Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να απομαγνητοφωνίσει τα συνθήματα τού βίντεο να τα γράψει γιατί δεν μπορώ να τα ακούσω καθαρά όλα?

Εμφύλιος για να υπάρξει πρέπει να είναι 50-50

εδώ είμαστε 80 - 20

Μη μου πεις οτι στον εμύλιο ήταν οι μισοί κομμουνιστές!

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να απομαγνητοφωνίσει τα συνθήματα τού βίντεο να τα γράψει γιατί δεν μπορώ να τα ακούσω καθαρά όλα?

Εμφύλιος για να υπάρξει πρέπει να είναι 50-50

εδώ είμαστε 80 - 20

Μη μου πεις οτι στον εμύλιο ήταν οι μισοί κομμουνιστές!

Δημοσ.
Και με Άρη εκτός ο Σισέ ε; Κύριε imitation κομουνιστή τι κάνουμε τώρα;

Μα ρε παιδια τι σας φταιει ο Κωνσταντοπουλος ... ???

Πιονι ειναι του Τζιγγερ ειναι ...

Οποιος και να ηταν σε αυτη τη θεση απλα θα ακουγε τις εντολες του σοφερ ....

Αν ηταν ας πουμε κατι οπως ο Πατερας περυσι να πω οκ να του δωσετε ευθυνες αλλα οχι ετσι οπως εχουν τα πραγματα τωρα ...

Δημοσ.
Και με Άρη εκτός ο Σισέ ε; Κύριε imitation κομουνιστή τι κάνουμε τώρα;

Μα ρε παιδια τι σας φταιει ο Κωνσταντοπουλος ... ???

Πιονι ειναι του Τζιγγερ ειναι ...

Οποιος και να ηταν σε αυτη τη θεση απλα θα ακουγε τις εντολες του σοφερ ....

Αν ηταν ας πουμε κατι οπως ο Πατερας περυσι να πω οκ να του δωσετε ευθυνες αλλα οχι ετσι οπως εχουν τα πραγματα τωρα ...

Δημοσ.

ολοι οι τσατσοι του Τζιγγερ φταινε. απο τον Κωνσταντοπουλο μεχρι αυτον που μπαινω εδω μεσα για να διαφημισει τον ψευτοσυνδεσμο.

δηλαδη για εναν εκτελεστη των SS τι πρεπει να πουμε; οτι δεν φταιει αυτος γιατι ηταν πιονι του Χιτλερ;

Δημοσ.

ολοι οι τσατσοι του Τζιγγερ φταινε. απο τον Κωνσταντοπουλο μεχρι αυτον που μπαινω εδω μεσα για να διαφημισει τον ψευτοσυνδεσμο.

δηλαδη για εναν εκτελεστη των SS τι πρεπει να πουμε; οτι δεν φταιει αυτος γιατι ηταν πιονι του Χιτλερ;

Δημοσ.

Κατι μου λεει πως δεν ειναι το ιδιο ...:rolleyes:

Δημοσ.

Κατι μου λεει πως δεν ειναι το ιδιο ...:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...