Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαβάζω κι άλλα σχόλια από αθλητικά sites, μιλάμε ο κόσμος βράζει!

Ειδικά και μετά από αυτό που έγινε με τον "καπετάνιο" και τη γονατιά...

Πολύ κράξιμο οι Βαρδινογιάννηδες από παντού.

Και δεν είμαστε ακόμα ούτε στα μέσα του Ιούλη! Το πράγμα έχει ενδιαφέρον...

Δημοσ.
οι οπαδοί του όφη λένε πως αυτά τα παιδιά (τα 4 που συνέλαβαν) θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.Σε αυτούς λέει του έστελναν σδοε τους καλούσε συνεχώς η ασφάλεια και άλλα τέτοια ωραία.Άλλο όφη όμως και άλλο ΠΑΟ.
Φυσικά Johny άλλο ΟΦΗ και άλλο ΠΑΟ. Και δεν είναι ανάγκη να απολογούμαστε γι΄αυτό κάθε φορά. Και ο ΟΦΗ έχει τη δική του ιστορία και δεν πρέπει να έχουμε τις αγκυλώασεις του παρελθόντος.Βλέπεις τον Εργοτέλη ας πουμε πολυ οργανωμένο σωματείο και όμως δεν μπορεί να μαζέψει κόσμο . Γι αυτό λέω λοιπόν ότι ομάδες που κουβαλάνε κόσμο δεν πρόκειται ποτέ να σβήσου από το χάρτη. Δεν λένε ότι ο άνθρωπος πεθαίνει στην ουσία μόνο όταν ξεχαστεί? Κάτι παρόμοιο ισχύρι και με τις ομάδες.

Ευτυχώς που ο ΟΦΗ ξέφυγε από τις δαγκάνες των Βαρδινογιάννηδων.Καλύτερα στη Β' και ελεύθεροι παρά ατιμασμένοι στη σουπερλίγκα.

Και να μας πουν οι φίλοι του Ολυμπιακού γιά το παράρτημα πάλι καμιά ιστορία! Έπρεπε να πέσει στη Β' ο ΟΦΗ γιά να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός:-)

Τέλος πάντων η κουβέντα ξεστράτησε λιγάκι.

Ο κόσμος βράζει και κάνει και ζέστες και θα γίνουμε ηφαίστειο!

Έχω την εντύπωση ότι η ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται θα είναι ορόσημο.Θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Βλέπω να πουλάνε τελικά μετά απο την πίεση του κόσμου η οποία πρέπει να είναι ήπια αλλά έξυπνη. Αν θέλει να πετύχει κάτι ο κόσμος δεν πρέπει να εφησυχάζει μετά από μιά επιτυχία.Γιατί έχουμε να κάνουμε με Βαρδινογιάννηδες και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.

Οι Βαρδινογιάννηδες από τότε που ανέλαβαν τον Παναθηναϊκό μας κάνουν σκωτσέζικο ντους. Μετά από μιά επιτυχία ξέρουμε με μαθηματική ακρίβεια ότι θα έρθει μεγάλη περίοδος ύφεσης γιά την ομάδα. Πήρε ποτέ ο Παναθηναϊκός ας πούμε πέντε σερί πρωταθλήματα? Τέσσερα ίσως? Καλά τι λέμε τώρα! Βαρδινογιάννηδες είναι αυτοί. Και σού λένε μετά ότι εμείς έχουμε νοικοκυρεμένο σύλογο! Μα και ο Α.Ο Κολοπετεινίτσας είναι κι αυτός νοικοκυρεμένος.Δεν χρωστάει τίποτα γιατί δεν έχει τίποτα και φυσικά δεν κερδίζει τίποτα!

Δημοσ.
Σε τι θα εμποδίσει ο ΠΑΟ την ασφάλεια και το ΣΔΟΕ να καλέσει τα συγκεκριμένα παιδιά;

Πολλά γίνονται αλλά δεν είναι να το συζητάμε έτσι χύμα.

Δημοσ.
Στη χώρα της Δημοκρατίας!...

να ξυπνάνε και οι τελευταίοι.

Να φχαριστάνε το Θεό που δεν τους έβγαλε και κανένα κουμπούρι...

---------- Προσθήκη στις 07:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:57 ----------

Ευτυχώς που ο ΟΦΗ ξέφυγε από τις δαγκάνες των Βαρδινογιάννηδων.Καλύτερα στη Β' και ελεύθεροι παρά ατιμασμένοι στη σουπερλίγκα.

Και να μας πουν οι φίλοι του Ολυμπιακού γιά το παράρτημα πάλι καμιά ιστορία! Έπρεπε να πέσει στη Β' ο ΟΦΗ γιά να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός:-)

Ρε συ Geovard, μόνος σου τα λες. Δίχως ξύλο μαρτυράτε πλέον.

Τον έστειλε στη Β και τον παράτησε τον ΟΦΗ.

