Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαμε ο χρόνος στο 1 θα μοιραστεί απο τους ΔΔ, Τέπιτς, Καλάθη ακοόμα και Σάρας αν έρθει το οποίο φαντάζει πολύ δυσκολο

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα εσεις ειπατε, δε βλεπεις ομως οτι ειναι ρισκο αυτο και πως ολη η χρονια θα εξαρτηθει απ το πως θα παει ο Καλαθης και ποσο θ αντεχει ο Σαρας?

Οσο για τον Τεπιτς, δεν ειναι ασσος γθα τετοιο επιπεδο. Ανεξαρτητα με το τι εκανε στην ΠΑρτιζαν.

Δημοσ.

Ξαναλεω, ο Παναθηναικος για αρκετες σεζον ειχε τον Καλαιτζη για βασικο ασσο. Δεν στερηθηκε τιτλων, ισα ισα. Ο Καλαθης η ο Τεπιτς που θα ειναι αναπληρωματικοι του ΔΔ και του Σαρας, δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απτον Καλαιτζη.

Εχετε μπει σε μια καταστροφολογια για την περιφερεια του ΠΑΟ, ανευ ουσιας. Ισως ο ενθουσιασμος που μας πηρατε το Σπανουλη, δεν μπορω να το εξηγησω με αλλη λογικη.

Ο Ζοτς εχει διδαξει -μεταξυ αλλων- τα 2 παρακατω:

1. Ουδεις αναντικαταστατος εδω και μια 15ετια, ποσο μαλλον ο Σπανουλης. Που οταν εφυγε για ΝΒΑ (και αφησε μεγαλυτερο κενο στη περιφερεια απο αυτο που αφηνει τωρα) πηραμε τριπλ κραουν :D

2. Οι λυσεις δεν ειναι απαραιτητο να ερχονται με μεταγραφες. Οταν λοιπον το ροστερ στην περιφερεια μας ειναι πλουσιο, δε μπορω να καταλαβω γιατι επιμενετε οι Ολυμπιακοι οτι πρεπει να προχωρησουμε σε μεταγραφη κι αλλου πλει μεικερ.

Μια χαρα βγαινουν οι χρονοι αν ανανεωσει ο Σαρας, μια χαρα ειναι και οι παιχτες που εχουμε και μια χαρα που θα παρουν παραπανω χρονο συμμετοχης οι ΚαλαθοΤεπιτς. Πιο πολυς πανικος για την περιφερεια μας εχει πιασει εσας, παρα εμας. Οσο εσεις βρισκετε με το ζορι κενα στον ασσο μας, αφηστε εμενα να ανησυχω για το 5 μας. Με βαση το υπαρχον ροστερ -και με την υποθετικη παραμονη Σαρας- οι θεσεις 1-2 ειναι οι πιο πληρεις.

ΥΓ. Ο καλυτερος Ευρωπαιος παικτης ηταν και ειναι ο Ντιρκ.

Δημοσ.

Oι ΚαλαθοΤεπιτς ειναι ρισκο. Αυτο λεω κ μονο. Ρισκο που μπορει να σας βγει (ειδικα με τον Καλαθη) αλλα μπορει και να μην σας βγει. Δεν ειπα κατι αλλο.

Δημοσ.

όλοι οι παίχτες είναι ρίσκο.Δεν ξέρεις πως θα αποδώσουν.

Για μένα ο Σπανούλης είναι καλός αλλά όχι για τον ΠΑΟ.για τον οσφπ που κάνει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι είναι παιχταράς.

Στον παο μέχρι και ο Σάρας μπήκε σε καλούπι.

Δημοσ.

Εδω εγινε αμυντικουρα ο Ντρου στον ΠΑΟ.

Εδω ο Διαμαντιδης εγινε σουτερ 3π, οταν δε μπορουσε να σταυρωσει σουτ.

Εδω Ο Μπατιστ απο 3ρι εγινε ενα απτα καλυτερα 5ρια στην Ευρωπη για διαρκεια ετων.

Ο Σαρας παροτι ηρθε ως η τοπ Ευρωπαικη βεντετα, δεχτηκε να εχει μικροτερο ρολο απο το ΔΔ και το Σπανουλη, και εβαλε εγωισμους κλπ κατω. Επισης δεχτηκε μειωση του συμβολαιου του στα μισα σχεδον λεφτα.

