Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε συ Αντρεα πες μου δλδ γιατι δεν μπορεις να πας στην μπαλα, να βριζεις 90' τον Παυλο αλλα για 40' στο μπασκετ να στηριζεις την ομαδα

κανένα από τα 2 τμήματα, δεν πρέπει να το διαλύσουμε.

That means, στη μπάλα, κράζεις τον σοφέρ χωρίς υπερβολές, γιατί δε σου φταίει σε τίποτα η ομάδα, και στο μπασκετ κράζεις τον παύλο κ τον τράκη, χωρίς υπερβολές, γιατί δε σου φταίει σε τίποτα η ομάδα!

Το είπα και πιο πριν...

Ο παύλος, χρησιμοποιεισαι το μπάσκετ τόσα χρόνια, για να μπει στη μπάλα, και για να ικανοποιήσει την αυταρέσκειά του (παυλο θεε, κλπ)!

Ε, τώρα, πάλι στο μπάσκετ πρέπει να του "μειώσεις" το ίματζ του, για να καταλάβει ότι ειναι ΤΟΣΟ φάουλ...

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και για να τα λεμε ολα, παιχνιδι με το χρονο των συνθηματων και νορμες "ελα μωρε 2' θα βρισουμε μονο" σε κερκιδα που στο μπασκετ πολλες φορες τραγουδαει για τον γαυρο ενω χανουμε αντι να κανει "ου" δεν μπορεις να κανεις. Οσο φοβερη βοηθεια λογω παθους εχει δειξει η κερκιδα στο μπασκετ, αλλες τοσες φορες εγω προσωπικα εχω διακρινει οτι το πεταλο που στην ουσια δινει τον παλμο λειτουργει για την καυλαντα του, για την μαγκια και για την φιγουρα χωρις να βλεπει τι γινεται στο παρκε

επομενως ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα ξεφυγει και θα γαμηθουν ολα οσο εισαι εσυ οτι ο τρακης θα παρει τη μπαλα

Δημοσ.

συμφωνώ με τον Αντρέα αν και εγώ είπα να τα γράψω όλα στα @@ μου και να μην συμμετέχω σε τίποτα.Και το κάνω γιατί το 70% του κόσμου κοιμούνται όρθιοι.Έτσι θέλουν την ομάδα έτσι θα την έχουν.Μερικοί (στον έξω κόσμο) ζορίστηκαν βέβαια που τα έγραψα όλα ενώ πριν ασχολούμουν 24/7 αλλά έτσι είναι αυτά.

Δημοσ.

επομενως ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα ξεφυγει και θα γαμηθουν ολα οσο εισαι εσυ οτι ο τρακης θα παρει τη μπαλα

σε περίπτωση καταρχήν που επιβεβαιωθούν οι σιγουριές μας (αρα...ρδολεμπου στο μπασκετ=η δικη΄σου σιγουριά, αγορα παε απο τρακη=η δική μου), τότε, πρέπει να γίνει....διπλό ρδολεμπου στο μπασκετ, και 4πλο στη μπαλα, μπας και το αποσοβήσουμε.

Και, αν ο παύλος παρεξηγηθεί όταν φωνάξουμε "εξω οι τσάτσοι του καρκίνου"....Του εχω μια μαγική λύση...

Ας σταματήσει να είναι τσατσος του!

Δημοσ.

Αυτοί οι 2 (προδότης + Α/Α) έχουν τα media και παραμυθιάζουν τον πολύ κόσμο.Οπότε ότι και να γίνει θα τα κουκουλώνουν.10 χρονάκια το έκανε ο τουλούμπας αυτό.τώρα θα το κάνουν μαζί και θα φάμε άλλη μια 10ετια μέχρι να πάρει γραμμή ο κόσμος.

Δημοσ.

ΠΟΛΟ: Δώρο Πατέρα οι Αφρουδάκηδες!

Πακέτο τους αδελφούς Αφρουδάκη θέλει να προσφέρει στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας! Ο μέτοχος της πράσινης ΠΑΕ επιθυμεί να προσφέρει δώρο στον ερασιτέχνη που είναι σε τραγική κατάσταση τόσο τον Γιώργο όσο και τον Ζάχο Αφρουδάκη.

Ο Γιώργος Αφρουδάκης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό έχει απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις τόσο της Χίου όσο και της Βουλιαγμένης και περιμένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό αφού έχει πάρει εγγυήσεις. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας έχει φλερτάρει και στο παρελθόν με τον σύλλογο της Αθήνας αλλά δεν είχε καταλήξει ποτέ σε συμφωνία.

Ο Ζάχος Αφρουδάκης από την άλλη έφυγε από το Παλαιό Φάληρο το οποίο δεν έχει χρήματα και χάνει τον έναν παίκτη μετά από τον άλλο και έχει μείνει χωρίς ομάδα και αυτός.

έτσι για την κουλτούρα.Αν και κατά 99% είναι μπαρούφα.

Δημοσ.

Δεν είχα που να το γράψω...

Μερικοί αναρωτιούνται ώρες ώρες, τι το ενδιαφέρον έχει μία μπάλα με 22 μαντράχαλους να την κλωτσάνε, μερικοί αναρωτιούνται γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο, μερικοί αναρωτιούνται γιατί το προτιμούμε από την Κορομηλά, την Λαμπίρη, την Τρέμη, το big brother 1 και 2, το fame story 1 και 2 και 3 και 4, την farma, τους Ψίθυρους Καρδιάς.

Γιατί στιγμές όπως αυτές κύριοι και κυρίες θα μας συνοδεύουν για πάντα. Θα είναι πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας. Μας έχουν στιγματίσει, πως το λένε!

Δημοσ.
μαγική βραδιά με τον βάντσικ να κάνει παπάδες.

Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες στο μέλλον, να χουμε να ποστάρουμε :-D

Δημοσ.

Όχι οτι είμαι ΠΑΟ βέβαια, άλλα ένας subscriber μου στο Youtube έχει ανεβάσει εκτεταμέγμα στιγμιότυπα απο το Μάνστεστερ-ΠΑΟ. Σκέφτηκα οτι πολλοί φίλοι βάζελοι θα θέλατε να το ξαναδείτε :P

Δημοσ.

Μόνο η Πανάθα!! :-)

Όχι οτι είμαι ΠΑΟ βέβαια, άλλα ένας subscriber μου στο Youtube έχει ανεβάσει εκτεταμέγμα στιγμιότυπα απο το Μάνστεστερ-ΠΑΟ. Σκέφτηκα οτι πολλοί φίλοι βάζελοι θα θέλατε να το ξαναδείτε :P

Ωραίος.

Είχα βρει κάποτε, κάποια site με ολόκληρους αγώνες, και εκτεταμένα στιγμιότυπα, αλλά έχασα τα bookmark σε κάποιο format.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...