Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ζηλεύεις γιατί εκεί που έχουν πάει αυτοί...

Ε, αληθεια ειναι αυτο εδω που τα λεμε

Τι εχετε στον επομενο γυρο μετα την Μακαμπι?

Καχα Λαμποραλ?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι ότι σημασία τι λέει ο κάθε αρδ αλλά τεσπα.

μόνο και μόνο που γράφει αυτό αρκεί

ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.Κάτσε ρε μεγάλε να τον δεις και μετά γράψε.σε κόβω σε ένα 2μηνο να κάνεις τούμπα.

ο Μπουμσονγκ δεν είναι αυτό που ψάχναμε.είναι ένας ακόμα μέτριος παίχτης.ηγέτης ούτε ήταν ούτε θα γίνει.Και δεν στρίβει ούτε με τάμα.

Mαλον δε καταλαβες οτι το λεει ειρωνικα για αυτα που λενε οι αλλοι ...

Δλδ αν ειχε και αυτους που τι θα εκανε ... ??

Δε το λεει με ποδοσφαιρικα κριτηρια με τπτ ....

Δημοσ.
Μα γιατί ρε Αλέξη, δεν ήταν καθοριστικής σημασίας το φιλικό με την πλήρη, πανέτοιμη, πανίσχυρη και πάντα αξιόμαχη Ίντερ; Διακυβεύονταν τόσα σε αυτό το ματς, το έγραψε και η Πράσινη... μάλλον! Ζηλεύεις γιατί εκεί που έχουν πάει αυτοί...

Mια ερωτηση γιατι απο την ωρα που εληξε το ματς με την Ιντερ εχω βαρεθει να σε βλεπω να τρολλαρεις, προσπαθωντας να ειρωνευτεις ανεπιτυχως, μιας και οτι ειρωνευεσαι δεν υφισταται ως κατασταση.

Ναι η Ιντερ ηταν ανετοιμη μη αξιομαχη μη ισχυρη κλπ κλπ κλπ.

Ο ΠΑΟ ηταν ετοιμος, πληρης, αξιομαχος και ισχυρος?

Συνεχισε να βγαζεις μονος σου και χωρις λογο παραπανω πικρια, απτην λογικη ικανοποιηση των Παναθηναικων. Ευτυχως που δεν εισαι ΠΑΟ, γιατι θα μας ειχες ρεζιλεψει με τους πανηγυρισμους σου μετα απο ενα φιλικο παιχνιδι, αν κρινω απο το ποσο μπορει να σου εχει στοιχησει 3 μερες τωρα ενα ανουσιο παιχνιδι μας. Αντε καλη επιτυχια με την Μακαμπι, παληκαρια.

Δημοσ.

Ορισμένοι όλο μετανιώνιουν (και καλά) που πετάγονται να πουν την κακιούλα τους, και όλο συνεχίζουν να τρολάρουν....

Μου φαίνεται ότι περισσότερη προσπάθεια κάνετε εσείς να μειώσετε την νίκη, παρα εμείς να περηφανευτούμε για αυτή.

Μας κουράσατε :eek:

Δημοσ.
BTW, γιατί η φυλλάδα του φυγόστρατου ασχολείται με τον ΟΣΦΠ καθημερινά;

Γιατί το τονίζετε αυτό συνεχώς? Μακάρι να μην είχα πάει κι εγώ φαντάρος.Τόσος χαμένος χρόνος επειδή δηλαδή έχω το μπαμπούλα απέναντι και να ποσά στους εξοπλισμούς και να χρεωκοία τού κράτος!

Στα πολιτισμένα κράτη δεν είναι υποχρεωτικός ο στρατός. Και δεν έγινα περισσότερο άντρας όπως λέει η μάνα μου επειδή πήγα στρατό. Είμαι αντιμιλιταριστής.

ΟΙ λέξεις και οι έννοιες έχουν χάσει το νόημά τους στις μέρες μας.Όταν ακούς την υπουργό Μπιρμπίλη σε ερώτηση δημοσιογράφου να λέει ότι είναι τίτλος τιμής της που είναι ανύπαντρη μητέρα!

Οι ήρωες μας τελείωσαν.

Δημοσ.

