Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό ποδαρικό. Και πέρυσι στο πρώτο φιλικό έκανε ζειμπεκιά από τις λίγες και μετά όλη την χρονιά έσπερνε.

---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:44 ----------

Ε?? ποιός είπε οτι βύντρα είναι καλύτερος Τοροσίδη... ? .. ? :Ο

Χαχαχα, οπότε από τον Αβράαμ δεν διαφωνείς ε?

Μόνοι σας τα ξερνάτε :-D

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλό ποδαρικό. Και πέρυσι στο πρώτο φιλικό έκανε ζειμπεκιά από τις λίγες και μετά όλη την χρονιά έσπερνε.

Oh shit ..

Αυτο δε το περιμενα ....

Εισαι καλος στις δικιολογιες ....:whistle:

:lol:

Δημοσ.

lol δε ξέρασα τπτ ρε συ. απλά λόγο κεκτημένης ταχύτητας αλλά και έκπληξης και ΣΟΚ που υπέστησα διαβάζωντας μια τέτοια δήλωση, άφησα τον Αβραάμ στην απέξω. έπρεπε να κάνω quote όλο το μύνημα αλλα έτσι δε θα σου έδινα αυτή τη μοναδική χαρά να πιαστείς απο κάπου .. είδες? χεχεχεχε

Δημοσ.

Εντάξει, τους έχω προκαλέσει να φτιάξουν topic "Όχι άλλο Αβραάμ/Τοροσίδη στην Εθνική", για να δούμε ρε παιδί μου απο περιέργεια τι απαντήσεις θα πάρουν. Μέχρι τώρα δεν έχω λάβει απάντηση.

Δημοσ.
Εντάξει, τους έχω προκαλέσει να φτιάξουν topic "Όχι άλλο Αβραάμ/Τοροσίδη στην Εθνική", για να δούμε ρε παιδί μου απο περιέργεια τι απαντήσεις θα πάρουν. Μέχρι τώρα δεν έχω λάβει απάντηση.

Yeah, right.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.
Περιμένω...

Τι περιμενεις ... ??

Πλακα μας κανεις ...

Ξεχνας ευκολα μαλον τις ατελειωτες γκελες του Βυντρα ....

Πραγματικα ομως πρεπει να φορας καταπρασινα γυαλια ...

Δημοσ.

Αντί να μιλάμε στην Ελλάδα γιά το ποιός κάνει τις καλύτερες ενέργειες μέσα στο γήπεδο και το ευχαριστιέται ο κόσμος, καταντήσαμε να μιλάμε γιά το ποιός κάνει τις λιγότερες γκάφες! Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρό μας.Ο Τοροσίδης είναι σαφώς καλύτερος από τον Βύντρα αλλά κανείς από τους δυό δεν μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο σε μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα. Γιά καμιά Νυρεμβέρφη ή Κολωνία καλοί είναι.

Γιά το Βύντρα ξέρετε την άποφή μου και δεν την αλλάζω με τίποτα. Και το βάρος σε χρυσό να μού δώσει ο Τζίγκερ, εγώ δεν πρόκειται να πω ότι ο Βύντρα πρέπει να παίζει στον Παναθηναίκό.

Ο Νίόπλιας άρχισε να με ανησυχεί αφού προσπαθεί να χτίσει την άμυνα πάνω σε γκαφατζήδες και επί τέλους ας σταματήσει το παραμύθι που ακούγαμε και πέρυσι στα τα ντέρμπυ ότι μπορεί να μη κερδίζουμε αλλά παίζουμε καλή μπάλα.

Κάτι σαν τον Τζίγκερ ότι μπορεί να μην παίρνουμε πρωταθλήματα αλλά έχουμε νοικοκυρεμένη ομάδα! Ας σταματήσει αυτό γιατί ο κόσμος δεν αρκείται σ' αυτό και δεν μασάει κουτόχωστο.

Ως μεγάλη ομάδα που παίζεις στο Τσ. Λι. πρέπει να μη χάνεις από ομάδες σαν τη Γουέστ και τη Μάινζ. Στόχος να είναι η νίκη πάντα και όχι η εγχείρηση πέτυχε ο ασθενής απέθανε.

edit:

Ο κόσμος έχει το αλάθητο κριτήριο και είναι πάντα μπροστά από τα πράγματα. Σπάνια να πέσει έξω. Χρόνια τώρα φωνάζουμε ότι δεν έχουμε άμυνα και πάντα δικαιωνόμαστε.Τώρα πάλι βλέπουμε το ίδιο έργο να γίνονται δηλαδή μπαλώματα και μερεμέτια και αντί γιά κίλερ φέρει γκαφατζήδες. Η Ιστορία της ομάδας παίζεται φιά τετρακόσια χιλιάρικα ανά έτος!

Το ερώτημα είναι:

Ποιά στάση πρέπει να κρατήσει ο κόσμος τώρα στην αρχή? Γιατί προς το τέλος θα είναι εύκολο να αποφασίσει ο κόσμος τη στάση του.

Τώρα είναι που ή θα δώσει πίστωση ή θα ξεσηκωθεί από νωρίς αφού βλέπει.Και ο κόσμος δεν κάνει λάθος.Βλέπει πιό μακριά από τον μετρο-Γόντικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...