Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρατηρώ μιά αγωνιώδη προσπάθεια να απαξιώσεις τον Μπουμ χωρίς υποθέτω να τον έχεις δεί καν να παίζει.Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και κάνουν μπαμ από μακριά ότι λιγάκι σε πειράζει αυτή η μεταγραφή.

Εμείς όλοι ξεσηκωθήκαμε γιατί άλλον περιμέναμε και εν πάσει περιπτώσει ό,τι έχουμε δεί από το youtube.

Δηλαδή αν κάτσεις και μαζέψεις όλα τα.. μαργαριτάρια που έχει κάνει ο Μέλμπερκ στη καριέρα του και τα ανεβάσεις στο youtube δεν θα γελάσει και το παρδαλλό κατσίκι?

Τα ίδια λέγαμε πέρυσι και γιά τον Σισσέ και μας διέψευσε.

Πάντως χωρίς αμφιβολία ο Μπουμ είναι σαφώς καλύτερος από τον Μέλμπεργκ σαν όνομα και να σκεφτείς ότι ο Μπουμ δεν με ενθουσιάζει.

Έχω δει πολύ περισσότερα ματς του Μπούμσογκ, απ' όσα έχεις δει εσύ του Μέλμπεργκ.

Λες οτι προσπαθώ να απαξιώσω έναν παίκτη που η καριέρα του μιλάει απο μόνη της: Πάντα κομπάρσος στις ομάδες που αγωνιζόταν, στη Γιουβέντους πήγε όταν έπεσε στη Serie B, στην εθνική Γαλλίας ήταν μια ζωή μπακ απ του Γκαλάς/Τουράμ με ελάχιστες συμμετοχές. Στη Νιούκαστλ έφυγε νύχτα όταν έκανε την μια γκέλα πίσω απ' την άλλη.

Ο Μέλμπεργκ ήταν αρχηγός στην εθνική Σουηδίας, ηγέτης στην άμυνα στις ομάδες που αγωνίστηκε, και γενικά ενας ΠΟΛΥ καλύτερος αμυντικός απ' ότι ο Μπούμσογκ.

Όταν μάθεις να κρίνεις με αγωνιστικά κριτήρια, και όχι οπαδικά, τότε ξανασυζητάμε.

Ε-ε-έρχεται, ο βράχος που εδώ τον βλέπουμε να μαρκάρει περίτεχνα τον Μέσι:

derbysports.jpg

Δημοσ.
Έχω δει πολύ περισσότερα ματς του Μπούμσογκ, απ' όσα έχεις δει εσύ του Μέλμπεργκ.

Λες οτι προσπαθώ να απαξιώσω έναν παίκτη που η καριέρα του μιλάει απο μόνη της: Πάντα κομπάρσος στις ομάδες που αγωνιζόταν, στη Γιουβέντους πήγε όταν έπεσε στη Serie B, στην εθνική Γαλλίας ήταν μια ζωή μπακ απ του Γκαλάς/Τουράμ με ελάχιστες συμμετοχές. Στη Νιούκαστλ έφυγε νύχτα όταν έκανε την μια γκέλα πίσω απ' την άλλη.

Ο Μέλμπεργκ ήταν αρχηγός στην εθνική Σουηδίας, ηγέτης στην άμυνα στις ομάδες που αγωνίστηκε, και γενικά ενας ΠΟΛΥ καλύτερος αμυντικός απ' ότι ο Μπούμσογκ.

Όταν μάθεις να κρίνεις με αγωνιστικά κριτήρια, και όχι οπαδικά, τότε ξανασυζητάμε.

Αυτό μόνο να μας εξηγήσεις και τίποτε άλλο.Δηλαδή το να είσαι μέλος της Εθνικής Γαλλίας με αυτούς τους παιχταράδες έστω και αναπληρωματικός έχει μήπως καμία σχέση με το να είσαι βασικός στην Εθνική Σουηδίας? Εσύ να σκέφτεσαι με τα σωστά κριτήρια αδερφέ.

Και γιά να καταλάβω η προσπάθεια που κάνεις είναι γιά να μας πείσεις τι? Ότι ο Μέλμπεργκ είναι καλύτερος τού Μπουμσόγκ. ή ότι ο Μπουμσόγκ δεν είναι καλός παίχτης άρα απέτυχε στη μεταγραφή. Υπάρχει μιά ασάφεια εκεί.

Δημοσ.

Ρε Τηλεμαχε τωρα μας δουλευεις?

Ο τυπος ετρωγε παγκο στη Γιουβεντους απο τον Κνεζεβιτς και τον Γκριγκερα, και στον χρονο τον στειλανε, γελαει ο κοσμος

Που ηταν ηγετης ρε συ?Στην Σανταντερ ή στην Αστον Βιλλα?

Ενταξει να πουμε τοτε και ο Τσιπρας ειναι ηγετης του Κομμουνισμου

Δουλευομαστε τωρα?Μπουμσονγκ και Μελμπεργκ σαν επιπεδο στην Ευρωπη θεωρουνται μια η αλλη να πουμε...

