Psyx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δηλαδή είστε παράρτημά μας; αν αυτό το βίντεο δεν σου φτάνει για να αποδείξει ότι οι βαρδινογιάννηδες είναι κωλόγαυροι, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορέσει... move on...
johnyboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εγώ δεν κατάλαβα τι είχε το βίντεο και σβήστηκε. Εκτός και αν το φόρουμ είναι τζιγγερικό οπότε αλλάζει το θέμα.
Psyx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Κωλόγαυροι;;;; ότι πιο επιεικές μπορούσα να πω... τι σε πείραξε και αναρωτιέσαι; δεν πιστεύω να σε λένε βαρδινογιάννη...
Deponakias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 "Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...." Δεν αναφερεται μονο στους βαρδινογιαννηδες
Psyx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εγώ δεν κατάλαβα τι είχε το βίντεο και σβήστηκε. Εκτός και αν το φόρουμ είναι τζιγγερικό οπότε αλλάζει το θέμα. κι εγώ αναρωτήθηκα, άλλα μάλλον επειδή αυτός που έκανε το reply είχε 0 posts;
SlimData Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 "Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...."Δεν αναφερεται μονο στους βαρδινογιαννηδες Και σε ποιους αναφέρεται τότε??
Psyx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 "Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...."Δεν αναφερεται μονο στους βαρδινογιαννηδες το βίντεο ίσως, εγώ πάντως εκεί το πήγαινα... έχω φίλους ολυμπιακούς, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ να τους πω κωλόγαυρους... τους βαρδινογιάννηδες άνετα και συνήθως το πρώτο συνθετικό δεν είναι "κωλο"...
kirileman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Και σε ποιους αναφέρεται τότε?? Στους οπαδούς του Ολυμπιακού, προφανώς.
johnyboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 σιγά μην αναφερόταν και στην αεκ. ψάχνετε αφορμή από το πουθενά.
Psyx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 "Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...."Δεν αναφερεται μονο στους βαρδινογιαννηδες ότι το video έχει τίτλο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΓΑΒΡΟΙ, δεν σε υποψιάζει ότι ο πληθυντικός του "Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...." αναφέρεται σε αυτούς; EDIT: λάθος quote
kirileman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ότι το video έχει τίτλο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΓΑΒΡΟΙ, δεν σε υποψιάζει ότι ο πληθυντικός του "Κωλογαβροι αρκετα 30 χρονια χουντας...." αναφέρεται σε αυτούς; Στάνταρ...
SlimData Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Όχι ρε φίλε, δεν αναφέρεται σε ΟΛΟΥΣ τους γάυρους. Αναφέρεται στους συγκεκριμένους γαύρους. Τώρα αν κάποιος θέλει να κρύβεται πίσω από τις λέξεις και θέλει να χρησιμοποιεί χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος τη δύναμη του report που του δίνει το κάθε forum, οκ, πάσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.