The_Sheep Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 δεν εχει βρει κανενας , κανα link με σκαναρισμενο το νεο αφιερωμα απο το psm magazine? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:37 ---------- http://profile.imageshack.us/user/ijk2/images/detail/#403/jtrpt.jpg ξεκιναμε απο εδω
The Dean Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 To link δεν μπορώ να το εντοπίσω αλλά το Authority είχε hands on. Υπάρχει εμπάργκο όμως και δεν μπορεί ακόμα να δημοσιεύσει εντυπώσεις. Έχει όμως νέα screenshots! http://www.authority.gr/index.php/media/screens/369-pes-2010-pro-evolution.html
skanjos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 για όσους λένε οτι τα πρό δεν έχουν διαφορές στα χρόνια....... τα character models έχουν τραγική διαφορά παντως ,και το ίδιο και το gameplay εκτός αν έχεις blind fanboy goggles......... new blog entry about online pes 2010 "Sorry it's been a while since the team blogged. We've been focusing so hard on the development. We'll provide more regular updates from now on. Today, I would like to explain online play for PES 2010. I'm really aware how important an issue online play is to the fans and we know we've got to get it right this year. We have been thoroughly studying technologies in order to address all the feedback we've heard about PES2008 and PES2009. It's been a long process - there's been many, many aspects to think about. However, I'd like to say here and now that not only have we fixed the lag and warp problems of the past, but we thoroughly overhauled the entire online system! I know people are going to want to see proof of this, but I'm 100% confident in my predictions. Trying to explain everything in detail would get much too complicated (and boring!), but put simply we have adopted an enhanced version of the system used for PES6 examining the experience we had with PES2008 and PES2009, which guarantees a rewarding level of play control as well asno lag & warp problems. We're really excited by the results. In addition to the enhanced system, we are going to implement a new feature with which you can play various competitions with others users from all over Europe and another feature which provides several options specifically to enjoy with your registered friends. Stay tuned and we'll give you more info when we can!" το ονλίνε φτιάχτηκε....."which guarantees a rewarding level of play control as well asno lag & warp problems" τα λέει όλα,ανυπομονώ also omg.....!!!!
pscrazy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Sorry skanjo μου ποσταρεις εικονες απο pro απο ps2 και απο ps3. Μου βαζεις στο τελος και μια εικονα με το OMG! Μαλλον τα fanboy goggles τα φορας για τα καλα και δεν λες να τα βγαλεις!
Tilemaxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Sorry skanjo μου ποσταρεις εικονες απο pro απο ps2 και απο ps3. Μου βαζεις στο τελος και μια εικονα με το OMG! Μαλλον τα fanboy goggles τα φορας για τα καλα και δεν λες να τα βγαλεις! Γιατί ρε που ξέρεις οτι είναι απο PS2? Και να είναι τι πρόβλημα υπάρχει?
skanjos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 η εικόνα δείχνει το evolution των character models ανα κάθε καινούριου προ,ανεξάρτητα απο το ποια κονσόλα βγήκε...... όσο για την omg εικόνα ,ειναι η πρώτη καθαρά gameplay εικόνα και εμένα μου φαίνεται τραγικά καλύτερη απο το 2009 ,ανυπομονώ για το video οπου εκει θα βουλώσουν κάποια στόματα......
Olorin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 To link δεν μπορώ να το εντοπίσω αλλά το Authority είχε hands on. Υπάρχει εμπάργκο όμως και δεν μπορεί ακόμα να δημοσιεύσει εντυπώσεις. Έχει όμως νέα screenshots! http://www.authority.gr/index.php/media/screens/369-pes-2010-pro-evolution.html Επειδή έτυχε να είμαι και εγώ παρών στο hands-on για λογαριασμό άλλου website/περιοδικού, να διευκρινίσω απλώς πως η έκδοση που παίξαμε ήταν σε PC... Το αναφέρω απλώς επειδή το topic υποτίθεται πως είναι για την έκδοση των παιχνιδομηχανών... //Περισσότερα προφανώς δεν μπορώ να αποκαλύψω προς το παρόν...
skanjos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Επειδή έτυχε να είμαι και εγώ παρών στο hands-on για λογαριασμό άλλου website/περιοδικού, να διευκρινίσω απλώς πως η έκδοση που παίξαμε ήταν σε PC... Το αναφέρω απλώς επειδή το topic υποτίθεται πως είναι για την έκδοση των παιχνιδομηχανών... //Περισσότερα προφανώς δεν μπορώ να αποκαλύψω προς το παρόν... δεν νομίζω να έχουν διαφορά οι εκδόσεις pes.άλλοστε οι κονσόλες μπορούσαν να τρέξουν το pes2009 σε 2χ ταχύτητα δεν νομίζω το 2010 να έχει τέτοια γραφικά που να εχει διαφορά η έκδοση ps3/xbox360 με την αντίστοιχη του pc.δεν μιλάμε για fps παιχνίδι και δεν είναι και φιφα που άλλο group κατασκευάζει το pc version .........
