Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
107 asist ο τεοντοσιτς, 90 ο Ρουμπιο.

] Μα εγω δεν ειπα τπτ για τον ΔΔ, για τον Ρουμπιο ειναι η ενσταση μου.

Το παιχνίδι παίζεται και στις 2 μεριές του παρκέ.

Τις μισές φορές αμύνεσαι.

Ε και εκεί δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Ρούμπιο και Τεοντοσιτς.

Ο Τεοντόσιτς δεν έχει έλπίδα να παίξει (καλά) στο ΝΒΑ. Εδώ δε μπόρεσε να κάνει κάτι ο αντίστοιχψν σωματικών προσόντων αλλά πολύ μεγαλύτερο ταλέντο Σάρας.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
107 asist ο τεοντοσιτς, 90 ο Ρουμπιο.

] Μα εγω δεν ειπα τπτ για τον ΔΔ, για τον Ρουμπιο ειναι η ενσταση μου.

Το παιχνίδι παίζεται και στις 2 μεριές του παρκέ.

Τις μισές φορές αμύνεσαι.

Ε και εκεί δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Ρούμπιο και Τεοντοσιτς.

Ο Τεοντόσιτς δεν έχει έλπίδα να παίξει (καλά) στο ΝΒΑ. Εδώ δε μπόρεσε να κάνει κάτι ο αντίστοιχψν σωματικών προσόντων αλλά πολύ μεγαλύτερο ταλέντο Σάρας.

Δημοσ.
Ξύλο στις κερκίδες, με τους μισούς να βρίζουν Τζίγκερ, και τους άλλους μισούς να αντιδρούν.

Ε ρε γλέντια.

Που το βλέπεις;

Δημοσ.
Ξύλο στις κερκίδες, με τους μισούς να βρίζουν Τζίγκερ, και τους άλλους μισούς να αντιδρούν.

Ε ρε γλέντια.

Που το βλέπεις;

Δημοσ.

Γιατι πολυ μεγαλυτερο ταλεντο ο Σαρας? Θεωρεις τον ΤΕοντοσιτς μικρο ταλεντο, ή επειδη απλα και μονο ο ενας παιζει στον ΟΣΦΠ και ο αλλος στον ΠΑο?

Δημοσ.

Γιατι πολυ μεγαλυτερο ταλεντο ο Σαρας? Θεωρεις τον ΤΕοντοσιτς μικρο ταλεντο, ή επειδη απλα και μονο ο ενας παιζει στον ΟΣΦΠ και ο αλλος στον ΠΑο?

Δημοσ.

Οτι ο Τεοντοσιτς θα εμπαινε σε διαδικασια συγκρισης με τον Σαρας δεν το φανταζομουνα ποτε. Πραγματικα Κρις η δεν μπορεις να κρινεις αυτο που βλεπεις ή εχεις σοβαρο θεμα με την αγαπη σου για τον ΟΣΦΠ. Ο ορισμος του fanboysmou σε εναν παικτη.

Ψυχη, ηγετικη φυσιογνωμια, κρυο αιμα στα δυσκολα, πολυ δημιουργικοτερος, πολυ πιο μπασκετικο μυαλο μεσα στο παρκε (αν θες το λες και εξπυναδα), αρκετα κλικ πιο αστραπιαιος στις κινησεις του και με καμια 4-5 κινησεις επιπλεον στο ρεπερτοριο του ε ενταξει ειναι καπως ιεροσυλο να τον συγκρινεις με τον μονοχνωτο και σχεδον προβλεψιμο Τεοντοσιτς...

Ο Τεοντοσιτς στο μονο που πλησιαζει τον Σαρας ειναι το σουτ. Και μιλαω για τον Σαρας στα ντουζενια του, οχι τον περσυνο Σαρας.

Ο Σαρας θα περασει στο πανθεον του Ευρωπαικου μπασκετ ως ενα απτα μεγαλυτερα πλει μεικερ στην ιστορια του, ο Τεοντοσιτς δεν φτανει και δειχνει να φτανει ουτε καν τον Παπαλουκα προς το παρον. Τι να πω, ψυχωση με το γατακι εχεις παθει, δεν εξηγειται αλλιως, τη μια να τον λες καλυτερο απτον Ρουμπιο, την αλλη να πιστευεις οτι ειναι ισαξιος του Σαρας, ε οκ, οπου ναναι θα αρχισουν και οι συγκρισεις με τον Στοκτον.