Και ο Σπανουλης η σουπερ Λαρισαικη βεντετα (ποιος Σαρας τωρα), περαν του οτι απο οταν γυρισε απο ΝΒΑ δεν εχει βελτιωθει σε τιποτα, ειχε και παραπονο απτον Ζοτς για τον μικρο χρονο συμμετοχης. Και φυσικα δεν τον εφτασε το οικονομικο ταβανι του ΠΑΟ, σε θεμα συμβολαιου.

Αλλα θα μου πεις γιαυτο ο ενας ειναι Σαρας, και ο αλλος θα μεινει για παντα σπανΟΥΛΗΣ.

Δημοσ.
όλοι οι παίχτες είναι ρίσκο.Δεν ξέρεις πως θα αποδώσουν.

Για μένα ο Σπανούλης είναι καλός αλλά όχι για τον ΠΑΟ.για τον οσφπ που κάνει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι είναι παιχταράς.

Oχι δεν ισχυει αυτο που λες. Αλλο να εχεις εναν ΔΔ ο οποιος μπορει να μη σου κανει καλη χρονια (οπως φετος) και αλλο να εμπιστευεσαι την ομαδα σε πιτσιρικια. Ειναι διαφορετικο το ρισκο.

Και με το προηγουμενο της περυσινης χρονιας οπου τα προτζεκτ Καλαθης και Τεπιτς δεν απεδωσαν τα αναμενομενα.

Τεσπα εμεις ειμαστε σε χειροτερη μοιρα, καθως καταφεραμε να πεταξουμε 60 εκ ευρω απ το παραθυρο και να ψαχνουμε φετος βασικο 2αρι, 3αρι, 4αρι και (μαλλον) 5αρι!

Δημοσ.

To μονο που εχασε ο Παναθηναικος απο Σπανουλη ειναι τα ντραιβ. 1/3 παιχνιδια του βγαινανε και γυριζε χαμενα ματς. Αυτη τη στιγμη ειμαστε πιο προβλεψιμοι.

Μεχρι εκει. Αν παρουμε Ρουντι ολα αλλαζουν

Δημοσ.

Σημερινες δηλωσεις Ιτουδη:

Για Ρουντι Φερναντεζ:

"Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Όταν βρίσκεσαι σε συζητήσεις με έναν παίκτη δεν μπορείς να αποκαλύψεις τις κινήσεις σου. Καταλαβαίνεις. Η αξία του Ρούντι είναι δεδομένη, ωστόσο αυτή τη στιγμή ανήκει στο Πόρτλαντ. Όταν θα υπάρξει εξέλιξη θα το μάθετε".

Και για Σπανουλη:

""Είναι ένα τεράστιο θέμα για το οποίο μπορούμε να συζητάμε ώρες. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός του κατέθεσε μια εκπληκτική πρόταση, δείχνοντας του ότι ήθελε να τον κρατήσει ώστε να συνεχίσει την πορεία που είχε στον Παναθηναϊκό. Εκείνος όμως θεώρησε ότι έπρεπε να φύγει και εκείνος είναι που πρέπει να αμυνθεί των επιλογών του. Είναι εκπληκτικός παίκτης που βοήθησε τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, πλέον βρίσκεται στην αντιπέρα όχθη και είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε". "

πηγη: sport24.gr

Η ειδηση ειναι οτι με δηλωσεις Ιτουδη η ΚΑΕ επιβεβαιωνει επισημως το ενδιαφερον Παναθηναικου για Ρουντι.

Δημοσ.

Για πείτε τώρα οι μπασκετικοί και σε εμάς τους κοινούς. Τώρα που θα αλλάξει η απόσταση για το τρίποντο πως θα επηρεαστεί το παιγνίδι της ομάδας?

Εμένα μου φαίνεται πως η σπουδή που έχει κάνει τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός στο πικ εν ρόλ και στο μέσα-έξω παιγνίδι του γενικά θα κόψει κωλαράκια τώρα που μεγαλώνουν οι αποστάσεις. Έχω δίκιο?

Δημοσ.
Για πείτε τώρα οι μπασκετικοί και σε εμάς τους κοινούς. Τώρα που θα αλλάξει η απόσταση για το τρίποντο πως θα επηρεαστεί το παιγνίδι της ομάδας?

Εμένα μου φαίνεται πως η σπουδή που έχει κάνει τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός στο πικ εν ρόλ και στο μέσα-έξω παιγνίδι του γενικά θα κόψει κωλαράκια τώρα που μεγαλώνουν οι αποστάσεις. Έχω δίκιο?