Olorin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 δεν νομίζω να έχουν διαφορά οι εκδόσεις pes.άλλοστε οι κονσόλες μπορούσαν να τρέξουν το pes2009 σε 2χ ταχύτητα δεν νομίζω το 2010 να έχει τέτοια γραφικά που να εχει διαφορά η έκδοση ps3/xbox360 με την αντίστοιχη του pc.δεν μιλάμε για fps παιχνίδι και δεν είναι και φιφα που άλλο group κατασκευάζει το pc version ......... Δεν έχεις άδικο... Τουλάχιστον οι τελευταίες εκδόσεις μας έδειξαν ότι η κονσολική (Χ360/PS3) έκδοση είναι πάνω-κάτω σχεδόν ίδια με αυτή του PC... Απλώς το ανέφερα επειδή το topic έχει τίτλο "The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )"
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Επέστρεψα από το ταξίδι του μέλιτος του γάμου μου, και βλέπω ότι έχει γίνει ένας χαμός πάλι... Εσείς που υποστηρίζετε το pro χωρίς φραγμούς και με πόρωση, καλό θα είναι να δείτε και λίγο στο παρελθόν, τους λίγο πιο μεγάλους και πιο έμπειρους στο θέμα pro. Τί λέγαμε, τότε, πόσο τρελά το υποστηρίζαμε τυφλά κλπ. Μετά είδαμε την κοροιδία της Κονάμι και κάνουμε τον χαβαλέ μας, παίζοντας φιφα09 και γελώντας με το pro. Αυτό θα γίνεται μέχρι να μας παρουσιάσει η Κονάμι κάτι πορωτικό όπως παλιά...Έκει που είστε ήμασταν δηλαδή και εκεί που είμαστε θα έρθετε... Τώρα αν μας έβγαλαν μια φωτό με το γήπεδο, και άλλη μια με τις φάτσες που βελτιώθηκαν σαφώς, χεστήκαμε. Οι φάτσες δεν κάνουν το gameplay. Πόσο είχα πορωθεί κι εγώ με φάτσες και πόσταρα στο ινσόμνια και τρελενόμουν, και μετά έτρωγα την φόλα μου τα τελευταία 3 χρόνια... Και για να σας αποδείξω ότι δεν πρέπει να ενθουσιάζεστε τόσο, θα σας δείξω με κυκλάκια την φωτό από gameplay που έχετε από πάνω για να δείτε πόσο μούφα πιθανόν θα είναι το pro σε κίνηση και πάλι. Και λέω πιθανόν γιατί λένε κάποιοι ότι το mocap δεν έχει μπει ακόμα μέσα. Αλλά πόσο να αλλάξει το παιχνίδι σε 2,5 μήνες πια? Τεσπα... Ορίστε λοιπόν: http://img440.imageshack.us/img440/7100/proe.jpg Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο Μέσσι, ο Xabi Alonso και ο Τόρρες (τα 3 κυκλάκια πιο κοντά στην σέντρα) τρέχουν ακριβώς με τον ίδιο σπαστικό ρομποτίστικο τρόπο με τα προηγούμενα pro! O τελευταίος αμυντικός της barca κάνει αυτό το ελεεινό σταμάτημα του παίκτη με τα πόδια παράλληλα και τα χέρια κάτω σαν να είναι συγκαμμένος! Αυτός που έχει την μπάλα και περνάει τον παίκτη της Liverpool κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση με τα προηγούμενα pro! Που είναι λοιπόν τα νέα animation που θα μας προσφέρουν? Έβγαλαν μια φωτό και μας λένε, παιδιά πάρτε τα ίδια animation με λίγο καλύτερο φωτισμό, φάτσες και γρασίδι με 3d θεατές και αυτό ήταν! Έ όχι κύριοι δεν θα πάρουμε πάλι... Γιαυτό σας λέω, χαλαρώστε λίγο και ας περιμένουμε τα βίντεο από το gameplay και μετά το συζητάμε... Και για να ευθυμήσουμε, να μια φωτό από την Σινγκαπούρη που έβγαλα για να δείτε την κατάντια του Seabass Takatsuka: http://img27.imageshack.us/i/dsc02821j.jpg/ Φαγητό σε γκριλ κατάντησε ο καημένος!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!