Δημοσ.

Ρε Geovard τι δεν καταλαβαίνεις; Σαν αμυντικός είναι καλύτερος πως να το κάνουμε. Για να μην πούμε για σταθερότητα.

Πάντως σκέψου με τι τετράδα θα κατέβεις φέτος στους ομίλους. Μόνο αυτό.

Δημοσ.
Ρε Geovard τι δεν καταλαβαίνεις; Σαν αμυντικός είναι καλύτερος πως να το κάνουμε. Για να μην πούμε για σταθερότητα.

Τετραδα της πλακας αλλα εσυ δλδ περσυ κατεβηκες με τι?

Ειναι καλυτερος ο Μπραβο απο τον Σπυροπουλο?(Absinthe προφανως δεν σημαινει αυτο οτι εχω σε εκτιμηση τον Σπυροπουλο) ή επειδη το λεει ο Πρωταθλητης ο Παπαδοπουλος ειναι καλυτερος απο τον Καντε?

Δημοσ.

Δεν κατεβαίνω εγώ!

Σαν και σένα μιλάνε οι φανατικοί.Που το κάνουν δικό τους ενώ δεν είναι.

Πάντως αν ήμουν Νιόπλιας και να μου χαρίζανε τον Μέλμπεργκ δεν τον θέλω.Δεν ξέρει μπάλα.

Δημοσ.
Τετραδα της πλακας αλλα εσυ δλδ περσυ κατεβηκες με τι?

Ειναι καλυτερος ο Μπραβο απο τον Σπυροπουλο?(Absinthe προφανως δεν σημαινει αυτο οτι εχω σε εκτιμηση τον Σπυροπουλο) ή επειδη το λεει ο Πρωταθλητης ο Παπαδοπουλος ειναι καλυτερος απο τον Καντε?

Βρε χέσε τα μπακ του Ολυμπιακού. Δεν κάνουμε συγκρίσεις τώρα. Εσένα σου εμπνέει σιγουριά η αμυντική σου τετράδα; Αν ναι, πάω πάσο...

13914_b.jpg

Δημοσ.

Με οπαδικές εφημερίδες ψάχνεις λογική? Και καλά οι εφημερίδες κάνουν τη δουλειά τους και ψάχνουν ψάρια. Να ψαρέψουν ηλίθιους που δεν έχουν μυαλό αλλά θέλουν να ακούνε ωραία λόγια.

Άκου κίλερ ο Σαριέγκι! Τελικά όλα τα απόβλητα της Ευρώπης θα έρθουν στη χωματερή που λέγεται Ελλάδα. Γιά να τσακωνόμαστε εμείς γιά το πιό απόβλητο είναι λιγότερο βλήτο!

Δημοσ.
Βρε χέσε τα μπακ του Ολυμπιακού. Δεν κάνουμε συγκρίσεις τώρα. Εσένα σου εμπνέει σιγουριά η αμυντική σου τετράδα; Αν ναι, πάω πάσο...

Σε μενα τα λες?

Εμενα και με Γκαλας δεν θα μου ενεπνεε:-)

Απλα δεν ειναι λογικη "με τι 4αδα θα κατεβεις" λες και εχει κατεβει ποτε Ελληνικη ομαδα και με 4αδα φοβερη πισω και με Γκοβου-Σισε-Λετο-Νινη

Δημοσ.

Ενταξει καθομαστε και λεμε μλκιες τοση ωρα ....

Ο Γκαλας ηταν η απολυτη λυση ....

Τετοιος αμυντικος δε θα ειχε ξαναρθει Ελλαδα ....

Και απλα χαθηκε για 500χιλ....

Τραγικο μου ακουγεται ....

Ποτε δε θα ηθελα να συμβει σε μας .... :-D

Απο κει και περα ο Μπουμσονγκ ενταξει εχει καποιες γκελες αλλα δε λεει τπτ αυτο και δεν ειναι Σαριεγκι ουτε Καντε ...

Σαφως και ανεβαινει το επιπεδο στην αμυνα ....

Αλλα ο Γκαλας ηταν η απολυτη λυση σε ενα χρονιο προβλημα ....

Δημοσ.

Ξέρετε γιατί ο Τζίγκερ έχει αδυναμία στους μαύρους ποδοσφαιριστές?

Υποθέτω ότι επειδή το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι της π.....ς οπότε ο Παναθηναϊκός έτσι θα το πάρει το πρωτάθλημα!:-)

Δεν θέλω να πιστεύω κάτι άλλο γιά τον Τζίγκερ!

Δημοσ.

13914_b.jpg

Χαχαχαχααααααααααχαχα!!! Επικό πρωτοσέλιδο!!!

Δεν το είχα δει ποτέ, βάραγα σκοπιές τότε.

Αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι μεγάλα νούμερα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...