Deponakias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μπορει καποιος να βαλει τις 11αδες? Αλλα αποσο ειδα τα goal δεν νομιζω να ηταν o julio cesar...
Cygnus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Γκοβού, Λέτο, Νίνης, Σισέ Ίντερ: (Ράφα Μπενίτεθ): Ορλαντόνι, Κόρντομπα, Ζανέτι, Ετό, Μαρίγκα, Καμπιάσο, Όμπι, Ματεράτσι, Κίβου, Πάντεφ, Ομπίνα
kosmasgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μπορει καποιος να βαλει τις 11αδες?Αλλα αποσο ειδα τα goal δεν νομιζω να ηταν o julio cesar... Ο cesar δεν έτρωγε τουλάχιστον τα 2 goal του Σισσέ
Deponakias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ο cesar δεν έτρωγε τουλάχιστον τα 2 goal του Σισσέ Γιαυτο το ειπα Ειδα οτι τα επνιξε
wizzy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Κάπως έτσι γράφεται ιστορία και γεννιούνται οι μύθοι. Μπα, γιατί το λες αυτό; Τρένο θα πάει η ομάδα, οι άλλοι έχουν κάνει λάθος προγραμματισμό και αποδείχθηκαν ανέτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό ματς... E, εντάξει τώρα, νομίζω ότι η ειρωνία είναι αχρείαστη και προκλητική. Φιλικά.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ο cesar δεν έτρωγε τουλάχιστον τα 2 goal του Σισσέ Γιαυτο το ειπα Ειδα οτι τα επνιξε Εγω λεω οτι θα κολλαγε και 2 γκολακια με βολε ο Σεζαρ και θα πεταγε λειζερ απο τα ματια ΥΓ. Το 1ο με τι λογικη ακριβως δεν το ετρωγε?
Deponakias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εγω λεω οτι θα κολλαγε και 2 γκολακια με βολε ο Σεζαρ και θα πεταγε λειζερ απο τα ματια ΥΓ. Το 1ο με τι λογικη ακριβως δεν το ετρωγε? Στο 1ο δεν φταιει τοσο... Αλλα αμα ηταν ο σεζαρ ισως και να μην ετρωγε κανενα απο τα 3 Προσωπικη αποψη...
alexis333 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Καλα το πρωτο το ετρωγε ανετα... Αφου ηταν απο πολυ κοντα.... Μεγαλη νικη αλλα δε παυει να ειναι ενα φιλικο.... Τα φιλικα ειναι για να πειραματιζονται οι προπονητες και τπτ παραπανω .... Επισης αν ειδε κανεις το ματς ας μας πει πως πηγε η τετραδα Νινης , Λετο , Γκοβου, Σισε .... Και ο Σιμαο επαιξε καλα ... ?? Βρισκεται σε καλη κατασταση ... ?? Για την αμυνα δε ρωταω ... Ειδα το γκολ που φαγατε ...
SlimData Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εγω λεω οτι θα κολλαγε και 2 γκολακια με βολε ο Σεζαρ και θα πεταγε λειζερ απο τα ματια Ειδικά το λέιζερ είναι το δυνατό του σημείο
Linus_21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 E, εντάξει τώρα, νομίζω ότι η ειρωνία είναι αχρείαστη και προκλητική. Φιλικά. Ξέχασες ένα επίθετο. Άστοχη. Στο 1ο δεν φταιει τοσο...Αλλα αμα ηταν ο σεζαρ ισως και να μην ετρωγε κανενα απο τα 3 Προσωπικη αποψη... Εγώ πιστεύω ότι αν ήταν ο Σέζαρ, θα είχαμε βάλει 4 μπαλάκια. 2 από στημένα και λάθος εξόδους του. Ένα από ριμπάουντ του Σισέ σε μύτο του Σιμάο έξω από την περιοχή, και ένα αυτογκόλ από το πλάγιο άουτ όπως του Μέλμπεργκ κάνοντας η μπάλα γκελ μπροστά του. Προσωπική άποψη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οι γαυροι ή πιο σωστα ο γαυρΟΣ (γιατι ενας το κανει αυτο) τι δουλεια εχει να ειρωνευεται και να τρολαρει μετα απο μια φιλικη νικη του ΠΑΟ με την Ιντερ σε αυτο το thread? Επισης, μου φαινεται αστειο να συζηταμε αν ο Σεζαρ θα ετρωγε 3 ή 5 ή κανενα γκολ. Ας πουμε οτι δε θα ετρωγε κανενα, αρα χασαμε 2-0 χθες, happy? Αν εξαιρεσουμε το 2ο γκολ μας, ο τερματοφυλακας της Ιντερ ηταν καλος εχθες, συγκεκριμενα εκανε και μερικες καλες αποκρουσεις. Η ομαδα επαιξε πολυ καλη μπαλα το 1ο ημιχρονο, φιλικο ξεφιλικο, η αντιπαλη αμυνα ηταν Ιταλικη και παιξαμε με την μπαλα κατω, με αναπτυξη απτα ακρα και Λετο-Νινη με πολλα κεφια. Πραγμα που δυσκολευομασταν να κανουμε ακομα και με ομαδες Β εθνικης. Αν αυτο εχει δουλευτει στην προετοιμασια και δεν ηταν τυχαιο "τσαφ", τοτε μπραβο στο Νιοπλια που τουλαχιστον προσπαθει να τους βαλει λογικη στο παιχνιδι τους και να τους ξεκολησει απο τα ξεφτυλισμενα συστηματα και τακτικες του Τεν Τεν με τις γιομες.