skanjos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 "τους λίγο πιο μεγάλους και πιο έμπειρους στο θέμα pro." τσάμπα το αναφέρεις αυτό,και εγώ με iss μεγάλωσα απο το snes ,εμένα η κίνηση μαρέσει και δεν θέλω να αλλάξει πως να το κάνουμε......λίγες διορθώσεις θέλει το 2010 απο το 2009 και θα είναι τέλειο. συμφωνώ οτι το τρέξιμο παρέμεινε το ίδιο και η κίνηση που λες του αμυντικού είναι ίδια,αλλα στην κίνηση του ινιέστα είσαι λάθος φίλε,θα δούμε στα βίντεος φυσικά.προσωπικά το φετινό ήταν το καλύτερο προ και με μικρές διορθόσεις στο ονλίνε και τους αυτοματισμούς θα γίνει τέλειο,εγω είμαι hyped για αυτά που διάβασα οτι θα αλλάξουν πάντος.
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Οκ φίλε ότι πεις. Διαφωνούμε κάθετα εδώ. Μάλλον δεν βλέπεις τί λέει η πλειοψηφία του κόσμου στον πλανήτη γη. Αν τώρα εσένα σου αρέσει, μπράβο σου. Αλλά να μην λες ότι είναι τέλειο το pro2009 (αστείο για εμένα) και δεν υπάρχει φιφα και τέτοια. Πες, προσωπικά εσένα σου αρέσει και τέλος. Τώρα το τί λέει η κοινή γνώμη το βλέπουμε και κρίνουμε. Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις...
skanjos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 αυτό ακριβώς λέω οτι εγώ το βρίσκω τέλοιο,δεν το συγκρινα ποτέ με το φιφα(προσοπικά δεν μαρεσει ακόμα το θεωρώ πολύ αργό).δεν είπα ποτέ οτι εκφράζω όλο τον πλανήτη γη (όπως κάποιοι άλλοι λέτε....)και πρέπει κάποτε να αρχίσετε να δέχεστε οτι υπάρχουν και άλλες αποψεις. η πλειοψηφεία να ξέρεις πολλές φορές ακολουθάει το μάρκετινγκ ..... πχ hip hop Μουσική ,wii .........δεν σημαίνει οτι είναι τα καλύτερα,για κάποιους ίσως είναι αλλα για άλλους όχι
pscrazy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 To pro engine εχει σοβαρο προβλημα. Εαν θελει να γινει παλι ποδοσφαιρακι και οχι κλοτσοσκουφι που ειναι τωρα για χαιρεται το καθε παιδακι, θα πρεπει να κανει αυτο που θα πω εγω-> Με προσθηκες τις πλακας δουλεια δεν θα γινει, προτεινω το καλυτερο για το παιχνιδι το οποιο ειναι γκεμισμα αλλαγη φιλοσοφιας και ξαναχτυσιμο απο την αρχη. Εαν δεν τα κανει αυτα PRO δεν ξαναπαιζω...με τον skanjo παρεα θα μεινει ο seabass στο τελος....
G_Zisis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 "τους λίγο πιο μεγάλους και πιο έμπειρους στο θέμα pro." τσάμπα το αναφέρεις αυτό,και εγώ με iss μεγάλωσα απο το snes ,εμένα η κίνηση μαρέσει και δεν θέλω να αλλάξει πως να το κάνουμε......λίγες διορθώσεις θέλει το 2010 απο το 2009 και θα είναι τέλειο. συμφωνώ οτι το τρέξιμο παρέμεινε το ίδιο και η κίνηση που λες του αμυντικού είναι ίδια,αλλα στην κίνηση του ινιέστα είσαι λάθος φίλε,θα δούμε στα βίντεος φυσικά.προσωπικά το φετινό ήταν το καλύτερο προ και με μικρές διορθόσεις στο ονλίνε και τους αυτοματισμούς θα γίνει τέλειο,εγω είμαι hyped για αυτά που διάβασα οτι θα αλλάξουν πάντος. Ακόμα και πολλά fanboys του pro παραδέχονται ότι τα animation του pro έχουν πρόβλημα.Δεν το λέω επιθετικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.