Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάιζερ μπορεί να έχεις δίκιο αλλά βαρέθηκα.

Δεν μπορεί εγώ να στηρίζω και να βγαίνει να λέει ο άλλος με εμετικά πρωτοσέλιδα ο κόσμος βλέπει και μας στηρίζει.

για αυτό τέλος.Δεν θα γκαρίζουμε 100-200 άτομα για τους άνιωθους.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Johny δεν είναι το θέμα αν χάσαμε τον Γκαλάς γιά ψείρες ή γιά πολλά λεφτά. Σημασία έχει ότι τον χάσαμε γιά ένα ποσό που σαφώς δεν ήταν απαγορευτικό γιά τον Παναθηναϊκό(που ήξεραν ότι θα βάλουν συν πέντε μύρια λόγω ΠΑΟΚ στο σακούλι).

Τώρα διαβάζω ότι ο ...διευθυντής της άμυνας Μπουμσόνγκ που οι Γκόλτζηδες μας παρουσιάζουν γιά διαστημάνθρωπο, χρειάζεται καθοδήγηση! Και ο Νιόπλιας θα του βάλει μπροστά του τον Κατσουράνη να τον καθοδηγεί. Ποιόν? Μα τον ..κίλερ της άμυνας τον παμέγιστο εμπειρότατο διεθνές Γαλλικό κρέας Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Είπα και πιό πίσω ότι προβλέπω κάτι παρτάκια στην άμυνά μας φέτος και η ευθύνη θα είναι όλη τού Τζίγκερ.Αποκελιστικά. Παρ ότι θα έπρεπε να αλλάξει όλη την άμυνα φέτος στην ουσία πρόσθεσαν μόνο τον μεγάλο γκαφατζή. Μην ελπίζετε να κρατάμε φέτος το μηδέν. Σε κάθε ματς θα γράφει γκολάκια.Αν τώρα ο ο Σισσέ μπροστά μπορέσει να βάζει περίσσότερα απ όσα θα τρώμε πίσω έχει καλώς.

Με τον Νιόπλια μόνο απορώ πόσο συμβιβάζεται.

Α και κάτι ακόμη. Τρέχουν να κρατήσουν αιώνια τον Λουκά να τού ανανεώσουν πριν λήξει το συμβόλαιό του μη τυχόν και χάσουν το κελεπούρι.

Δημοσ.
Johny δεν είναι το θέμα αν χάσαμε τον Γκαλάς γιά ψείρες ή γιά πολλά λεφτά. Σημασία έχει ότι τον χάσαμε γιά ένα ποσό που σαφώς δεν ήταν απαγορευτικό γιά τον Παναθηναϊκό. Τώρα διαβάζω ότι ο ...διευθυντής της άμυνας Μπουμσόνγκ που οι Γκόλτζηδες μας παρουσιάζουν γιά διαστημάνθρωπο, χρειάζεται καθοδήγηση! Και ο Νιόπλιας θα του βάλει μπροστά του τον Κατσουράνη να τον καθοδηγεί. Ποιόν? Μα τον ..κίλερ της άμυνας τον παμέγιστο εμπειρότατο διεθνές Γαλλικό κρέας Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Είπα και πιό πίσω ότι προβλέπω κάτι παρτάκια στην άμυνά μας φέτος και η ευθύνη θα είναι όλη τού Τζίγκερ.Αποκελιστικά. Παρ ότι θα έπρεπε να αλλάξει όλη την άμυνα φέτος στην ουσία πρόσθεσαν μόνο τον μεγάλο γκαφατζή. Μην ελπίζετε να κρατάμε φέτος το μηδέν. Σε κάθε ματς θα γράφει γκολάκια.Αν τώρα ο ο Σισσέ μπροστά μπορέσει να βάζει περίσσότερα απ όσα θα τρώμε πίσω έχει καλώς.

Με τον Νιόπλια μόνο απορώ πόσο συμβιβάζεται.

Α και κάτι ακόμη. Τρέχουν να κρατήσουν αιώνια τον Λουκά να υττού ανανεώσουν πριν λήξει το συμβόλαιό του νη τυχόν και χάσουν το κελεπούρι.

Εγώ πάλι δεν απορώ καθόλου.

