Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή είστε παράρτημά μας;

αν αυτό το βίντεο δεν σου φτάνει για να αποδείξει ότι οι βαρδινογιάννηδες είναι κωλόγαυροι, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορέσει... move on...

Δημοσ.

εγώ δεν κατάλαβα τι είχε το βίντεο και σβήστηκε.

Εκτός και αν το φόρουμ είναι τζιγγερικό οπότε αλλάζει το θέμα.

Δημοσ.
Κωλόγαυροι;;;;

ότι πιο επιεικές μπορούσα να πω... τι σε πείραξε και αναρωτιέσαι; δεν πιστεύω να σε λένε βαρδινογιάννη...

Δημοσ.
εγώ δεν κατάλαβα τι είχε το βίντεο και σβήστηκε.

Εκτός και αν το φόρουμ είναι τζιγγερικό οπότε αλλάζει το θέμα.

κι εγώ αναρωτήθηκα, άλλα μάλλον επειδή αυτός που έκανε το reply είχε 0 posts;

Δημοσ.
"Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...."

Δεν αναφερεται μονο στους βαρδινογιαννηδες

Και σε ποιους αναφέρεται τότε??

Δημοσ.

το βίντεο ίσως, εγώ πάντως εκεί το πήγαινα... έχω φίλους ολυμπιακούς, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ να τους πω κωλόγαυρους... τους βαρδινογιάννηδες άνετα και συνήθως το πρώτο συνθετικό δεν είναι "κωλο"...

Δημοσ.

ότι το video έχει τίτλο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΓΑΒΡΟΙ, δεν σε υποψιάζει ότι ο πληθυντικός του "Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...." αναφέρεται σε αυτούς; :rolleyes:

EDIT: λάθος quote

Δημοσ.
ότι το video έχει τίτλο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΓΑΒΡΟΙ, δεν σε υποψιάζει ότι ο πληθυντικός του "Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...." αναφέρεται σε αυτούς; :rolleyes:

Στάνταρ...

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε, δεν αναφέρεται σε ΟΛΟΥΣ τους γάυρους. Αναφέρεται στους συγκεκριμένους γαύρους. Τώρα αν κάποιος θέλει να κρύβεται πίσω από τις λέξεις και θέλει να χρησιμοποιεί χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος τη δύναμη του report που του δίνει το κάθε forum, οκ, πάσο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...