Και εγώ δεν θέλω να πάω στρατό, αλλά αφού είναι υποχρεωτικό δεν θα κάτσω να γίνω ανυπότακτος. Δεν είναι εκεί το θέμα μας. (Στην Γερμανία, Ελβετία, Φιλανδία και σε μερικά ακόμα κράτη είναι ακόμα υποχρεωτικός).

Το θέμα είναι γιατί η μίζερη φυλλάδα του ασχολείται καθημερινά με τον ΟΣΦΠ, και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς παίκτες, φιλάθλους, προπονητές. Να κλείσει αυτό το έκτρωμα αμέσως.

Δημοσ.

Τέτοιου είδους φυλλάδες θα πρέπει να τιμωρηθούν από τις αρχές (εφόσον βρίθουν ανυπόστατων χαρακτηρισμών) ή ακόμα καλύτερα να απαξιωθούν εντελώς από τους αναγνώστες.

Θεωρώ ότι η τακτική της συγκεκριμένης φυλλάδας αυτή την περίοδο στοχεύει στην "συσπείρωση" των οπαδών του παο απέναντι στον υποτιθέμενο "εχθρό", έτσι ώστε να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από τα διοικητικά.

Ίδια τακτική βεβαίως χρησιμοποιούν κατά καιρούς και οι "αντίπαλες" οπαδικές εφημερίδες...

Δημοσ.

Το ΦΩΣ δεν ασχολείται με τον ΠΑΟ. Ίσα-ίσα που σε κάθε Ευρωπαική του νίκη τον έχει στο πρωτοσέλιδο.

Ο Πρωταθλητής άντε να πετάξει καμιά σπόντα ανα διαστήματα.

Αυτό που γίνεται με την Πράσινη όμως δεν έχει προηγούμενο. ΚΑΘΕ μέρα θα έχει το καθιερωμένο "κόκκινο πλαίσιο" όπου θα απαξιώνει τον ΟΣΦΠ. Είτε αγωνιστικά, είτε οπαδικά, είτε εναντίων ορισμένων παικτών.

Ενδεικτικά το σημερινό. Κάτω-κάτω:

post-126796-129063110439_thumb.jpg

Δημοσ.

Θα διαφωνήσω. Συνήθως το φως δεν γράφει εναντίον του παο αλλά όχι πάντα. Ο πρωταθλητής έχει γράψει πάμπολλα. Για τον γαύρο (τι όνομα κι αυτό) δεν έχω αποψη ακόμα ..

το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας που παραθέτεις είναι για μένα εμετικό και ως προς την περιγραφή του φιλικού με την ίντερ...

Δημοσ.

Ας γραφουν οτι θέλουν.....

Περα ομως απο αυτό νομιζω οτι εχει παραγινει το κακό στο Ελλαδισταν με την ελευθερία του τυπου....Και μιλω γενικότερα οχι μονο για την Πρασινη....

post-145273-129063110444_thumb.jpg

post-145273-129063110445_thumb.jpg

Δημοσ.
Και εγώ δεν θέλω να πάω στρατό, αλλά αφού είναι υποχρεωτικό δεν θα κάτσω να γίνω ανυπότακτος. Δεν είναι εκεί το θέμα μας. (Στην Γερμανία, Ελβετία, Φιλανδία και σε μερικά ακόμα κράτη είναι ακόμα υποχρεωτικός).

Το θέμα είναι γιατί η μίζερη φυλλάδα του ασχολείται καθημερινά με τον ΟΣΦΠ, και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς παίκτες, φιλάθλους, προπονητές. Να κλείσει αυτό το έκτρωμα αμέσως.

Είπες ακριβώς τα κράτη που δεν είναι υποχρεωτικός! Η Ελβετία μάλιστα δεν έχει καθόλου στρατό.

Δημοσ.

Στην Ελβετια ειναι λιγο παράξενα τα πραγματα σχετικά με τον στρατό απο οσο ξέρω....

Η θητεια διαρκει γυρω στους 4 μηνες αλλα εχεις την δυνατοτητα να πας με ενα ή δυο φιλαράκια σου στην " ίδια μονάδα :P " ωστε να μην αισθάνεσαι μοναξιές...

Εντελως μα εντελως offtopic σχετικά με Παναθηναϊκό :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...