KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Γι' αυτό που τους είχε και ο Πατέρας. Οχι ειλικρινα, και για τους 2 Αν ειναι απλος τσαμπουκας, κατεβαινεις να πλακωθεις?Αφου ειναι σαν βουνα με ποδια και οι 2 Αν μιλαμε για τιποτα εγκληματικες ενεργειες τι θα κανουν οι μπραβοι?Εκτος αν ειναι canon fodders, να φανε τη σφαιρα αλλα δεν νομιζω, πολλες ταινιες βλεπω φαινεται
Tilemaxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Όλοι αυτοί έχουν μπράβους ρε συ, όχι μόνο για απόπειρες ανθρωποκτονίας κτλ. Φαντάζεσαι να περπατάει μόνος του ο Μαρινάκης και να του την πέσουν 15 γαύροι σχετικά με τα μεταγραφικά κτλ; Θα τον σκάσουν.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Όλοι αυτοί έχουν μπράβους ρε συ, όχι μόνο για απόπειρες ανθρωποκτονίας κτλ. Φαντάζεσαι να περπατάει μόνος του ο Μαρινάκης και να του την πέσουν 15 γαύροι σχετικά με τα μεταγραφικά κτλ; Θα τον σκάσουν. Tι, μονο 15? 15 τους περικυκλωνει μονος του ρε, δεν βλεπεις πως ειναι
johnyboy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 λινκ παίζει να βάλω ή όχι?ήξερα πως δεν επιτρεπόταν αλλά τώρα τελευταία βλέπω πάνε σφαίρα παντού.
Snolly Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 για βαλε ρε αδερφε ή στειλτο μας PM με ιρακινη περιγραφη ομως αλλιως χαλιεμαι
Linus_21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 θα το κάνω εντιτ.όποιος προλάβει. Δεν νομίζω να είναι παράνομο το Link από κανάλι εξωτερικού. Μπορεί να γίνεται η μετάδοση από κάποιο ελεύθερο. Από novasports(αυτά τα HD ντε) και γενικά τα εγχώρια συνδρομητικά, κηνυγάνε.
johnyboy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ε καλά ποτέ δεν ξέρεις.για αυτό κάνε το και εσύ.
Linus_21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ε καλά ποτέ δεν ξέρεις.για αυτό κάνε το και εσύ. To καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι.
johnyboy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 βρε εγώ ξέρω αλλά κάνε το εσύ μην κυνηγάνε το φόρουμ.
kazak-hool Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 η αμυνα μας ειναι τραγικη , οσο το συνολο παιζει πολυ ελκυστικο ποδοσφαιρο. ελπιζω να δω νεους παιχτες
Panahs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Είναι ιδέα μου ή ο Σεϊταρίδης είναι πολύ καλός μέχρι στιγμής? Λέτε να σωθούμε από το Βύντρα?
kazak-hool Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 σαν μικρα παιδια κανουν χαχαχα . φιλικο ειναι ???????? χαχαχαχα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μετριο παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες με εξαιρεση το πρωτο 15λεπτο του 2ου ημιχρονου που παιξαμε εξαιρετικα εμεις, με 1 δοκαρι και 1 καθαρο γκολ που ωστοσο δεν μετρησε. Σισσε Λετο Νινης Γκοβου παλι δειξανε καλα στοιχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.