Τελος ο Σαρας ολο αυτο το ταλεντο το εχει εξαργυρωσει σε αναριθμητους τιτλους. Ο Τεοντοσιτς αποτι φαινεται δε θα φτασει ουτε τους μισους τιτλους, και μαλλον βαζω πολλους.

Δημοσ.

Οτι ο Τεοντοσιτς θα εμπαινε σε διαδικασια συγκρισης με τον Σαρας δεν το φανταζομουνα ποτε. Πραγματικα Κρις η δεν μπορεις να κρινεις αυτο που βλεπεις ή εχεις σοβαρο θεμα με την αγαπη σου για τον ΟΣΦΠ. Ο ορισμος του fanboysmou σε εναν παικτη.

Ψυχη, ηγετικη φυσιογνωμια, κρυο αιμα στα δυσκολα, πολυ δημιουργικοτερος, πολυ πιο μπασκετικο μυαλο μεσα στο παρκε (αν θες το λες και εξπυναδα), αρκετα κλικ πιο αστραπιαιος στις κινησεις του και με καμια 4-5 κινησεις επιπλεον στο ρεπερτοριο του ε ενταξει ειναι καπως ιεροσυλο να τον συγκρινεις με τον μονοχνωτο και σχεδον προβλεψιμο Τεοντοσιτς...

Ο Τεοντοσιτς στο μονο που πλησιαζει τον Σαρας ειναι το σουτ. Και μιλαω για τον Σαρας στα ντουζενια του, οχι τον περσυνο Σαρας.

Ο Σαρας θα περασει στο πανθεον του Ευρωπαικου μπασκετ ως ενα απτα μεγαλυτερα πλει μεικερ στην ιστορια του, ο Τεοντοσιτς δεν φτανει και δειχνει να φτανει ουτε καν τον Παπαλουκα προς το παρον. Τι να πω, ψυχωση με το γατακι εχεις παθει, δεν εξηγειται αλλιως, τη μια να τον λες καλυτερο απτον Ρουμπιο, την αλλη να πιστευεις οτι ειναι ισαξιος του Σαρας, ε οκ, οπου ναναι θα αρχισουν και οι συγκρισεις με τον Στοκτον.

Τελος ο Σαρας ολο αυτο το ταλεντο το εχει εξαργυρωσει σε αναριθμητους τιτλους. Ο Τεοντοσιτς αποτι φαινεται δε θα φτασει ουτε τους μισους τιτλους, και μαλλον βαζω πολλους.

Δημοσ.

ΑΧΑΧχαχααχ θεικο το πανο απλα

Μέχρι στιγμής καλύτερος απ' τομ Ρούμπιο είναι. Τουλάχιστον στο τρίποντο.

Που κολαει το τριποντο του Ρουμπιο? Για τον Σαρας μιλαω στο ποστ μου.

Τωρα για το ποιος ειναι καλυτερος παικτης απο Ρουμπιο-Τεοντοσιτς, με συγχωρειτε αλλα αν μου λεγανε στον ΠΑΟ παρε διαλεξε ποιον θες, θα επαιρνα τον all around πιτσιρικο, αντι για το γατακι που βαζει κανα τριποντο οταν και αν βρεθει σε μερα και κατα τ'αλλα κανει τις δουλειες που κανει ενα μεσο προς καλο πλει μεικερ (και παιζει αμυνα με τα ματια για να μη ξεχνιομαστε). Γιατι οσες ασσιστ βγαλει, αλλες τοσες θα του βγαλει και το αντιπαλο πλει μεικερ. Οσα τριποντα βαλει, αλλα τοσα τριποντα θα αφησει στο αντιπαλο πλει μεικερ και παει λεγοντας. Σορυ παιδια αλλα με τρυπες στην περιφερειακη αμυνα εν ετει 2010, δεν πας μπροστα. Και επιθετικα ομως εμενα ως Παναθηναικο πχ δεν με εχει ακουμπησει καν σε 10δες ματς μεχρι στιγμης. Τον σβηνει η περιφερειακη μου αμυνα, αρα δε μπορω να πω οτι η υπεραπχιτουρα. Εχω να θυμαμαι αλλα πλει μεικερ να γλεντανε την αμυνα μου, τον Τεοντοσιτς προς το παρον τον θυμαμαι επειδη περναει και δεν ακουμπαει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...