johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 είναι κυπαρισσί. εγώ λέω να την φοράνε και με μια καζάκα που φορούσαν πριν 50 χρόνια.με ένα σκαρπινάκι μπόμπα θα είναι.
Panahs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κι εγώ θα την ήθελα πιο σκούρα, αλλά μάλλον το κάνουν για να ξεχωρίζει η επετειακή, τι να πω. Κατά τα άλλα οκ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ε ενταξει και οι Ιταλοι με γιακα εχουν τις φανελες, μερικοι κιολας παιζουν με σηκωμενο το γιακα Αλλα παει και με το γαλλικο στυλ, α λα Ερικ Καντονα. Τοσους Γαλλους εχουμε
SlimData Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Πάντα με χάλαγε ο γιακάς στις εμφανίσεις... Αλλά αν έχει τριφύλλι πάνω πάσο... Και εννοείται ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να ξαναφορέσουμε ρίγα. Εμένα μια συγκεκριμένη φανέλα πάντα μου φέρνει στο μυαλό Μητσάρα πάντως... Και τσουπ... Πετάχτηκε κι ο κοουτς
Cygnus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όχι άλλο άσπρο τριφύλλι. Το τριφύλλι είναι πράσινο.
Mika Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 [quote=Panahs;3524583 Κάποιοι θέλουν και ρίγες... έλεος! γιατι ελεος; γαμανε οι ριγες
konnak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εμένα μου άρεσε απίστευτα αυτή: Νομίζω σεζόν '98-'99.
johnyboy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Και εγώ γουστάρω ρίγα.η καινούρια είναι εντελώς gay.
konnak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εποχή μιλογεβιτς τη φοράγαμε αυτή.. Εποχή Σιμπνιέφσκι, και του 1-3 στο ΟΑΚΑ της Άρσεναλ.
Panahs Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όχι ρίγα στον Παναθηναϊκό ρε παιδιά! Μου φαίνεται εντελώς οπισθοδρομική! Γιακς! Αφήστε την στους γαύρους τη ρίγα.
Chris_85 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όχι ρίγα στον Παναθηναϊκό ρε παιδιά! Μου φαίνεται εντελώς οπισθοδρομική! Γιακς! Αφήστε την στους γαύρους τη ρίγα. Οι φανελλες με ριγα που ειχαμε φετος στο μπασκετ εμενα μου αρεσαν τρελα.
geovard Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εμένα μου άρεσε απίστευτα αυτή: Νομίζω σεζόν '98-'99. Αν μπορούσα να βρω μιά παιδική μου φωτογραφία που φορούσα μιά πράσινη μπλούζα με μιά μακριά σαλιάρα όταν με τάιζε η μάνα μου. Ακριβώς ίδια
Mika Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Όχι ρίγα στον Παναθηναϊκό ρε παιδιά! Μου φαίνεται εντελώς οπισθοδρομική! Γιακς! Αφήστε την στους γαύρους τη ρίγα. Οπισθοδρομικη σα να λεμε Ιντερ Μιλαν Μπαρτσελονα κλπ ε; μια χαρα μοντερνες ριγες εχουν οι προαναφερθεισες
geovard Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Η ρίγα δεν είναι κάτι το μοντέρνο. Είναι μιά κλασική συνταγή η οποία δεν ταιριάζει σε όλα τα χρώματα. Στο μπλέ στο κόκκινο και στο μαύρο ταιριάζει. Στο πράσινο και στο κίτρινο όχι. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πειραματίζονται οι ομάδες να παίξουν εκτός από το βασικό τους χρώμα να συνδυάσουν και άλλο ταιριαστό.Θα ήθελα να δω γιά παράδειγμα μιά φανέλα του Παναθηναϊκού με ρίγες αλλά όχι πράσινες άσπρες αλλά πράσινες με μπλέ. Κάτι σαν ο Παναθηναϊκός της Ελλάδας.Εξ άλλου το μπλέ πάει με όλα! Οι φανέλες στις προπονήσεις μας είναι μπλέ, τα Ελληνικά χρώματα είναι μπλέ οπότε... Είχα δεί κάτι παρόμοιο παλιά με τη Βόλφσμπουργκ και τη Βέρντερ που έχουν βασικό χρώμα το πράσινο.Αλλά το συνδυάζανε και με άλλα χρώματα και έδειχνε πιό γεμάτη φορεσιά.Δεν πρόκειται να αλλάξει η ταυτότητα της ομάδας αν βάλουν και μιά πινελιά άλλου χρώματος. Επίσης μιά από την φορεσιές της Πανάθας πέρυσι ήταν η μαύρη με τις πράσινες ριγούλες στα μανίκια και ήταν αυτή που έκανε την περισσότερη εντύπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.