Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Θέλουν τον αντικαταστάτη του Ντι Μαρία. Οπότε λογικό το ενδιαφέρον.
kirileman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Αφού, λοιπόν, δεν ενδιαφέρει το οικονομικό, ας διπλασιάσει η διοίκηση τις τιμές εισιτηρίων και διαρκείας για να απολαμβάνει ο κόσμος τους παίχτες υψηλού επιπέδου που θέλει.
geovard Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Αφού, λοιπόν, δεν ενδιαφέρει το οικονομικό, ας διπλασιάσει η διοίκηση τις τιμές εισιτηρίων και διαρκείας για να απολαμβάνει ο κόσμος τους παίχτες υψηλού επιπέδου που θέλει. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αυξηθεί το μπάτζετ. Όχι μόνο από τα εισιτήρια. Και μη διαστρεβλώνεις αυτά που λέω. Ξαναλέω λοιπόν ότι το οικονομικό δεν αφορά τους οπαδούς αλλά τη διοίκηση που θα βρεί τρόπους να δυναμώσει και όχι να αποδυναμώσει. Δεν θα χάσω τον ύπνο μου γιά τη τσέπη των Βαρδινογιάννηδων.Στο φινάλε δεν λένε ότι οι ΠΑΕ είναι μιά μαύρη τρύπα? Ε ας τη μεγαλώσει ο Τζίγκερ να τη κάνει σαν τον κ... του, και να έχουμε επιτυχίες. Πάντως με νοικοκύρεμα δεν γίνεται δουλειά.
johnyboy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 η Μπενφίκα λέμε πήρε αριστερό εξτρέμ πριν πουλήσει τον Ντι Μαρία.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Αφού, λοιπόν, δεν ενδιαφέρει το οικονομικό, ας διπλασιάσει η διοίκηση τις τιμές εισιτηρίων και διαρκείας για να απολαμβάνει ο κόσμος τους παίχτες υψηλού επιπέδου που θέλει. Σας εκανε αυξηση ο φουσκας λογω Ριερα και δεν το μαθαμε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Αφού, λοιπόν, δεν ενδιαφέρει το οικονομικό, ας διπλασιάσει η διοίκηση τις τιμές εισιτηρίων και διαρκείας για να απολαμβάνει ο κόσμος τους παίχτες υψηλού επιπέδου που θέλει. Xαραμιζεσαι εσυ μεσα στα φορουμ
johnyboy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 σπέρνει η νέα φανέλα.Αν είχε και λίγο κόκκινο μέσα θα ήταν το κάτι άλλο.
hashashin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 σπέρνει η νέα φανέλα.Αν είχε και λίγο κόκκινο μέσα θα ήταν το κάτι άλλο. Που μπορω να την δω?
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 http://prasinanea.gr/football/article460252.ece
ata1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 http://prasinanea.gr/football/article460252.ece edit: Με προλάβανε. Καλή είναι, εμένα μου αρέσει
UpToDate_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μούφα και πάλι... Τέσπα δεν κάνει η φανέλα τον παίκτη...αλλά ο παίκτης την φανέλα .. οπότε και γυμνόι να είναι ...
Panahs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Γιατί μούφα? Τι έχει? Θυμάστε τα χάλια που φορούσαν πριν 100ετίας? Είδα και στα πράσινα νέα κράζουν που έχει γιακά. Γιατί, τι έχει ο γιακάς? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται με γιακά, νομίζω της ταιριάζει κιόλας. Κάποιοι θέλουν και ρίγες... έλεος!
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 είναι κυπαρισσί. εγώ λέω να την φοράνε και με μια καζάκα που φορούσαν πριν 50 χρόνια.με ένα σκαρπινάκι μπόμπα θα είναι.
Panahs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κι εγώ θα την ήθελα πιο σκούρα, αλλά μάλλον το κάνουν για να ξεχωρίζει η επετειακή, τι να πω. Κατά τα άλλα οκ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ε ενταξει και οι Ιταλοι με γιακα εχουν τις φανελες, μερικοι κιολας παιζουν με σηκωμενο το γιακα Αλλα παει και με το γαλλικο στυλ, α λα Ερικ Καντονα. Τοσους Γαλλους εχουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.