skanjos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 αν εξερέσεις τις μπούρδες για το Online τα άλλα που λέει υπάρχουν στο pes2009 και αν δεν κάνω λάθος εδω είναι το 2010....
Olorin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 αν εξερέσεις τις μπούρδες για το Online τα άλλα που λέει υπάρχουν στο pes2009 και αν δεν κάνω λάθος εδω είναι το 2010.... Τίτλο και ημερομηνία του βίντεο δεν τα πρόσεξε κανείς???:lol:
polakis21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως βλέποντας αυτό το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=1nUf7otEYTE&eurl=http%3A%2F%2Fforums%2Eevo%2Dweb%2Eco%2Euk%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D52601%26page%3D207&feature=player_embedded Έχω ελπίδες για κάτι καλό φέτος. Αν φτιάξουν λίγο ακόμα το τρέξιμο (που ήδη είναι βελτιωμένο) και αν έβαζαν και τις ντρίμπλες πίσω στον δεξί μοχλό, όλα θα ήταν καλύτερα...
fearwhatnow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Οποιος δεν βλεπει την μεγαλη βελτιωση που υπαρχει στα animations και στο τρεξιμο απλα δεν ειναι αντικειμενικος.Πολυ καλο το βιντεο του polakis.Η αναπηδηση της μπαλας ειναι εξαιρετικη στο χορταρι, φαινεται ξεκαθαρα η κινηση 360,το gameplay δειχνει πολυ smooth και μου κανει κατι απο Pes6,τα γραφικα ειναι καταπληκτικα,τα διχτυα ολα τα λεφτα.Νομιζω ειναι σε καλο δρομο.
G_Zisis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως,το βίντεο το δείχνει πολύ βελτιωμένο.Ο ρυθμός του παιχνιδιού όμως πρέπει να γίνει πιο αργός.Τα animation θέλουν κι άλλο βελτίωση.Η konami μας είπε για ολοκαίνουργια animation.Αυτά είναι μια καλή παραλλαγή των περσινών. Τα physics της μπάλας τρομερά.Μου δίνουν πραγματικά την αίσθηση ότι η μπάλα κινείται όπως στην πραγματικότητα.Και μου φαίνεται ότι στα physics της μπάλας περνάει και το fifa.Πολύ ωραία animation στο φάουλ.Επίσης,πάρα πολύ καλά γραφικά και ειδικά ο φωτισμός είναι απίστευτος.Ελπίζω να έχει καλό φωτισμό και σε βραδινά match.Όμως,το gameplay είναι το θέμα,όχι τα γραφικά.Λέτε να φτάσουμε στο σημείο να λέμε "pes για γραφικά και fifa για gameplay",τη στιγμή που πριν λίγα χρόνια συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο?Πού φτάσαμε...Μεγάλη κατάντια για την konami... Το έχω ξαναπεί αρκετές φορές,η κίνηση 360,σύμφωνα με την konami,θα είναι διαθέσιμη μόνο στην τελική retail έκδοση.Ούτε στο demo μπορεί να μην υπάρχει.Πώς εσύ τώρα είδες κίνηση 360...
fearwhatnow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Σε δυο φασεις στο βιντεο Ζηση.Μια καπου στη μεση με κινηση και πασα και η ευκαιρια στο τελος πριν σουταρει διαγωνια εξω κινειται σε κατευθυνση που στο περσινο θα ηταν αναλογικα δεξια πανω.Ισως ομως να με μπερδευει το animation.Ο ρυθμος μου φανηκε αρκετα καλος και μαλιστα ειναι και σε ζουμ το βιντεο οποτε φαινεται σιγουρα πιο γρηγορος.
G_Zisis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Και στο παρπάνω βίντεο τα ίδια.Τα animation θέλουν πολύ δουλειά ακόμα.Και ο ρυθμός τίνει να γίνει λίγο ping pong.Βέβαια,τα βιντεάκια είναι από gamescom,άρα τι να πω...Υπάρχουν ελπίδες...
