Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι άλλο βιντεάκι:

[ame]

[/ame]

Επίσης πολύ καλό θα έλεγα. Με μακρινή κάμερα και αργό ρυθμό...

Λέτε τελικά να ασχοληθώ και με το προ από το πουθενά? Να έκαναν και καμιά ντρίμπλα οι άσχετοι που παίζουν...

Δημοσ.

Το 360 movement, ειναι μεσα στο κωδικα ή οχι;;

Γιατι απο το βιντεακι μου φαινεται πως οι παικτες εξακολουθουν και στριβουν σε 8 κατευθυνσεις.

Δημοσ.

Polaki to #752 με την καμία δεν είναι release code. Είναι βιντεάκι που είχε κυκλοφορήσει μέσα Σεπτέμβρη. Στο πρώτο βίντεο που πόσταρες μου φάνηκε πολύ γρήγορο και με αστεία αφύσικο τρέξιμο (το περπάτημα του κάβουρα κ έτσι). Το σίγουρο είναι οτι το φίφα δεν παίζει μόνο του φέτος (για τον πολύ κόσμο).

Δημοσ.

Klainmaingr νομίζω ότι υπερβάλλεις. Είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα pes2008,2009 αλλά και με το ντεμο pes2010 που έπαιξα εγώ...

Δημοσ.

Ε ναι δεν είπε κανείς οτι δεν είναι βελτιωμένο. (βεβαία αν δεν έχουμε hands on δεν μπορούμε να πούμε τπτ).

Αλλα το τρέξιμο όντως μου φάνηκε κουλό σαν animation.

Συνηθισμένος απο το φίφα γάρ (το οποίο επίσης μας τα έκανε ζέπελιν με την ταχύτητα φέτος).

Μακάρι το release code να είναι παιχνιδάρα.. 10 μέρες έμειναν ε;

Δημοσ.

Χλωμότατο να είναι παιχνιδάρα, αλλά τουλάχιστον να είναι playable για τους PC gamers που δεν έχουμε κι επιλογή...

Η φυσική της μπάλας φαίνεται βελτιωμένη. Μερικές ψηλές μπαλιές και σέντρες παίρνουν περισσότερο ύψος και πάνε πιο αργά, αν και ακόμα βλέπεις κάτι ξυραφιές του Henry με το αριστερό που δεν αφήνουν περιθώριο αντίδρασης στα center back...:-(

Δημοσ.

τα εχουμε ξαναχιλλιοπει.Στο animation ειναι σκαλες μπροστα στο φιφα.και γενικοτερα φετος ειναι πολυ καλο παιχνιδι. ομως κρινωντας απο το ντεμο και πιστευω σιγουρα το τελικο release θα ειναι καλυτερο οπως αλλωστε και στο φιφα εγινε,το προ10 πιστευω θα με κρατησει πολυ φετος γιατι ειναι για εμενα παρα πολυ βελτιωμενο και πολυ πιο random σε φασεις και κυριοτερα στο στησημο - αναπτυξη παικτων την ωρα που εξελισεται το παιχνιδι.

Δημοσ.
Το φιφα10 σε normal speed και full assisted controls, sorry αλλά δεν είναι σε άλλο level κατά την γνώμη μου. Το slow speed και full manual controls ναι είναι μπροστά φυσικά...

Πάντως για κάποιον που είναι λάτρης του assisted, νομίζω ότι το pes2010 θα του πάει πιο πολυ...

Το θέμα είναι όμως ότι εμείς δεν θέλουμε assisted.Θα βάλουν ποτέ manual και στο pro?

Όσο για τα βιντεάκια,το δεύτερο όντως είναι παλιό.Το πρώτο όμως μου έκανε εντύπωση.Τα animation είναι τελείως διαφορετικά.Η ταχύτητα όμως είναι πάλι υπερβολικά γρήγορη.

Λέτε να γίνει κανά θάυμα?

Δημοσ.
Στις 8 Οκτ Πέμπτη θα έχουνε καινούριο Demo PES 2010 με online 1 vs.1 και 2 vs. 2!!!!! xbox-live και PSN.

Καλό κάψιμο......

Πηγή.

http://www.videogameszone.de/aid,696727/PES-2010-Online-Demo-huepft-am-Donnerstag-auf-Xbox-Live/News/

Λογικά θα είναι ο καινούριος και τελικός κώδικας για να τεστάρουν το online.

Εχει κατεβασει κανεις το νεο demo? Δεν το εχω βρει στο XBL

Δημοσ.

ελα φαγαμε τον γαιδαρο ,τώρα έμεινε η ουρά,τι είναι 8 μέρες.... ασε που το φιφα κυκλοφόρησε στον θείο 10 περιπου μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του,οπότε ποτέ δεν ξέρεις,εγώ θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά πάντος αυτές τις μέρες :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...