Δημοσ.

Ρε συ Geovard, μόνος σου τα λες. Δίχως ξύλο μαρτυράτε πλέον.

Τον έστειλε στη Β και τον παράτησε τον ΟΦΗ.

Δεν αρνηθήκαμε ποτέ τις σχέσεις με την οικογένεια γιά ποιό ξύλο και βλακείες μιλάς?

Και χρειάστηκε να τον ρίξει στη Β γιά να πάρει πρωτάθλημα? Αρα μόνος σου παραδέχεσαι εν ολίγοις, ότι παίζονταν καθαρά οι αγώνες. Αλλιώς θα τον κρατούσε στην Α' με νύχια και με δόντια.

Δεν συμφωνούν οι ισχυρισμοί σου.

Δημοσ.
Να φχαριστάνε το Θεό που δεν τους έβγαλε και κανένα κουμπούρι...

Σε τόσο κόσμο μπροστά?Θα είχε γίνει πολύ ποιο εύκολο να φύγει μετά.

---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:13 ----------

Λιάνα η Παύλος;

τώρα ξετυλίγεται το κουβάρι του πεντελικού.Ποιος άραγε έπαιζε παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας?

Δημοσ.

Aνανεωσε για τα 2 επομενα χρονια ο Ντρου Νικολας με μειωμενες αποδοχες. Αναμενεται ιδια εξελιξη και με του Μπατιστ, συντομα. Και μετα μας μενει του Σαρας που λογικα φευγει (τον Χωψωνιδη τον θεωρω και ευχομαι να ειναι ηδη τελειωμενη υποθεση, εκτος ομαδας εννοω), και οι προσθηκες .

Αυτο θα πει ηθος. Εισαι στο απωγειο της καριερας σου, μεσα στα 3 καλυτερα 2ρια στην Ευρωπη, στην καταλληλοτερη ηλικια για μπασκετ (29), προερχομενος απο πολυ καλη σεζον και εξαιρετικα πλειοφφ, και παρολα αυτα αποδεχεσαι μειωση στις αποδοχες σου επειδη θες να παραμεινεις, οταν θα μπορουσες να κλεισεις σε οποια αλλη ομαδα ηθελες με πολυ μεγαλυτερο συμβολαιο.

Kαι μη ξεχναμε, οτι οι Αμερικανοι μπασκετμπολιστες που περνανε απο Ευρωπη δε συνηθιζουν σε τετοιυ ειδους τακτικες. Ερχονται αγωνιζονται σε οποια ομαδα τους προσφερει τα περισσοτερα και πανε στην επομενη οποτε ληγει το συμβολαιο τους.

Αυτα για να τα βλεπουν κατι Λαρισαιοι πλει μεικερ ψωνισμενοι που παζαρευουν με 2-3 ομαδες για να κερδισουν 100.000 ευρω συμβολαιο παραπανω στα ηδη 2εκ ευρω...

Δημοσ.

Αν όντως η κουβέντα και τα κόλπα τού Σπανούλη γίνονται γιά εκατο και διακόσια χιλιάρικα, τότε ο Σπανούλης είναι πολύ ψιλικατζής και δείχνει ότι πρέπει να είναι και τσιγκούνης.

Πιστεύω ότι αν ήταν ανύπαντρος ίσως να είχε ήδη κλείσει στον Παναθηναϊκό.Αλλά ξέρεις τι σημαίνει Χομψονίδου? Τού λέει Μπιλάκο πρόσεξε όπου πας να τούς αρμέξεις κανονικά!

Ένας αθλητής που πέρασε('ασχετα πως δεν ακούμπησε από ΝΒΑ δεν είναι καλό γιά το πρεστίζ του να κάνει παζάρια γιά εκατό χιλιάρικά.

Έχει μαζέψει ήδη στο σακούλι λεφτά να φάνε και οι κότες.Η στάση τού Σπανούλη δείχνει άνθρωπο χωρίς συναισθηματισμούς.Θα μού πείτε σε εποχές επαγγαλματισμού δεν χωράνε συναισθηματισμοί.Θα το δεχτώ αν μιλάμε π.χ γιά εκατομμύρια όχι γιά εκατό χιλιάρικα.

Δημοσ.
Λιάνα η Παύλος

τώρα ξετυλίγεται το κουβάρι του πεντελικού.Ποιος άραγε έπαιζε παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας?

Να δω τη Λιάνα πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ και τίποτα άλλο!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εν τω μεταξύ, μετά τον Σισέ και τον Γκοβού, πάνε να φέρουν και τον Γκαλάς. Γαλλική παροικία θα ανοίξουμε;

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, μετά τον Σισέ και τον Γκοβού, πάνε να φέρουν και τον Γκαλάς. Γαλλική παροικία θα ανοίξουμε;

Μονο ο Ντομενεκ λειπει ... :lol::lol::lol:

Δημοσ.