Tigran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά τα παικτάκια πως τρέχουν πάλι έτσι; Ειδικά στο 2:00 που παίζει το replay και τον δείχνει από κοντά... απαράδεκτη κίνηση... Στο 2:22 ο Sweinsteiger με τον άλλον κουβεντούλα έπιασαν; Όσο για την 360 κίνηση, απλά ανύπαρκτη... Ωραίο τραγουδάκι btw
polakis21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τό βίντεο που πόσταρε ο skanjos είναι παλαιότερη έκδοση σε σχέση με αυτό που πόσταρα εγώ. Αν προσέξεις, η διαφορά στο animation μεταξύ των βίντεο είναι μεγάλη. Ελπίζω στην τελική έκδοση να είναι διορθωμένα κι άλλο τα animation για να έχουμε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι... Αντε μπας και ξαναπαίξουμε προ...
skanjos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά τα παικτάκια πως τρέχουν πάλι έτσι; Ειδικά στο 2:00 που παίζει το replay και τον δείχνει από κοντά... απαράδεκτη κίνηση... Στο 2:22 ο Sweinsteiger με τον άλλον κουβεντούλα έπιασαν; Όσο για την 360 κίνηση, απλά ανύπαρκτη... Ωραίο τραγουδάκι btw 1:44 o benzema τρέχει με 360 movement .......μην περιμένεις να δεις τρελή διαφορά.οι περισσότεροι που έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής και φιφα και προ λενε οτι στο προ έχει καλύτερο 360 movement ,αν δεν κάνω λάθος στο ινσόμνια το διάβασα αυτό.
Tigran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μακάρι, γιατί όλα τα φιλαράκια μου είναι κολλημένα με το PES ακόμα και αν δεν είναι καλό και φέτος πάλι με online στο FIFA θα τη βγάλω.
G_Zisis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τι κίνηση 360 ρε παίδες?Διαβάστε πάλι λίγο την ανακοίνωση της konami για κίνηση 360,να δείτε σε ποια έκδοση θα είναι διαθέσιμη. Σε περίπτωση που όντως υπάρχει 360 κίνηση (που δεν υπάρχει),απλά είναι ανύπαρκτη.Στο fifa διακρίνεται άνετα,ειδικά όταν παίζεις.Όσο για το 1:44,δεν είναι κίνηση 360.Απλά ίσως έχουν αυξήσει τις κατευθήνσεις που μπορεί να πάει ο παίχτης.Τέτοια είχε και το περσινό το fifa χωρίς 360 κίνηση.
XronisR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραιό το videaki απλά μερικά πράματα θέλουν πολυ δουλειά ακόμα...Σίγουρα στο γκολ του Benzema ο τερματοφύλακας θύμισε Fifa...
polakis21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Και ξαφνικά αυτό!!! Accoring to @MrBamber (PR for Jelly Media, Konami’s UK PR arm, or one of them), the PES2010 demo will be available tomorrow, September 17th! Not sure what time yet, but keep your eye out for it from midday onwards – we’ll let you know when it appears. Let us know on the forums what you think of it when you do get your hands on it – keep in mind that the build may be behind the latest code that we’ve played… UPDATE: The demo features two club sides; Liverpool FC and FC Barcelona as well as four national sides; Spain, Italy, France and Germany. PESFan have updated their site. Έρχεται αύριο το demo pes2010!!! Όμως βλέπω κάτι που με ανησυχεί αφάνταστα. Είναι οι ίδιες ομάδες ακριβώς που είχε και το ντέμο στην gamescom στην Γερμανία, που σημαίνει παλιός κώδικας πάλι! Αν το κάνει αυτό το λάθος η Κονάμι, ε θα είναι και το τέλος της... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ---------- Βάσει δήλωσης κάποιου από Κονάμι θα είναι μεταγενέστερη έκδοση το ντέμο... Ωραία εφόσον δεν είναι το gamescom version, τότε θα είμαστε οκ. Ελπίζω να δούμε κάτι καλό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.