nickarmy Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 το παιχνιδι ειναι τελειο (το ποιο ωραιο που εχω παιξει φετος και εχω πολλά ...) ειμαι όταν ενας τεραστιος αντρας πάει να με κτηπίσει με ενα σειρο αλλα του το πέρνω μετα όταν πάω στον υπογειο (με τα τρένα) παω στην κοκκινη πορτα αλλα γραφη οτι δεν μπορω και μου λεει να πάω αλλου που στο καλό πάω λιγη βοήθεια όποιος γνωρίζει
pban Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω η τρεχεις ισια και θα βρεις πορτα ή τρεχεις πανω στον τοιχο απεναντι απο την πορτα, πηδας, και πιανεσαι απο ενα "παλουκι" και ανεβαινεις σε εναν οροφο απο πανω και πατας ενα κουμπι για να ανοιξει η πορτα, δν ειμαι και σιγουρος ομως,αλλα δοκιμασε...
giorgos147 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος...Επειδή το έπαιξα και πριν 5 μήνες(ps3),αν κοιτάξεις στην οροφή,κάπου στο τοίχο έχει αεραγωγό...Δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως Edit:Αν και τώρα,σε ενα κομμάτι σαν αυτό...Έμπαινα σε μια πόρτα και έβρισκα έναν αεραγωγό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.