Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού, λοιπόν, δεν ενδιαφέρει το οικονομικό, ας διπλασιάσει η διοίκηση τις τιμές εισιτηρίων και διαρκείας για να απολαμβάνει ο κόσμος τους παίχτες υψηλού επιπέδου που θέλει.

Δημοσ.
Αφού, λοιπόν, δεν ενδιαφέρει το οικονομικό, ας διπλασιάσει η διοίκηση τις τιμές εισιτηρίων και διαρκείας για να απολαμβάνει ο κόσμος τους παίχτες υψηλού επιπέδου που θέλει.

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αυξηθεί το μπάτζετ. Όχι μόνο από τα εισιτήρια.

Και μη διαστρεβλώνεις αυτά που λέω. Ξαναλέω λοιπόν ότι το οικονομικό δεν αφορά τους οπαδούς αλλά τη διοίκηση που θα βρεί τρόπους να δυναμώσει και όχι να αποδυναμώσει.

Δεν θα χάσω τον ύπνο μου γιά τη τσέπη των Βαρδινογιάννηδων.Στο φινάλε δεν λένε ότι οι ΠΑΕ είναι μιά μαύρη τρύπα? Ε ας τη μεγαλώσει ο Τζίγκερ να τη κάνει σαν τον κ... του, και να έχουμε επιτυχίες. Πάντως με νοικοκύρεμα δεν γίνεται δουλειά.

Δημοσ.

Σας εκανε αυξηση ο φουσκας λογω Ριερα και δεν το μαθαμε?

Δημοσ.

Xαραμιζεσαι εσυ μεσα στα φορουμ

Δημοσ.

Μούφα και πάλι...

Τέσπα δεν κάνει η φανέλα τον παίκτη...αλλά ο παίκτης την φανέλα .. οπότε και γυμνόι να είναι ... :P

Δημοσ.

Γιατί μούφα? Τι έχει? Θυμάστε τα χάλια που φορούσαν πριν 100ετίας?

Είδα και στα πράσινα νέα κράζουν που έχει γιακά. Γιατί, τι έχει ο γιακάς? Εμένα μια χαρά μου φαίνεται με γιακά, νομίζω της ταιριάζει κιόλας.

Κάποιοι θέλουν και ρίγες... έλεος!

Δημοσ.

είναι κυπαρισσί.

εγώ λέω να την φοράνε και με μια καζάκα που φορούσαν πριν 50 χρόνια.με ένα σκαρπινάκι μπόμπα θα είναι.

Δημοσ.

Κι εγώ θα την ήθελα πιο σκούρα, αλλά μάλλον το κάνουν για να ξεχωρίζει η επετειακή, τι να πω. Κατά τα άλλα οκ.

Δημοσ.

Ε ενταξει και οι Ιταλοι με γιακα εχουν τις φανελες, μερικοι κιολας παιζουν με σηκωμενο το γιακα :lol:

Αλλα παει και με το γαλλικο στυλ, α λα Ερικ Καντονα. Τοσους Γαλλους εχουμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...