Προς το περιεχόμενο

Γιατί αλλάζει η τιμή και το όνομα?

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η coca cola εχει το εργοστασιο της στην Ελλαδα, φερνουν το μαγικο μυστικο ζουμι απο εξω και εδω το ανακατευουν με απλο νερο (βρυσης) στην σωστην αναλογια και το βαζουν σε μπουκαλια, κουτακια κλπ

απο εδω ξεκιναει η διανομη σε ολα τα Βαλκανια

αλλα παρολα αυτα τα αναψυκτικα ειναι πιο ακριβα στην Ελλαδα παρα στην Βουλγαρια (παρολο που εχουν και επιπλεον κοστος μεταφορικων) λογω του βιοτικου επιπεδου στην χωρα, δηλαδη εαν τους ελεγες οτι κοστιζει το κουτακι 60λεπτα θα ειχαν πολυ μικρες πωλησεις γιατι δεν εχουν την αγοραστικη δυναμη

Δημοσ.
η coca cola εχει το εργοστασιο της στην Ελλαδα, φερνουν το μαγικο μυστικο ζουμι απο εξω και εδω το ανακατευουν με απλο νερο (βρυσης) στην σωστην αναλογια και το βαζουν σε μπουκαλια, κουτακια κλπ

offtopic

Δε ξέρω για την Coca Cola αλλά τουλάχιστον από αυτά που μου είπε μηχανικός της GE-water που είχε για πελάτη την Pepsi στην Αγγλία το νέρο που χρησιμοποιεί η Pepsi ως "αρχή" είναι απιονισμένο νερό το οποίο στη συνέχεια το "χαλάει" προσθέτοντάς του συγκεκριμένες ποσότητες μετάλλων, αλάτων κλπ και αυτό για να μην υπάρχει καμία διαφορά στη γεύση του νερού (και άρα και της PEPSI) από εργοστάσιο σε εργοστάσιο.

Δημοσ.

Οτι είναι νερωμένες οι περισσότερες το έχω καταλάβει και εγώ απο την γεύση τους, αφού βρίσκουν τα κορόιδα να κερδοσκοπήσουν καλά κάνουν για λογαριασμό τους εμείς φταίμε που τους ανεχόμαστε.

Δημοσ.

(ontopic παράδειγμα που εντάσσεται στο πλαίσιο του γιατί αλλάζει ονομασία ένα προϊόν από χώρα σε χώρα): To Mitsubishi Pajero στην Ισπανία κυκλοφορεί ως Mistubishi Montero, γιατί pajero στα ισπανικά σημαίνει "μαλάκας".

Δημοσ.
Αλλο παραδειγμα πιο μεγαλο ειναι η Opel που στο UK λεγεται Vauxhall..

Αυτή είναι άλλη περίπτωση, δεν έχει σχέση με προϊόν.

Η Vauxhall ξεκίνησε ως ανεξάρτητη εταιρία στην Αγγλία, αργότερα αγοράστηκε από την General Motors που έχει και την Opel στην Γερμανία για να ανταγωνιστεί την Ford στις αντίστοιχες αγορές. Για να διευκολύνει την παραγωγή με λιγότερο κόστος ανάπτυξης η GM έβγαλε τα ίδια μοντέλα της Opel και στην Vauxhall κι έτσι καθιερώθηκε ως η Βρετανική Opel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...