Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά που λένε για Αδριατική λίγκα εχουν ακόμα περισσότερο γέλιο.

Σε λίγο θα αλλάξουν και πλανήτη μηπως και π'αρουν κανένα πρωτάθλημα:-D:-D

Δημοσ.
Απορω, μετα το Βερολινο, τι πιστευουν οτι θα κερδισουν με ξενους διαιτητες?

Έλα ντε, εγώ προσωπικά παρακαλάω να ισχύσει κάτι τέτοιο.

Επίσης κατά βάθος θέλω να μην φάνε τιμωρία με βαθμούς μείον για την νέα χρονιά, ώστε να μην έχουν έτοιμη την δικαιολογία για την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας. Φυσικά κάτι τέτοιο θα "νομιμοποιούσε" την καφρίλα όμως...

Βασικά μετά το φετινό, νιώθω πως ακόμα και εγώ να παίζω με τον Ζοτς προπονητή οι φάπες θα συνεχίζονται εις αεί. :lol:

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε:

Μετά από 11 χρόνια κάνουμε διπλό τίτλου μέσα στο ΣΕΦ.

Και παίρνουμε το 8ο σερί πρωτάθλημα, με 8 τρίποντα στον αγώνα, και έχοντας

ως κορυφαίο παίχτη τον Μάικ Μπατίστ (Νο. 8).

Όλο μαζί, 11888.

Τυχαίο; Δε νομίζω.

Ευχαριστώ πολύ, γεια σας.

οπ άκυρο, και το έψαχνα κάποιες σελίδες πριν να δω αν το πόσταρε κανείς...

Τελικά με πρόλαβαν... :-)

Άντε και του χρόνου κάνα τρεμπλ πάλι.

Δημοσ.
Αυτά που λένε για Αδριατική λίγκα εχουν ακόμα περισσότερο γέλιο.

Σε λίγο θα αλλάξουν και πλανήτη μηπως και π'αρουν κανένα πρωτάθλημα:-D:-D

Θα τους ακολουθήσουμε κι εκεί. :lol:

Δημοσ.

μπαλα τελος; αυτο ηταν; σε 6 χρόνια πάλι; το ποσο λευτα θα χασουν απο τα διαρκείας δεν το σκεύτονται; στο CL ουτε UEFA; εγω παντως αν ισχυει αυτο για λετο δεν ανανεωνω το διαρκειας, μιας και δεν θα εχει θεαμα ή ψυχαγωγία ωστε να παω να πληρωσω να δω μπαλα, αν ειναι να δω μπαλα Β τοπικου την βλεπω και απο την tv.

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να δοθεί ο Λέτο.

Παίχτες πωλούν οι ομάδες που δεν έχουν λευτά γιά μεταγραφές.Αφού ο Τζίγγερ μας είπε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μιά υγιής επιχείρηση, ας κάνει μεταγραφές γιά ενίσχυση της ομάδας και ας σταματήσει να την αποδυναμώνει μετά από κάποιο πρωτάθλημα που κερδίζει.

Και σκεφτείτε αγαπητοί συνομιλητές.Εμεις δεν είμαστε οι λογιστές τού Τζίγγερ.Παρακολουθώ με λύπη μου μερικούς να είναι στη λογική ότι από τα λευτά της πώλησης τού Λέτομ θα πάρουμε παίχτες και μπλά μπλά ..

Μα το ερώτημα είναι τοτε γγιατί να πουλήσεις τον Λέτο αφού έχεις καλό παίχτη ήδη?

Και επαναλαμβάνω δεν ενδιαφέρει το κάθε φίλο τού Παναθηναϊκούπού θα βρούν τα λεφτά.Οι μεγάλες και πλούσιες ομάδες, δεν πουλούν τους καλούς παίχτες που έχουν. Δηλαδή ποιά είναι η Μπενφίκα που μπορεί να σού πάρει ένα ποιοτικό σου παίχτη ενώ εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι ανάλογο?Δεν πρέπει να πουλήσουν τον Λέτο γιατί είναι μιά κακή αρχή.Και η καλή ή κακή μέρα από το πρωΐ φαίνεται.

Δημοσ.
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να δοθεί ο Λέτο.

Παίχτες πωλούν οι ομάδες που δεν έχουν λευτά γιά μεταγραφές.Αφού ο Τζίγγερ μας είπε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μιά υγιής επιχείρηση, ας κάνει μεταγραφές γιά ενίσχυση της ομάδας και ας σταματήσει να την αποδυναμώνει μετά από κάποιο πρωτάθλημα που κερδίζει.

Και σκεφτείτε αγαπητοί συνομιλητές.Εμεις δεν είμαστε οι λογιστές τού Τζίγγερ.Παρακολουθώ με λύπη μου μερικούς να είναι στη λογική ότι από τα λευτά της πώλησης τού Λέτομ θα πάρουμε παίχτες και μπλά μπλά ..

Μα το ερώτημα είναι τοτε γγιατί να πουλήσεις τον Λέτο αφού έχεις καλό παίχτη ήδη?

Και επαναλαμβάνω δεν ενδιαφέρει το κάθε φίλο τού Παναθηναϊκούπού θα βρούν τα λεφτά.Οι μεγάλες και πλούσιες ομάδες, δεν πουλούν τους καλούς παίχτες που έχουν. Δηλαδή ποιά είναι η Μπενφίκα που μπορεί να σού πάρει ένα ποιοτικό σου παίχτη ενώ εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι ανάλογο?Δεν πρέπει να πουλήσουν τον Λέτο γιατί είναι μιά κακή αρχή.Και η καλή ή κακή μέρα από το πρωΐ φαίνεται.

1. Η μπενφικα είναι μια μεγάλη ομάδα του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ο Παναθηναικός είναι μια μεγάλη ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα μπορούσα να βάλω και 2, 3, 4, 5, 6, 7.... Αλλά νομίζω ότι το 1 σε καλύπτει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνώ με την πιθανή πώληση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...