Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους και ειδικα τον μιντι... Μου μυριζει γκολεματς η κατασταση, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν επενδυσανε σε καποιον πιο νεαρο.. οκ ο ερτσεγκ ως τωρα ειναι πολυ σοφτ, αλλα απο εκει και περα ολο και κατι θα εβρισκες...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε ναι ρε μαν αλλα εσυ πηγες να μας πεις οτι ανακαλύψατε τον Κριαπα στα 18 του.

Τωρα τα λες καλα, πριν πηγες να μας τρελανεις

Ε τι την λες?Ομαδα Φ4?

Γιατι τι διαβασες συγκεκριμενα και πηγα να σε τρελανω? Ειπα πουθενα οτι ειναι ο αντι-Κλειζα ή ο Αντερσεν?

Θεωρω την Βαλενθια ομαδα επιπεδου ευρωλιγκας. Αυτο ειναι το χαμηλο επιπεδο?

Δημοσ.

Θεωρω την Βαλενθια ομαδα επιπεδου ευρωλιγκας. Αυτο ειναι το χαμηλο επιπεδο?

Αν θεωρεις την ομαδα σου "επιπεδου Ευρολιγκας"

Και η Σιενα ειναι επιπεδου Ευρολιγκας και καλη μαλιστα μεχρι περσυ, αυτο κανει παικταραδες τον Εζε και τον Στονρουρκ?

Δημοσ.

δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα ενας λογος που δεν θελω να πηγαινω γηπεδο ειναι επειδη μας δουλευουν . ειναι δυνατον να μας το λενε απο το 2008 και να μην εχουν ξεκινήσει ουτε τα εργα ? το γηπεδο ειναι το σπιτι του παο και του καθε παο. πολυ απλα μας δουλευουν. γηπεδο εδω και τωρα .

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/article/283746

Ρε σεις τι λένε αυτοί?? Έχασα κανένα επεισόδιο?? :lol:

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου από νωρίς αυτ

Πολλά :lol:

Το δημοφιλέστερο όνομα παίκτη για την εμφάνιση, στις προτιμήσεις των φίλων του Ολυμπιακού, είναι αυτό του Ντιόγο, και ακολουθούν ο Ντούντου κι ο Μέλμπεργκ.

Μετά από τέτοια χρονιά, είναι απόλυτα λογικό. :lol:

Δημοσ.
http://sport24.gr/html/ent/107/ent.376107.asp

Δικος σας ο σατο...

Νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή. Σίγουρα επιλογή Ζέλικο.

Γενικά νομίζω ότι Βουγιούκας,Καιμακόγλου,Σάτο και η πιθανολογούμενη/μπαρουφική;; προσθήκη του Σοφο είναι καθαρά επιλογή του προπονητή και έχει σχέση με τους νέους κανονισμούς. Πχ 5αρι σαν τον Πεκοβιτς φέτος θα ηταν μεγάλη τρύπα στην άμυνα λόγω αργών ποδιών. Όπως και ο Μάριτς. Φέτος θα επιβιώσουν οι ομάδες με γρήγορα πόδια.

Δυστυχώς για εμάς η Μπαρτσελόνα το έκανε αυτό και πέρσι και το έχει μελετήσει το θέμα.

Στα γκάρντ τι γίνετε; Εκτός αν σκάσει μύτη ο Μιλένκο στο ΟΑΚΑ και πάθουμε κανα μπλακ αουτ με αυτά που θα κάνει, το ίδιο και με Νικ, νομίζω οτι ενα γκαρντ τον θέλουμε.

(Για να πώ την μαύρη αλήθεια..παντα ήθελα να δώ δίδυμο ΔΔ-Ναβάρο, δεν ξέρω γιατί είναι κόλλημα 4ετίας)

Δημοσ.

Πιο πιθανο ειναι παντως να δεις διδυμο ΔΔ-Chris_85! Καλη μεταγραφη, καλοριζικος!

Για τον Σοφο απ οτι διαβαζω δεν εχουμε ενδιαφερθει στο ελαχιστο.. και εχει να κανει με πειθαρχικα παραπτωματα του παικτη.

Δημοσ.

Με την αποκτηση Σατο η ποιοτητα στο ροστερ ανεβαινει σημαντικα. Παιχτης για ολες τις δουλειες, πραγματικο πολυεργαλειο, καλυπτει το 3 που ποναγαμε απο τοτε που εφυγε ο Σισκα. Εξαιρετικος στην αμυνα, αλτικος, πηδαει στα ριμπαουντ, αξιοπιστο 3ποντο και σε καλη ηλικια. Υστερει σε δημιουργια και διεισδυση (σε σχεση με τον Περπερογλου δεν υστερει ουτε σε αυτα, γενικα μιλαμε παντα). Επισης ηταν ο MVP του φετινου ιταλικου πρωταθληματος.