Ο Νιόπλιας φάνηκε ότι θα συμβιβάζεται από τη στιγμή που δέχθηκε τους όρους στο συμβόλαιό του από τον ραλάκια. Και αν συμβούν δύσκολες στιγμές στην ομάδα πιστεύω ότι θα φύγει νύχτα...

Δημοσ.

geovard αυτό σου εξηγώ.δεν χάθηκε για τα λεφτά η μεταγραφή.

Ο Νόμπλιας καλά έκανε και δέχθηκε γιατί αν δεν δεχόταν θα τον πολεμούσαν απίστευτα.Θα του έσερναν τα χίλια δυο.

Επίσης μπορεί να δέχθηκε αλλά λέει δημόσια τι παίχτη θέλει και τι όχι.Φυσικά θα τον πολεμήσουν κάποια στιγμή και αυτόν.

Το μόνο θετικό είναι που δεν αντιδρά ο φορέας.Το θέμα είναι πολύ λεπτό και το χειρίζονται άψογα.Αν έκραζαν θα έδιναν πατήματα στους αυλικούς ενώ τώρα τους το βούλωσαν.

Δημοσ.

υγ3 τέλος και το μπάσκετ για όσα έκαναν οι κοντοί.

Τελικα ο Τζιγγερ ειναι πολυ μεγαλυτερος καρκινος απο οσο μπορει να φανταζομουν.

Δημοσ.
οι τζίγγερ έγιναν 3.

Αυτα τα ξερετε εσεις οι ποδοσφαιρικοι. Στο μπασκετ παλι την αφροκρεμα της Ευρωπης πηρα σε μεταγραφες και δεν εχω κανενα παραπονο. Αρα δε μπορω να μιλησω περι Τζιγγερ στο μπασκετ. Τα παρασκηνιακα και οι μιρλες για το αν οι Γιαννακοπουλοι τα εχουν πλακακια με το Τζιγγερ ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο, και δεν εχουν σχεση με το μπασκετ.

Στηριζω Γιαννακοπουλους για το τιμονι της ΚΑΕ για οσο θα εχουν σκοπο να κρατανε τον ΠΑΟ στο επιπεδο που ειναι εδω και 13 χρονια.

Δημοσ.
ναι αλλά ο ΠΑΟ είναι ένας.στο μπάσκετ δεν θα κράξω δεν θα μιλάω αλλά σταματάω και να ασχολούμαι.

Γιαυτο ειπα οτι δεν ειχα φανταστει ποσο μεγαλος καρκινος μπορει ναναι ο Τζιγγερ για τον Παναθηναικο. Το πιο υγιες και το πιο δοξασμενο τμημα στην ιστορια της ομαδας (για να μην πω στην Ευρωπη) αντιμετωπιζει τα σπασμενα του Τζιγγερ.

Ο Ζοτς κανει εκκλησεις για να πηγαινει κοσμος στο ΟΑΚΑ, κι εμεις του απανταμε οτι δεν ασχολουμαστε με το μπασκετ, επειδη οι Γιαννακοπουλοι κανανε πλατες στον Τζιγκερ με 1-2-10 πρωτοσελιδα μεσω της φυλλαδας του υιου.

Δημοσ.

Δεν κάνανε αυτό.Αν ήταν αυτό μόνο.Και δεν φταίει ο τζίγγερ που αυτοί πήγαν σε λάθος πλευρά.οι ίδιοι φταίνε.

Δεν κάνανε πλάτες μέσω της φυλλάδας.

Ψήφισαν υπέρ φίκου.

Ψήφισαν υπέρ σοκοφρέτα.

Ψήφισαν υπέρ Πόντικα.

Ψήφισαν υπέρ δάνειο από τράπεζα.

με απλά ελληνικά συμμάχησαν με τον τζίγγερ.

Δημοσ.

Και για να καταλαβω. Στοχος της στασης σου αυτης, απεναντι στο μπασκετικο τμημα ποιος ειναι ακριβως?

*Φανταζομαι οτι θα επιθυμουσες να γενικευτει η σταση αυτη μιας και την θεωρεις σωστη.

Δημοσ.

όχι.Δεν θεωρώ ότι είναι σωστή η στάση αυτή αλλά αυτή είναι η άποψη μου.Σωστή λάθος δεν ξέρω αλλά δεν θέλω να τους δώσω την ικανοποίηση ότι θα τους στηρίξω.