Deponakias Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οι γαυροι ή πιο σωστα ο γαυρΟΣ (γιατι ενας το κανει αυτο) τι δουλεια εχει να ειρωνευεται και να τρολαρει μετα απο μια φιλικη νικη του ΠΑΟ με την Ιντερ σε αυτο το thread? Επισης, μου φαινεται αστειο να συζηταμε αν ο Σεζαρ θα ετρωγε 3 ή 5 ή κανενα γκολ. Ας πουμε οτι δε θα ετρωγε κανενα, αρα χασαμε 2-0 χθες, happy? Αν εξαιρεσουμε το 2ο γκολ μας, ο τερματοφυλακας της Ιντερ ηταν καλος εχθες, συγκεκριμενα εκανε και μερικες καλες αποκρουσεις. Η ομαδα επαιξε πολυ καλη μπαλα το 1ο ημιχρονο, φιλικο ξεφιλικο, η αντιπαλη αμυνα ηταν Ιταλικη και παιξαμε με την μπαλα κατω, με αναπτυξη απτα ακρα και Λετο-Νινη με πολλα κεφια. Πραγμα που δυσκολευομασταν να κανουμε ακομα και με ομαδες Β εθνικης. Αν αυτο εχει δουλευτει στην προετοιμασια και δεν ηταν τυχαιο "τσαφ", τοτε μπραβο στο Νιοπλια που τουλαχιστον προσπαθει να τους βαλει λογικη στο παιχνιδι τους και να τους ξεκολησει απο τα ξεφτυλισμενα συστηματα και τακτικες του Τεν Τεν με τις γιομες. Εμενα εννοεις? Εγω ειπα την αποψη μου για τα γκολ που μπηκαν...Το ματς δεν το ειδα... Επισης ο τζορβας επνιξε ενα στην κλειστη του γωνια απο το σουτ του πιτσιρικα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εμενα εννοεις?Εγω ειπα την αποψη μου για τα γκολ που μπηκαν...Το ματς δεν το ειδα... Επισης ο τζορβας επνιξε ενα στην κλειστη του γωνια απο το σουτ του πιτσιρικα... Οχι δεν αναφερθηκα σε εσενα... Οσο για το Τζορβα, γενικα χθες η μπαλα οταν πλησιαζε περιοχη επικρατουσε "τρεμουλο" γιατι η αμυνα και το τερμα ηταν λουλουδια...Υπηρχε και εχθες προβλημα εκει.
Panahs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/sugklish_apopsewn_gia_votaniko.450035.html Να πω την αλήθεια δεν πολυγουστάρω να γίνει γήπεδο αν είναι να το φτιάξει ο τσίνκερ.
Cygnus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Να πω την αλήθεια δεν πολυγουστάρω να γίνει γήπεδο αν είναι να το φτιάξει ο τσίνκερ. Εντελώς φιλικά αλλά είναι λογική αυτή; Πάνω από όλους ο Παναθηναϊκός (εντάξει όχι να μας φτιάξει γήπεδο ο Κόκκαλης πχ) αλλά το να μη μας φτιάξει γήπεδο ο σοφέρ δεν το καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.