MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Πολυ καλα εχουν ξεκινησει, μπηκε και το γκολ που αξιζε με τη μεχρι στιγμης εμφανιση. Στα γρηγορα αυτο που μου κανει εντυπωση και δεν το περιμενα, ειναι οτι αναπτυσομαστε αρκετα ορθολογικα και με τη μπαλα κατω (με Ιταλικη αμυνα αντιπαλο).
Linus_21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Στα γρηγορα αυτο που μου κανει εντυπωση και δεν το περιμενα, ειναι οτι αναπτυσομαστε αρκετα ορθολογικα και με τη μπαλα κατω (με Ιταλικη αμυνα αντιπαλο). Όντως. Φάνηκε και στην ευκαιρία που μόλις έχασε ο Σισέ. Δεν θυμάμαι να έχω δει πολλές φορές τέτοια συνεργασία μέχρι το τελικό σουτ. ΤΖΙΜΠΡΙΛ!!!!!!!!!!!!!! 2-0
Panahs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν μπορεί να παίζουμε τέτοια μπάλα! Μάλλον οι άλλοι το κωλοβαράνε λίγο...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οχι φιλε,απλα εχει ο Παο επιτελους πλανο στο παιχνιδι του.Μπραβο στον νιομπλια.Βεβαια η αμυνα ειναι χωνι κανονικο
Tilemaxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αν και παίζετε με τα δεύτερα της Ίντερ, σας βλέπω πολύ ανάπτυξη με τη μπάλα κάτω. Πολύ καλός ο Σισέ μέχρι στιγμής.
Linus_21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οχι φιλε,απλα εχει ο Παο επιτελους πλανο στο παιχνιδι του.Μπραβο στον νιομπλια.Βεβαια η αμυνα ειναι χωνι κανονικο Αι στο..... Αν και παίζετε με τα δεύτερα της Ίντερ, σας βλέπω πολύ ανάπτυξη με τη μπάλα κάτω. Πολύ καλός ο Σισέ μέχρι στιγμής. Δεύτερα Ίντερ < Πρώτα κάποιων Ισραηλινών
Tilemaxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αι στο..... Δεύτερα Ίντερ < Πρώτα κάποιων Ισραηλινών Πάλι με τον Ολυμπιακό ασχολείσαι και δεν βλέπω τον λόγο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αν και παίζετε με τα δεύτερα της Ίντερ, σας βλέπω πολύ ανάπτυξη με τη μπάλα κάτω. Πολύ καλός ο Σισέ μέχρι στιγμής. Οι 5 απο τους 11 ειναι βασικοι τους και εμας μας λοιπουν δυο παικτες
Linus_21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Πάλι με τον Ολυμπιακό ασχολείσαι και δεν βλέπω τον λόγο. Όταν διαβάζω ξημερώματα Τετάρτης πρώτη ατάκα σε κάποιο ποστ, Αν και παίζει με τα δεύτερα..... δεν έχω κάτι άλλο να απαντήσω. Άλλωστε τα δεύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν 100 λόγους παραπάνω να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Όταν διαβάζω ξημερώματα Τετάρτης πρώτη ατάκα σε κάποιο ποστ, Αν και παίζει με τα δεύτερα..... δεν έχω κάτι άλλο να απαντήσω. Άλλωστε τα δεύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις έχουν 100 λόγους παραπάνω να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Διάβασε και το υπόλοιπο του μηνύματος μου και μην απομονώνεις μόνο οτι σε συμφέρει. Αν θες να μιλήσουμε καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι δεκτό, αλλώς σποντίτσες για τον αντίπαλο και εξυπναδούλες δεν οφελούν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 3-1 λετοο.Τους εχει κανει ο λετοο,μην το πουμε γιατι με βλεπω για μπαν. Σιμαο κοβει ,νινης με λετο ραβουν ,σισεεε σκοραρει
Linus_21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 αλλώς σποντίτσες για τον αντίπαλο και εξυπναδούλες δεν οφελούν. Συμφωνώ. Σποντίτσες για τα δεύτερα και τα πρώτα της πρωταθλήτρις Ευρώπης δεν οφελούν. Αυτά κράτα τα για την ομάδα σου ως δικαιολογία Για την ώρα απόλαυσε μπαλίτσα. Έστω και στο φιλικό. 3-1.
Panahs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεύτερα ξεδεύτερα, άμα μείνει έτσι η εικόνα του παιχνιδιού, πιστεύω μια χαρά θα τους τσούξει.
geovard Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ο Ολυμπιακός δεν είχε νικήσει το νηπιαγωγείο της Άρσεναλ? Αυτοί εδώ τουλάχιστον έχουν μουστάκια! Ακούς εκεί ο Ε' Ετο στα δεύτερα και ο Καμπιάσο και ο Κιβου και και.... Λοιπόν Tilemaxx άντε γιά ύπνο, μπας και ονειρευτείς ότι είσαι εσύ που κερδίζεις την Ίντερ. Άσε μας ρε συ να δούμε καμιά φάση και μη μας το χαλΆς. Να σου πω και το τρελό? Κι εμείς αφού δεν παίζουν Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ άρα παίζουμε με τα δεύτερα! Το ακούσατε το σύνθημα από τους ομογενείς? Είναι βαριά είναι βαριά η ..φούστα τού τσολιά!
Linus_21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αισθητή πάντως η απουσία του Καραγκούνη. Μήπως να τον βάλει να κρατήσουμε το σκορ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.