όταν ακύρωσαν τον Βλάση δεν είπα τίποτα αλλά το να μου καταστρέψουν και 2ερο τμήμα δεν θα το αφήσω.Εγώ τουλάχιστον.Δεν θα το κάνουν με την δική μου πλάτη.Δεν μπορούν να μου διαλύουν τον σύλλογο και εγώ να λέω στο μπάσκετ μαμάμε.Χ Ε Σ Τ Η Κ Α στην τελική για το μπάσκετ.Τα έχω πάρει όλα παραμάζωμα.

το είπα το λέω και το ξαναλέω.

Η κατάντια του ερασιτέχνη οφείλετε στους κοντούς που δεν άφησαν ποτέ να μπει όποιος θέλει.

Δημοσ.

Καλα, γιαννη, αυτα για τον Ερασιτεχνη αστα για τους gwf που ολοι το παιζουν "ο παναθηναικος ειναι ολα τα τμηματα" αλλα οι 8 στους 10 καιγονται για την μπαλα μονο και που αν ο Βγενοπουλος ειχε την ΠΑΕ στα τετοια τους για τον ερασιτρχνη. Λες και ο βγενοπουλος και ο πατερας βγαλανε περσυ λεφτα, τοσα χρονια δεν υπηρχαν πουθενα για τα αλλα τμηματα;

---------- Προσθήκη στις 13:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:24 ----------

Το ιδιο ισχυει και για το βολλευ, τωρα το θυμηθηκαμε λογω τζιγγερ. Και για να το κανω πιο λιανα για να μην κοροιδευομαστε, αν οι αφοι-τα κοντοι αφηστε τα για τους γαυρους, ελεος-δεν ειχαν μπλεξει στην ΠΑΕ τα ιδια λαθη δεν θα ειχαν κανει σε βολευ και ερασιτεχνη; θα τα συζηταγαμε ομως σε τετοιο βαθμο; οχι. Απλα τα εχουν κανει σκατα στη μπαλα και τωρα τα λαθη τους σε βολευ και ερασιτεχνη τα βλεπουμε χ10 επειδη μας συμφερει

Δημοσ.

Τον ερασιτέχνη τον ανέφερα γιατί συζητήθηκε πριν 1-2 σελίδες ότι δεν βάζει κανένας.

Δεν θυμήθηκα τώρα το βόλεϊ.Τώρα είδα ποιος πραγματικά τα έκανε που!@*#&*@

με αυτό που γίνεται στην μπάλα θα την πληρώσει και το μπάσκετ.Αν αναλάβει την μπάλα ο δημητράκης τελείωσε το μπάσκετ.

και να παραβλέψω ότι έγινε σε όλα τα άλλα δεν γίνετε να παραβλέψω ότι συμμάχησαν με τον τζίγγερ.Είπαν ναι για να πάρει την κάτω βόλτα το τμήμα.

Δημοσ.

Ναι ρε αγορι μου δεν διαφωνω και εγω εχω ξενερωσει με τη σταση του Παυλου κυριως αλλα τωρα δουλευομαστε; αμα ο παυλος δεν ειχε μπλεξει στη μπαλα θα πολυσυζηταγαμε Ερασιτεχνη και βολλευ; ιδια προβληματα ειχαν κυριως ο ερασιτεχνης και 3 χρονια πριν αλλα οι περισσοτεροι δεν τα κοιταγαμε, τωρα τα θυμηθηκαμε. Στο μπασκετ υπαρχουν αλλοι 10 ανθρωποι που τους σεβομαι και ειδικα ο Ζοτς που οταν λεει "πηδα' απλα ρωταμε "ποσο ψηλα". Οσο ειναι αυτοι εκει, εγω το μπασκετ δεν το κοβω, θα μεινω τελευταιος με τον Μενελαο να τρωμε τα σπορακια μας. Και μακαρι να καταλαβει ο Παυλος οτι στα 75 σου δεν κερδιζεις τιποτα απο τη μπαλα, οτι ονομα ειχες με το μπασκετ το εκανες. Γιαυτο ελεγα οτι δεν πρεπει να μπουνε στη μπαλα, γιατι εχει τοση βρωμια που ακομα και βλακες σαν τον α/α σε κανουν σαν τα μουτρα τους και φτασαμε να τα ακουει περισσοτερο ο παυλος απο το κωλοσογο, αν ειναι δυνατον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...