Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α, γιαυτο εκανες υπερηχητικες πορειες στην Ευρωπη στη μπαλα ε?

Κάποια στιγμή να σου εξηγήσω πως μια ομάδα παίρνει αποτελέσματα από ανώτερες ομάδες με τσούκου-τσούκου ενώ ταυτόχρονα χάνει τα αυγά και τα πασχάλια όταν πρέπει να αναλάβει η ίδια πρωτοβουλία και να ανοίξει κλειστές άμυνες... Oh wait, δε θες να το καταλάβεις γιατί θα γκρεμιστεί ο παραπάνω βαζελομύθος! Άκυρο, λοιπόν, το μνμ.

Δημοσ.

Α, γιαυτο εκανες υπερηχητικες πορειες στην Ευρωπη στη μπαλα ε?

Κάποια στιγμή να σου εξηγήσω πως μια ομάδα παίρνει αποτελέσματα από ανώτερες ομάδες με τσούκου-τσούκου ενώ ταυτόχρονα χάνει τα αυγά και τα πασχάλια όταν πρέπει να αναλάβει η ίδια πρωτοβουλία και να ανοίξει κλειστές άμυνες... Oh wait, δε θες να το καταλάβεις γιατί θα γκρεμιστεί ο παραπάνω βαζελομύθος! Άκυρο, λοιπόν, το μνμ.

Δημοσ.

Tαδε εφη ο "δε μπορω να βαλω 1 γκολ στη Μακαμπι επι 90λεπτα και να παρω την τιμημενη την προκριση ". :lol:

Γελαει και το ανυπαρκτο γκαζον του ΟΑΚΑ πλεον με αυτα που λετε.

Δημοσ.

Tαδε εφη ο "δε μπορω να βαλω 1 γκολ στη Μακαμπι επι 90λεπτα και να παρω την τιμημενη την προκριση ". :lol:

Γελαει και το ανυπαρκτο γκαζον του ΟΑΚΑ πλεον με αυτα που λετε.

Δημοσ.

έχουμε ποιο σοβαρά θέματα πιστεύω από το αν ο εμο είναι καλύτερος του ρούμπιο.Στην τελική χέστηκα κιόλας.Ας παίρνω εγώ αστέρια και κούπες και ας είναι η ομάδα του οσφπ ντριμ τιμ.

:lol::lol::lol: ωραιος μ εκανες και γελασα!:-)

Δημοσ.

έχουμε ποιο σοβαρά θέματα πιστεύω από το αν ο εμο είναι καλύτερος του ρούμπιο.Στην τελική χέστηκα κιόλας.Ας παίρνω εγώ αστέρια και κούπες και ας είναι η ομάδα του οσφπ ντριμ τιμ.

:lol::lol::lol: ωραιος μ εκανες και γελασα!:-)

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να απομαγνητοφωνίσει τα συνθήματα τού βίντεο να τα γράψει γιατί δεν μπορώ να τα ακούσω καθαρά όλα?

οτι θελεις, πες μου, τα...ακουσα ολα (κ τα τραγουδησα ολα) !

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να απομαγνητοφωνίσει τα συνθήματα τού βίντεο να τα γράψει γιατί δεν μπορώ να τα ακούσω καθαρά όλα?

οτι θελεις, πες μου, τα...ακουσα ολα (κ τα τραγουδησα ολα) !

Δημοσ.

O Τζιγγερ μεχρι στιγμης για οσο διοικει εχει παρει

1/10 πρωταθληματα

Εχει ψηφισει 2 γαυρους προεδρους

Εχει τσακωθει με τον κοσμο και εχει δωσει συνολικα για μεταγραφες οσα οι αλλοι σε μια χρονια

νομιζω οτι ακομα και οι Ολυμπιακοι αποκλειεται να μην βλεπουν οτι ο ανθρωπος ειναι γαυρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...