Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούτε για το κέντρο κάνει.Είναι σαν τον Γκαλέτο.Τον θυμάστε?καντάρια μπάλα αλλά σε slow motion.Το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει ταχύτητα και δύναμη.Αν δεν τα έχεις είσαι για καμιά μπράγκα μόνο.

Δημοσ.
ΤΣΣΚΑ

Παναθηναικος

Βαλενθια

Εφες Πιλσεν

Αρμανι

Ολυμπια Λουμπλιανα

Και ΤΣΣΚΑ, και Εφες, και Αρμανι. Ααααντε παλι τα ιδια φετος με τις κληρωσεις. Θα μου πεις φετος ημασταν και στο 2ο γκρουπ δυναμικοτητας, οποτε δικαιολογειται εστω η ΤΣΣΚΑ

Δημοσ.
πήραμε hugo viana από βαλένθια που ήταν δανεικός στην Μπράγκα.

πήραμε τον τζιώλη της βαλένθια

οχ τον ειχα παρει στο μανατζερ και δεν πηγαινε βημα. δεν ξαναπαιζω με παναθα. :lol:

Δημοσ.

Εχουν βγει τιμες για διαρκειας στη μπαλα και ημερομηνίες;

Επίσης αυτό είναι του Γκοντζίλα; http://stopstonpolemo.blogspot.com/

Τέλος πήραν τα αυτιά μου πως θα ανακοινώσει ως πρόεδρο την τρίτη τον καπετάνιο.

Δημοσ.
Εχουν βγει τιμες για διαρκειας στη μπαλα και ημερομηνίες;

Επίσης αυτό είναι του Γκοντζίλα; http://stopstonpolemo.blogspot.com/

για τα διαρκείας δεν ξέρω.Κανέναν δεν ενδιαφέρει το θέμα.

ναι είναι του τουλούμπα.

Ο Καπετάνιος κοινής αποδοχής?Καλά.Με αυτά που έγιναν στην Κρήτη και δεν είπε κανείς τίποτα θα γίνουν ωραία πράγματα.

Δημοσ.
για τα διαρκείας δεν ξέρω.Κανέναν δεν ενδιαφέρει το θέμα.

εμένα με ενδιαφέρει να μη χασω τις θεσεις μου σε περιπτωση που γινει κανα θαυμα και πουλησει ο καρκινος τελευταια στιγμή.

Δημοσ.
εμένα με ενδιαφέρει να μη χασω τις θεσεις μου σε περιπτωση που γινει κανα θαυμα και πουλησει ο καρκινος τελευταια στιγμή.

Δεν παίζει.Μπάλα θα παίζουν στις κερκίδες όσοι θα πάνε.Ούτε 1.000 δεν ανεναώσαν από τους περσινούς 26.000

Δημοσ.
Και ΤΣΣΚΑ, και Εφες, και Αρμανι. Ααααντε παλι τα ιδια φετος με τις κληρωσεις. Θα μου πεις φετος ημασταν και στο 2ο γκρουπ δυναμικοτητας, οποτε δικαιολογειται εστω η ΤΣΣΚΑ

Μια χαρα ειναι η κληρωση

Ουτε Μπαρτσελονα απο πανω, ουτε καμια σοβαρη Ισπανικη εχουμε, και κατι Αρμανι Μιλανο, Ρομα, κτλ ειναι μετριες, δλδ οκ, καλυτερες απο τον Ιωνικο ΝΦ αλλα μην τρελαθουμε

Η Εφες αλλη μια χρονια ριχνει χρημα-βοηθαει και η Ουλκερ που ξαναριχνει χρημα και μεγαλωνει η κοντρα στην Τουρκια-αλλα ενταξει...καλη ηταν η κληρωση, συμπαθητικοτατη

---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:05 ----------

ΜΑΚΑΡΙ παναγια μου!

Για να ξυπνησουν και τα τελευταια ζωα, να ελθει η ανοιχτη ριξη να μεινουν μονοι τους

Οσο τους παραμυθιαζει με Γκοβου και Γοντικα και φοβαμαι μην σκασει και κανας Σαραβακος, εκει ειναι τα επικινδυνα που εφησυχαζουν πολλοι

Δημοσ.

παιδια ειναι νωρις ακομα για τα διαρκειας . αφου το ξερουμε ολοι οτι και παλι θα μαζευτουν . θελουμε δεν θελουμε

Δημοσ.
παιδια ειναι νωρις ακομα για τα διαρκειας . αφου το ξερουμε ολοι οτι και παλι θα μαζευτουν . θελουμε δεν θελουμε

Αστειευσαι ετσι?

Μονο απο μενα και τους γνωστους στην 6 μεχρι στιγμης δεν εχει ανανεωσει κανεις και εχω -7 εισητηρια ως προς την προθεση ανανεωσης

Δημοσ.

μάγκες δεν παίζει να έχουμε πάνω από 5.000 με τίποτα.λίγο η κρίση λίγο (πολύ) ο Τζίγγερ αρκεί.

Και μάρκεζ (γελάει ο κόσμος) να φέρουν και γκαλάς να φέρουν άντε να πάνε 10.000

μέχρι τα 26 δεν πρόκειται να πάνε.πέρσι τέτοια εποχή γινόταν χαμός στην Αλεξάνδρας.Είχε ουρά κάθε μέρα.Τώρα μαθαίνω δεν υπάρχει άνθρωπος.

Δημοσ.

Εμένα γιατί με εκνευρίζει ο Γόντικας? Μπορεί να είναι χρυσίς σαν άνθρωπος αλλά εμένα δεν μ' αρέσει.Μού θυμίζει κάτι από Φιλιππίδη, Μήτσου νκαι τέτοια. Κάτι σαν κλειστό κλαμπ, τένις και τέτοια. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έχει επαφή με την μάζα των οπαδών.

Προσωπική εντύπωση είναι.

Δημοσ.
Εμένα γιατί με εκνευρίζει ο Γόντικας? Μπορεί να είναι χρυσίς σαν άνθρωπος αλλά εμένα δεν μ' αρέσει.Μού θυμίζει κάτι από Φιλιππίδη, Μήτσου νκαι τέτοια. Κάτι σαν κλειστό κλαμπ, τένις και τέτοια. Δεν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έχει επαφή με την μάζα των οπαδών.

Προσωπική εντύπωση είναι.

Συμφωνω απόλυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...