Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα πω κατι αν και δεν συνηθιζω να το κανω...Διαβαζοντας το κειμενο περα απο τον σχολιασμο του νεου Pes βλεπω τα εξης:'This is so far ahead of fifa10 and anything else out there peoples minds are going to be blown.'', 'Forget pes6 this is in another dimension,light years ahead of fifa10'', ''The 360 movement is so much better then fifa10s'', '' as theres alot of stuff in pes2010 that they just dont want ea to see or the press until now because there worried even at this late stage ea might implement them.'', 'Its the same for the card system and tactics slider,konami where going to show this at e3 but knew that ea might have a small window of time to copy this so waited until july when they knew even if ea did try to copy this it wouldnt be enough time to get it working properly.'', 'Remember WENB also have connections at ea and konami cant afford for any of there work to be leaked to ea as 360 movement already was being put in place for pes2010 last year but ea got wind of this and this is why its in fifa10.''

Πραγματικα οταν βλεπω καθε 3-5 σειρες να αναφερεται σε conspiracy theories, διαβαζω με μεγαλη επιφυλακτικοτητα τις αποψεις του και κραταω μικρο καλαθι μπροστα σε αυτα που λεει, γιατ αυτος μιλαει παντα σε υπερθετικο βαθμο...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:03 ----------

Μακαρι....αλλα απο το τροπο γραφης ειναι οτι πιο fanboy-ιστικο εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο...

This is so far ahead of fifa10 and anything else out there peoples minds are going to be blown.

The 360 movement is so much better then fifa10s

και το αποκορυφωμα νομιζω...

Its all being staged managed to lower peoples expections why show everything you have in august ea wherent showing the public anything 4 weeks ago.

απλα....WTF....

ακομα και τοσο καλο να ειναι δεν γραφεις τετοια πραγματα...χανεις το δικιο σου με τετοιες π@π@ριες

Γραφαμε τα ιδια την ιδια ωρα και τωρα το ειδα!

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο τύπος παραπάνω ήταν όντως πάρα πολύ υπερβολικός.Ίσως να έκανα κακώς που διάβασα το κείμενό του.Επίσης,πώς δοκίμασε την 360 κίνηση,τη στιγμή που η konami είπε ότι μόνο στη retail έκδοση θα υπάρχει?Βέβαια,μπορεί να έτυχε να την παρουσίασαν στην Ιαπωνία ή...

Πάντως,από τα review του pesfan (καλά,μπορεί να μην θεωρηθεί σοβαρό αυτό),του ign και του eurogamer που διάβασα,είναι αλήθεια ότι όντως το έχουν αλλάξει το pro.Έχουν βάλει ολοκαίνουργια animation,αργή ταχύτητα,τέρμα οι κούρσες τρεξίματος,ακόμα και με μεγάλους παίχτες κλπ.Σαν γενική εικόνα δηλαδή το pes το αλλάζουν προς το καλύτερο,ακολουθώντας τα χνάρια της ea (ως προς τη δουλειά που κάνουν).

Δημοσ.
Ο κώδικας στην gamescon ηταν 1 μήνα πίσω... Σε 1 μήνα δηλαδή έγινε άλλο παιχνίδι...

Yeah right...!

Φυσικα εγινε αλλο διοτι ουτε 360 ειχαν αρχισει να δουλευουν και ουτε το παραμικρο στοιχειο απο την Euphoria υπηρχε.

Δημοσ.

Πάντως, μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ, πως η έκδοση της gamescom, δεν είχε κίνηση 360...

Και μεταξύ μας, παρόλο που υποτίθεται πως ήταν στο 80%, δεν μου φάνηκε να έχει τρομερή διαφορά με τον αντίστοιχο του 60% που είχα παίξει πριν 1,5 μήνα...

(Αν και αυτά τα ποσοστά είναι και λίγο θέμα μάρκετινγκ, βέβαια...)

//Καλά, μας δουλεύει ο Τσακατσούκας??? Όταν τον ρώτησα την περασμένη βδομάδα για τις φήμες που υπάρχουν να προστεθούν και άλλες ελληνικές ομάδες, μου απάντησε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει κάτι και τώρα μου λέτε ότι ήδη έχουν γίνει ανακοινώσεις... (βασικά μου το απάντησε μέσω του... μεταφραστή του, γιατί τα Αγγλικά του είναι χειρότερα και από τα... Ελληνικά του Ομπράντοβιτς!)

Δημοσ.

τι να κάνεις το βελτιωμένο pro όταν υπάρχει τέτοια παιχνίδαρα στα πόδια σου???

* Το ξέρω είπα κακία , αλλά δεν άντεξα παιδιά...

Δημοσ.

Παιδιά, μέχρι και ο SeabassTakatsuka το παραδέχθηκε σε συνέντευξη!

Seabass interview @ eurogamer.de:

"In our opinion Fifa was better than we last year. They did not chase us, they were much better."

"Of course it is very important for us how good or not good mouFif@ is, but that is not the main concern", says the developer legend. "Much more shocking was to see what the PES users were thinking.

We saw they were not happy with PES 2009 and that was very shocking for us and created much pressure.

Due to these reactions we owe them a much better game for 2010."

Χωρίς σχόλιο...

Δημοσ.

Olorin, πιστευεις οτι πραγματικα ηταν στο 80% η build που ειχαν στην εκθεση?Φανταζομαι οτι τα πραγματα θα ειναι εντελως διαφορετικα στην retail διοτι πρεπει να δουλευτουν μαζι η 360 με τα animations.Ποια ειναι η γνωμη σου?Εμενα δεν μου βγαινουν τα μαθηματικα παντως!

---Φοβισμενο τον βλεπω τον Seabass στην photo...

Δημοσ.
Μπορεί να είναι άλλος... όλοι οι Γιαπωνέζοι μοιάζουν :P

(πλακίτσα)

Αυτός δεν είναι που προχθές στην παραλία ήθελε 15€ για να σου κάνει xena μια πεταλούδα στην πλάτη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...