P_aRet Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλημέρα, Αντιμετωπίζω πρόβλημα σε laptop Acer Aspire 5630 στις ρυθμίσεις της ώρας κ της ημερομηνίας. Χάνονται οι ρυθμίσεις οταν κλείνει ο υπολογιστής αν κ τον έχω σε παροχή ρεύματος. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει. Μήπως μπορεί κάποιος να με φωτίσει με τις γνώσεις του?
FallenAngelGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Πηγαινε τον πισω για επισκευη. εχει προβλημα η μπαταρια των μνημων! βεβαια μην ακους μονο εμενα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:29 ---------- Αλλα αυτο ειναι το μονο που υποπτευομαι. και ειναι σοβαρο προβλημα!
P_aRet Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Καλημέρα, οταν λες σοβαρό, τι εννοείς? Και γιατί να το πάω για επισκευή, η μπαταρία δεν ειναι κάτι που μπορώ εγώ με κάποιο τρόπο να αντικαταστήσω?
FallenAngelGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 δεν ειναι η μπαταρια που σου δινει ρευμα! ειναι μια μπαταρια πανω στην MOBO που τροφοδοτει τις μνημες και το Chipset(νομιζω). Εχω ακουσει και απο εναν φιλο μου που ειχε παρομοιο προβλημα πως αν γινει αυτο φταινε αυτες οι μπαταριες! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ---------- Θα σου προτεινα να ξανανηξεις αυτο το θεμα στο (επεξεργαστες και μητρικες) ωστε να το δουν ολοι που ασχολουνται και γνωριζουν πολυ περισσοτερα για αυτο το θεμα! παντως η δικη μου γνωμη ειναι να τον πας για επισκευη πριν εχεις τιποτα δυσαρεστα! βεβαια αν σου πουν οτι δεν φταει αυτο πες μου!
P_aRet Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά, οχι προσπάθησα όσο μπορούσα εγώ, αλλά δεν έβγαλα άκρη, λέω να το πάω στην αντιπροσωπεία της acer ή σε κάποιο τεχνικό, για να τελειώνει το θέμα. Θα σου πω μόλις έχω νέα. καλημέρα και πάλι
FallenAngelGR Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Καλημερα δεν σου εβγαλε αλλο προβλημα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:35 ---------- ΑΝ εχεις το CD των Windows δεν δοκιμαζεις μια επανεγκατασταση ή repair?
P_aRet Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Χρόνια πολλά FallenAngelGr, τι άλλο πρόβλημα μπορεί να μου βγάλει? Με προβληματίζεις, έλεγα να το αφήσω λίγο το θέμα αλλά αν πρόκειται ας υποθέσουμε να μου καεί το pc, να το πάω αύριο κιόλας για service.... Το cd το έχω, αλλά εάν πρόκειται για επανεγκατάσταση λογικά πρέπει πρώτα να πάρω back up ολα τα αρχεία μου, έτσι δεν είναι? Α
VasKag Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 εχω το ιδιο προβλημα αλλα σε desktop... λογικα πρεπει να ειναι η μπαταρια της μητρικης...
FallenAngelGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Η μπαταρια ειναι σιγουρα. Για αλλο προβλημα δεν ξερω αλλα εχω ακουσει οτι ειναι λιγο επικυνδινο προβλημα.
P_aRet Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Απ' ότι κατάλαβα δεν μπορεί κάποιος χωρίς να έχει τεχνικές γνώσεις να διορθώσει το πρόβλημα της μητρικής οπότε λέω να το πάω για επισκευή....μόλις έχω νεότερα θα σας πω! Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε!
FallenAngelGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Αμα ηταν πυργος ειναι πανευκολο για laptop δεν εχω ιδεα και ουτε θελω να αποκτησω
P_aRet Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, πήγα τον υπολογιστή για επισκευή και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: έκαναν επανεγκατάσταση, απ΄ότι μου είπαν είχε πολλά προβλήματα χωρίς όμως να μου προσδιορίσουν. Όσο αφορά τις ρυθμίσεις date/time έχει σχέση με τη μπαταρία της μητρικής η οποία λόγω του ότι δεν είναι πύργος, δυστυχώς δεν αλλάζει εύκολα (έτσι μου είπαν).Θα πρέπει εγω κάθε φορά να ρυθμίζω για να μη χάνω και τα updates μου. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.