Παλι απο δηλωσεις Ιτουδη:

"Ο Ντρου, αλλά και παίκτες που έχουν ανάλογη έφεση και ταλέντο δεν θα έχουν πρόβλημα. Είναι θέμα συνήθειας, αυτοπεποίθησης και δουλειάς. Γενικότερα πάντως ναι, το μπάσκετ θα αλλάξει φιλοσοφία. Θέλει πολύ χρόνο όμως για να αναλύσουμε αυτές τις αλλαγές. Θα πρέπει το μπάσκετ παντού σε όλο τον κόσμο να εναρμονιστεί και να προσαρμοστεί αναλόγως γιατί άλλο μπάσκετ παίζεται στην Ευρώπη και άλλο στο ΝΒΑ ή το κολέγιο".

Προσωπικα θεωρω οτι θα ανοιξουν πολλοι χωροι μεσα στη ρακετα, καθως οι ψηλοι θα τραβιουνται πιο εξω για σκριν. Ομαδες με καλο πικ εν ρολ, καλους πασερ και γρηγορους ψηλους (βλεπε Μπαρτσελονα-ΠΑΟ), θεωρω πως αποκτουν πλεονεκτημα καθως εχουν μεγαλυτερο χωρο να κινηθουν και κατα συνεπεια πιο ανοιχτες αμυνες με μεγαλυτερες αποστασεις.

Αμυντικα, θελει πολυ γρηγορους κοντους, κυριως για να κυνηγανε τους αντιπαλους σουτερ στο τριποντο που πλεον αποκτουν επισης παραπανω χωρους. Παικτες τυπου Νικολας που κινουνται συνεχως και βγαινουν απο σκρινς, λογικα κερδιζουν απτην αλλαγη ειδικα αν εχουν αργο αντιπαλο.

edit:

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος στην σύντομη ομιλία του έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας με νόημα στους παίκτες: "Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και να ξέρετε ότι η μπάλα παίζεται στο γήπεδο. Οσοι επιχειρήσουν παιχνίδια παρασκηνίου να ξέρετε ότι θα με βρουν απέναντί τους".

Εδρανο του πηγανε πριν τα πει?

Δημοσ.

1. Tερμα τα πολλα πολλα τριποντα για τα 3-4αρια με υποφερτο σουτ(Κλειζα, Τσαρτσαρης κτλ). Το ιδιο ισχυει και για γκαρντ με υποφερτο σουτ(Σπανουλης, Παπαλουκας)

Οποιος δεν μπορει να εκτελεσει απο μακρια και με καλη μηχανικη στο σουτ Ή δεν θα εκτελει πολλα Ή θα εχει χειροτερα ποσοστα

Ευννοουνται παικτες τυπου Ντρου ή Φωτση ή Τεοντοσιτς

Επισης, οποιος μπορει να παιξει καλα το πικ-εν-ρολ πλεον θα κανει οργια με ενα καλο ψηλο ειδικα αν αυτος εχει και καλο σουτακι(γιαυτο λεω οτι πρεπει ο Σαρας να μεινει, θα οργιασει με Μαικ) ή γκαρντ με πολυ γρηγορη κινηση και εκτελεση(Σπανουλης, Ναβαρο)

2. Εκτος απο το τριποντο, μεγαλωνει και τετραγωνιζει η ρακετα, αρα πιο πιθανο να εχουμε 3 δευτερολεπτα στο πλαι

3. Και επιπλεον αλλαζει ο κανονισμος για τα φαουλ. Αν κανεις φαουλ απο το 15-24'' τοτε το χρονομετρο σταματαει και δεν παει στα 24''. Απο το 1-14'' παει στα 14''

Αυτο ευννοει πολυ ομαδες με καλη αμυνα(γιατι ο αντιπαλος δεν θα κερδιζει πολλα καταφευγοντας στο "να παρω φαουλ αφου δεν μπορω καλαθι να εχω αλλα 24''

Δημοσ.

για τον οσφπ που κάνει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι είναι παιχταράς.

last year...

Επισης τελος τα επιθετικα σε ολη την ρακετα... αρα η χαρα του σοφο ο οποιος απλα δεν θα κοβεται μεσα στο ζωγραφιστο.. αν δεν παει nba φυσικα, οποιος τον παρει θα εχει χτυπησει jackpot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...