Κατα τη γνωμη μου, με ενα δυνατο 5ρι σαν τον Μαριτς, κλεινουμε καλυτερο ροστερ απο περυσι. Α και για να μη ξεχνιομαστε. Η ανανεωνει ο Σαρας η χρειαζομαστε κι αλλη μεταγραφη στο 1.

Και προς αποκατασταση της αληθειας. Για οσους <καλοθελητες> εχουν εμονη να ασχολουνται με τα οικονομικα μας και βγαινανε και μας λεγανε οτι μας επιασε κωτσους ο Σατο και θα του δινουμε οσα δινετε εσεις στον Σπανουλη και δεν αξιζει για τοσα πολλα λεφτα κλπ:

Εκλεισε με 5εκ ευρω για 3 χρονια, δηλαδη 1.3εκ ευρω/χρονο.

Δημοσ.

Εκλεισε με 5εκ ευρω για 3 χρονια, δηλαδη 1.3εκ ευρω/χρονο.

Οριστε? 3 * 1,3 = 3,9εκ

Ακουγεται οτι εκλεισε με 5,5εκ / 3 = 1,9εκ τον χρονο. Δηλαδη οσα και ο ΔΔ και περισσοτερα απο Μπατιστ/Νικολας.

Δημοσ.

Ενα έχω να πω...ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν στο μπάσκετ!!!

Και η ACB επίσης!

Δεν έχετε ιδέα τι θα δούμε με τους νέους κανονισμούς!

Μέσο οροι επάνω +10 στην επίθεση για κάθε ομάδα αλλά και +10 στην άμυνα.

Οι αποστάσεις σκεφτείτε ότι θα είναι ανάλογες όπως όταν παίζουμε 4 - 4 διπλό στο σημερινό γήπεδο.

Όσο για την ομάδα, νομίζω οτι ο Ιτούδης που πηγαίνει κάθε χρόνο στο καμπ των Detroit Pistons δεν είναι τυχαίο. Θα έχει μελετήσει πολύ γήπεδο με μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δημοσ.
Οριστε? 3 * 1,3 = 3,9εκ

Ακουγεται οτι εκλεισε με 5,5εκ / 3 = 1,9εκ τον χρονο. Δηλαδη οσα και ο ΔΔ και περισσοτερα απο Μπατιστ/Νικολας.

Ναι καπου τοσα ειναι πραγματι, αφηρημαδα λογω των υπολοιπων που εγραφα. 1.8εκ ευρω περιπου θα παιρνει το χρονο, κατα συνεπεια το ανωτερο επιχειρημα που ειπα για τους καλοθελητες που κανανε συγκρισεις με συμβολαια Σπανουλη κλπ δεν παυει να ισχυει ;p Για μενα επροκειτο για την καλυτερη περιπτωση 3ριου που κυκλοφορουσε εφετος στην Ευρωπη χωρις συμβολαιο.

@jim3pap: Το λεω απο τοτε που εφαρμοσαν τα 24 δευτερολεπτα στην Ευρωπη. Για να βαλεις κανονισμους like NBA, πρεπει να εχεις και παικτες επιπεδου ΝΒΑ. Φυσικα καποιοι απτους κανονισμους βελτιωνουν την ποιοτητα του θεαματος, οπως πχ αυτος με τα 24, αλλα γενικοτερα θεωρω λαθος τη λογικη να προσανατολιζουν και να προσαρμοζουν ολους τους κανονισμους σε αυτους του ΝΒΑ, γιατι οι παιχτες στην Ευρωπη ειναι καλως η κακως μια κλαση πιο κατω.

Δηλαδη εκει εχεις Howard, εδω εχεις Πεκοβιτς. Εκει εχεις Bosh, εδω εχεις Μπατιστ. Ανοιγωντας τις αποστασεις, ευνοεις τους γρηγορους παικτες και τους δινεις τη δυνατοτητα να προσφερουν θεαμα. Μονο που οι γρηγοροι παικτες και ειδικοτερα οι γρηγοροι ψηλοι, σπανιζουν στην Ευρωπη.

Δημοσ.

Κι εγω θα τον ηθελα τον Σατο στην ομαδα μας αλλα θα περιμενω να δω τι θα φερουμε κ εμεις...

Οσο για τον Σοφο ναι δεν ενδιαφερομαστε και μπορει να ρθει σε σας αν ξεχασει τις ρατσιστικες κραυγες, τον Σκλαβενιτη και το οτι οταν εφτασε να ζυγιζει 205 κιλα και να κινδυνευει απο καρδια, του εσωσαν τη ζωη στην ουσια. Για καριερα δε το ξαναγραφω το χουμε πει

Αφου δε τον θελουμε ναι δε μπορει να παρακαλεσει αλλα ας παει σε αλλη ομαδα εκτος του παο

Δημοσ.

Είναι αστεία η προσέγγιση αυτή που έχετε αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για οπαδούς που έχουν καλοδεχτεί πρωην παίκτες του Παναθηναικού...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...