναι Βαρδινογιάννης.Και οι Βαρδινογιάννηδες θέλουν να βγάζουν χρήματα.Θα ξεπουλήσει ο μάπας όλη την ομάδα.Και θα φέρει παλι Σάριτς, Μπόβιο, Μαλέκο..... Και λυπάμαι γιά όσους πιστεύουν ότι πρέπει να δώσει το Λετο επειδή τα λεφτά είναι καλά.Εμάς κύριοι δεν μας ενδιαφερουν τα λεφτά που θα παρει ο Τζίγγερ.Δεν ειμαστε οι λογιστες του. Αλλά μας ενδιαφερει ο παίχτης.Να ενισχυθει η Μπενφικα και να αποδυναμωθει ο Παναθηναϊκός ε? Αυτο είναι το χαρακτηριστικο των μικρων ομαδων.Και ο Τζιγγερ τον εχει κανει μικρο τον Πασναθηναϊκό. Να βάλει λεφτά με ενδεχόμενη αύξηση του μ.κ να κανει μεταγραφες και να μη σκοτωσει ό,τι καλο υπάρχει στην ομάδα.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πάντως καθόλου μούφα δεν πρέπει να είναι το ενδιαφέρον της Μπενφίκα. Ο Ντι Μαρία έκλεισε στη Ρεάλ, οπότε λογικά ψάχνουν αντικαταστάτη.
dark_banishing Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Η λιβερπουλ παίρνει το 45% αν γίνει μεταγραφή ο λέτο. Δεδομένου ότι αγοράστηκε 4εκ δεν έχει καθόλου νόημα η πώληση.......
geovard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Η λιβερπουλ παίρνει το 45% αν γίνει μεταγραφή ο λέτο. Δεδομένου ότι αγοράστηκε 4εκ δεν έχει καθόλου νόημα η πώληση....... Μόνο γιά 2000000 λέει εδώ ότι θα παρει η Λιβερπουλ. http://www.sport24.gr/html/ent/463/ent.365463.asp
ata1983 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 45% δεν είναι με τίποτα, 20% είναι πιο λογικό! Το θέμα είναι ότι οι μισοί που θα κράζουν αν γίνει η μεταγραφή είναι οι ίδιοι που έλεγαν το Λέτο ατομιστή και χίλιες δυο άλλες παπ@#@ς. Εγώ δεν πολυθέλω να γίνει γιατί απλά ξέρω ότι θα μείνει η ομάδα άλλα 10 χρόνια κουτσή επιθετικά από αριστερά. Αν υπήρχαν μάγκες στη διοίκηση ίσως να άλλαζε και η γνώμη μου..
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Το ποσοστό είναι 45% αλλά επί των κερδών του Παναθηναικού. Δηλαδή αφού αφαιρεθεί πρώτα το ποσό που πήρε πέρυσι η Λιβερπουλ και τα χρήματα που πήρε ο Λετο φέτος, απ'ότι περισσεύει οι άγγλοι παίρνουν το ποσοστό τους. Διαβάστε εδώ http://prasinanea.gr/categories/transfers/article176866.ece
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Παραθετω σχολιο για το παραπανω βιντεο απο το gazzeta.gr : DV 04 Ιουν 22:18 Από DV Σύνδεσμος σχολίου Επος. 1) Ο Διαμαντιδης φτυνει χωρις λογο τον Τεοντοσιτς. Στα 0,19 φαινεται καθαρα η μπουνια στο στομαχι του Διαμαντιδη απο τον Τεοντοσιτς. 2) 1,51 που ακριβως κανει φαουλ ο Περπερογλου στο Τεοντοσιτς? 3) Κανενα απολυτως φαουλ Πεκοβιτς σε Σοφο. 4) 2,19 Φαουλ Νικολας στο Βουισιτς??? Η ταπα φαουλ? Χαχαχαχ 5) 2,58. Κανενα αντιαθλητικο. Ο Πεκοβιτς παει στη μπαλα. Με δυναμη αλλα στη μπαλα. 6) 3,10. Απατεωνες κλασσικοι. Εαν ξεκινουσαν 2 δευτερα νωριτερα το βιντεο θα φαινονταν τα βηματα που κανει ο Κλειζα για να δημιουργησει αποσταση απο το Φωτση πριν αρχισει τη τριπλα. Η μπαλα επρεπε να δοθει στον ΠΑναθηναικο. 7) 4,13. Φαουλ Παπαλουκα που δεν δινεται. Τα κινητα σκριν δεν τα σχολιαζω ξεχωριστα γιατι πολυ απλα οποιος δει τον αγωνα θα δει οτι εκανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια σε ολο το παιχνιδι και οι ψηλοι του ΟΣΦΠ. 8) 5,23. ΚΑθαρο φαουλ του Μαυρογενιδη που δεν δινεται στο Μπατιστ. Στη συνεχεια ο Τσιλντρες διωχνει αμφιλεγομενα τη μπαλα απο το καλαθι. 6,04) Ανυπαρκτο φαουλ Τεοντοσιτς, οντως. Αλλα σε καμια περιπτωση επιθετικο, ουτε ακινητος ηταν, ουτε η επαφη δικαιολογει το πεσιμο του. Εχει αρχισει να πεφτει πριν καν ερθουν σε επαφη. Το βιντεο αυτο ειναι μια γελοιοτητα, το μονο που αποδεικνυει ειναι οτι το ιδιο το τεχνικο επιτελειο του ΟΣΦΠ δεν εχει σαφη γνωση των κανονισμων (για αντικειμενικοτητα ενταξει τιποτα). Ειναι πανευκολο να καθισει καποιος και να βρει διπλασιες φασεις "εις βαρος" του Παναθηναικου. Επισης λειπουν. 1) Η αναποδη κατοχη που εδωσαν στον ΟΣΦΠ σε διεκδικηση Νικολας-Μπεβερλι 2) Η τεχνικη ποινη που δεν πηρε ο Μπεβερλι για εκτος φασης χτυπημα στο Σπανουλη. 3) Ολα τα βηματα του Κλειζα 4) Τα κινητα του Μπουρουση (σκριν οχι τηλεφωνα) 5) Οι μπουνιες του Τεοντοσιτς ΤΕλικα τι θα γινει? Ποσες φορες πρεπει να το ποσταρω για να ανεβει? http://www.gazzetta.gr/basket/a1/ite...B3%CE%AE%CF%82
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.