ata1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Παιδιά έχω 5.1 ηχεία στον υπολογιστή μου και θα ήθελα εκεί να συνδέσω και την τηλεόραση και το κινητό που έχω σαν mp3 player για να μην έχω ανοικτό τον υπολογιστή. Με τα απλά τα ανταπτοράκια που έχουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν κάνω δουλειά, μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει τπτ καλύτερο? Φαντάζομαι μόνο 2 ηχεία θα μπορέσω να έχω κοινά? Αν τα δύο βύσματα πάνε απευθείας στον υπολογιστή και το άλλο πάει μέσω ενός αντάπτορα σε tv κτλ λέτε να έχω πρόβλημα στην ποιότητα (καθυστέρηση στο ένα κανάλι πχ?)
F33L Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Παιδιά έχω 5.1 ηχεία στον υπολογιστή μου και θα ήθελα εκεί να συνδέσω και την τηλεόραση και το κινητό που έχω σαν mp3 player για να μην έχω ανοικτό τον υπολογιστή. Με τα απλά τα ανταπτοράκια που έχουν στα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν κάνω δουλειά, μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει τπτ καλύτερο?Φαντάζομαι μόνο 2 ηχεία θα μπορέσω να έχω κοινά? Αν τα δύο βύσματα πάνε απευθείας στον υπολογιστή και το άλλο πάει μέσω ενός αντάπτορα σε tv κτλ λέτε να έχω πρόβλημα στην ποιότητα (καθυστέρηση στο ένα κανάλι πχ?) προσωπικα ναι μου χει τυχει να υπαρχει καθυστερηση κ το καταλαβενες στα μπιτακια σονγκς.. ειχα συνδεσει dvd ---> στερεοφονικο ----> tv flat
100 010 00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Το τηλεφωνο δε μπορεις να το συνδεσεις ετσι απλα....... ειναι μονο προενισχυμενο το σημα....... δλδ θες παιρετερω ενισχυση
ata1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μα το έχω συνδέσει και παίζει μια χαρά. Το πρόβλημα είναι πως θα γίνει να είναι μόνιμα και να μην τα βάζω και τα βγάζω συνέχεια
100 010 00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Βαλε ανταπτορ απο 2 σε 1, αλλα θα παιζει μονο η μια συσκευη και η αλλα να ειναι απαραιτητα κλειστη, διοτι θα δινεις εξοδο στην εισοδο της αλλης, το οποιο καραδοκει κινδυνους και απωλειες σηματος......... ή χρειαζεσαι να φτιαξεις ή να αγορασεις καποιου ειδος optocoupler που κατα πασα πιθανοτητα το ακους λιγο κινεζικα
ata1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν ένα κανάλι περνά από αντάπτορα και τα άλλα πάνε κατευθείαν στον υπολογιστή? Αυτό μόνο με απασχολεί τα υπόλοιπα τα ψιλο έχω λύσει! Πιο συγκεκριμένα αυτό νομίζω θα μου κάνει τη δουλειά που θέλω http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=02E760FEAE68FF488898A3EA7BA1FCB2&pa=5A7F36A2B6F22345AE379234ACF5B38A Αλλά από τα 3 βύσματα που έχουν τα ηχεία μου ένα θα πάει εκεί και τα άλλα δύο στο pc απευθείας. Μήπως θα έχω καθυστέρηση στο ένα κανάλι σε σχέση με τα άλλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.