johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Aυτο εννοουσατε οταν λεγατε Τζιγγερ πουλα .... ??? Ο Τζίγγερ αυτό κατάλαβε μάλλον
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Παμε ολοι μαζι ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ Παμε, ολη η κερκιδα ΠΟΥΝ'ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥΝΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕ Και ολοι μαζι στα ραδιοφωνα να ξεχυθουμε να το φωναζουμε "Δεν μας νοιαζει η διοικηση, εμεις μονο την ομαδα να κοιταμε, ποιος ξερει τον προεδρο της Λιβερπουλ"
jazzu4ia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...στο καλό... ...βραζιλιάνος... μαϊμού... ...σιγά την απώλεια... ...ποτέ δεν τον έχω δεί να δίνει τη μπάλα ΜΠΡΟΣΤΑ !
rokko74 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...στο καλό......βραζιλιάνος... μαϊμού... ...σιγά την απώλεια... ...ποτέ δεν τον έχω δεί να δίνει τη μπάλα ΜΠΡΟΣΤΑ ! Αν δεν είχες τον Gilberto θα ήσουν second!
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...στο καλό......βραζιλιάνος... μαϊμού... ...σιγά την απώλεια... ...ποτέ δεν τον έχω δεί να δίνει τη μπάλα ΜΠΡΟΣΤΑ ! .
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ...στο καλό......βραζιλιάνος... μαϊμού... ...σιγά την απώλεια... ...ποτέ δεν τον έχω δεί να δίνει τη μπάλα ΜΠΡΟΣΤΑ ! Σταματα, σκοτωνεις το Num Lock και το δεξι βελακι στα γελια με τις παπαριες που λες:lol:
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Και δεν τον εχω βαλει εγω να τα πει ... Οχι για να μη λετε .... :lol:
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Η φάση με τον Ζιλμπέρτο δεν είναι για γέλια. Πάνε να κάνουν τράμπα τον Ζιλμπέρτο με τον Κλέμπερσον και να χαρίσουν και 700.000 που τους χρωστάει η Φλαμένγκο. Πάνε να δώσουν την κολόνα της ομάδας για να φέρουν κάποιον 31χρονο που πέρασε από την Ευρώπη και δεν ακούμπησε, μόνο και μόνο για να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του. Τον Νιόπλια τον ρώτησαν αν συμφωνεί σε αυτή την κίνηση? (εδώ γελάνε) Και να είστε σίγουροι πως τα φερέφωνα του καρκίνου θα λένε πως "ο Ζιλμπέρτο ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Βραζιλία και σεβαστήκαμε την επιθυμία του παίκτη". Ενώ μόλις πριν κάποιες βδομάδες ο παίκτης ζητούσε να συζητήσουν για ανανέωση και τον γράψαν κανονικά. ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΡΕ.
johnnyestia Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν φεύγει ο Σίλβα. Τι σε κάνει και το λες αυτό?
rokko74 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεχτήκαμε πολλά αλλά με τίποτα δεν θα δεχτώ την φυγή Gilberto ΌΤΑΝ ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό! Όταν αυτό το λέει ο μακράν καλύτερος παίχτης εν ενεργεία που έχει περάσει από το Ελληνικό πρωτάθλημα, τα υπόλοιπα περιττεύουν... Το twitter του Gilberto είναι το http://twitter.com/GilbertoSilva15 . Όσοι έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του... Εμένα μου έχει απαντήσει 2 φορές...
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Στις 8 σημερα λεει εχει συνεντευξη τυπου του Σιλβα ... Ή που αποχαιρεταει ή που κοβει μαχαιρι ολες τις φημες ....
rokko74 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Στις 8 σημερα λεει εχει συνεντευξη τυπου του Σιλβα ...Ή που αποχαιρεταει ή που κοβει μαχαιρι ολες τις φημες .... Ποιος το λέει?
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ποιος το λέει? http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/apokaluptetai_o_zilmperto.438522.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.