ε ειναι οπως στα χωρια , θες τυρι σπιτικο??????? το φτιαχνω μονο εγω , αρα θα παρεισ και ενα κιλο πατατες αλλιως δρομο. οι μανατζερ κανουν οτι θελουν. αποικιες φτιαχνουν νησια γρεμιζουν ,,,,

Δημοσ.
Αν όντως η κουβέντα και τα κόλπα τού Σπανούλη γίνονται γιά εκατ΄λο και διακόσια μχιλιάρικα, τότε ο Σπανούλης είναι πολύ ψιλικατζής και δείχνει ότι πρέπει να είναι και τσιγκούνης.

Πιστεύω ότι αν ήταν ανύπαντρος θα είχε ήδη κλείσει στον Παναθηναϊκό.Αλλά ξέρεις μτι σημαίνει Χομψον'ίδου? Τού λέει Μπιλάκο πρόσεξε όπου πας να τούς αρμέξεις κανονικά!

Ένας αθλητής που πέρασε('ασχετα πως δεν ακούμπησε από ΝΒΑ δεν είναι καλό γιά το πρεστίζ του να κάνει παζάρια γιά εκατό χιλιάρικά.

Έχει μαζέψει ήδη στο σακούλι λεφτά να φάνε και οι κότες.Ηστάση τού Σπανούλη δείχνει άνθρωπο χωρίς συναισθηματισμούς.Θα μού πείτε σε εποχές επαγγαλματισμού δεν χωράνε συναισθηματισμοί.Θα το δεχτώ αν μιλάμε π.χ γιά εκατομμύρια όχι γιά εκατό χιλιάρικα.

2εκ ευρω ειναι (ηταν) η προσφορα του ΠΑΟ και 2.3 του ΟΣΦΠ. Και παζαρευε και με τις 2 ομαδες χωρις να απανταει σε καμια ευθεως, ωστε να ανεβασει οσο μπορει τα συμβολαια. Και συνεχιζει μεχρι σημερα αυτην την τακτικη.

Τωρα για περι ηθικης-επαγγελματισμου κλπ, τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα και θα σου παραθεσω τη γνωμη του Λαουδη απτο prasinanea.gr που ειναι και γνωμη μου.

"Εφόσον είχα παράπονα από τον Παναθηναϊκό (π.χ. για τον χρόνο συμμετοχής μου, για το ότι δεν αισθάνομαι αγαπητός στον κόσμο, για το ότι η ομάδα δεν με πλησίασε μεσούσης της περιόδου, για κάποια πράγματα που φέρονται να είπαν άνθρωποι μέσα από την ομάδα), τότε δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία του παζαριού. Θα έλεγα «κύριοι σας ευχαριστώ, δεν αισθάνομαι πλέον τον Παναθηναϊκό σπίτι μου» και θα αποχωρούσα. Δεν θα άλλαζαν τα συναισθήματά μου, ούτε θα αισθανόμουν πιο σημαντικός, αν τα 2 εκατομμύρια γίνονταν 2,2 ή 2,4.

Εφόσον βλέπω τα πράγματα απόλυτα επαγγελματικά και δεν με ενοχλεί το να φύγω από τον Παναθηναϊκό και να πάω στον Ολυμπιακό, τότε δεν θα παζάρευα με τη λογική «με πόσα αξίζει να φάω το κράξιμο…». Θα πήγαινα εκεί που μου έδιναν τα περισσότερα. Δεν θα σκεφτόμουν «με 400 χιλιάρικα διαφορά δεν αξίζει, αλλά με 600 αξίζει…».

Εφόσον θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός μου έχει φερθεί σωστά, θα προσπαθούσα να φερθώ απόλυτα επαγγελματικά μέχρι και την τελευταία μέρα μου στην ομάδα. Αν δεν ήμουν ικανοποιημένος με την πρόταση και αξιολογούσα τον εαυτό μου για περισσότερα χρήματα, θα έλεγα «ευχαριστώ, δεν θα πάρω» και θα αναζητούσα τον επόμενο σταθμό στην καριέρα μου, χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν για το αν θα πάω στον Ολυμπιακό, τη Ρεάλ ή το ΝΒΑ.

Εφόσον δεν έχω αποφασίσει, θα κρατούσα ουδέτερη στάση και δεν θα έλεγα στον έναν «θέλω να μείνω» και στον άλλον «δώστε τα κι έρχομαι»."

Eγω αλλο δεν καταλαβαινω. Εχουμε κανει κρουση για 3 αμυντικους και ειναι ολοι 33+. Κρις/Μπορντον/Γκαλας.

Η αμυνα μας εχει χρονια προβλημα και πρεπει να ερθει ενας παικτης να την στελεχωσει για τα επομενα χρονια και να χτιστει γυρω του η γραμμη αυτη. Που κολανε λοιπον οι μεταγραφες-φωτοβολιδες παιχτων που κολανε ενσημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...