MiltoZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εγώ θα κάνω μποϋκοτάζ σε όλες τις καφετέρειες εκτός των Starbucks. Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου...Ο θεός θα με συγχωρήσει. Αυτός δεν είναι καφές, είναι λιωμένη πάστα.
liakofan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εγώ θα κάνω μποϋκοτάζ σε όλες τις καφετέρειες εκτός των Starbucks. Είναι πάνω από τις δυνάμεις μου...Ο θεός θα με συγχωρήσει. Ειδικα εκει ειναι που πρέπει να κανουμε γενικο μπουκοταζ όλοι!!!!!!
kosmasgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Οπως και να έχει δεν δικαιολογείται ο φραπές για παράδειγμα που είναι προιόν ευρείας κατανάλωσης και έχει μηδαμινό κόστος να χρεώνεται 4 ευρώ. Δεν χρειάζεται απλά μπουκοτάζ. Να επιβληθεί τιμή 2,5 ευρώ απο το κράτος για όλους και τέλος. Ελεος δηλαδή
Teaser Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Οπως και να έχει δεν δικαιολογείται ο φραπές για παράδειγμα που είναι προιόν ευρείας κατανάλωσης και έχει μηδαμινό κόστος να χρεώνεται 4 ευρώ. Δεν χρειάζεται απλά μπουκοτάζ. Να επιβληθεί τιμή 2,5 ευρώ απο το κράτος για όλους και τέλος. Ελεος δηλαδή Δεν δουλεύουμε που δεν δουλεύουμε στην Ελλάδα, αν γίνει αυτό δεν θα δουλεύει κανένας... 8 ευρώ ο φραπές.
evabb Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να πηγαινεται εκει με το καφε σας ετοιμο απο το σπιτι λολ
kosmasgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Κόστος καφέ ζήτημα να είναι 20 λεπτά. Ανέβασε κάτι άλλο ρε φίλος. Και απο τα ποτά έτσι και αλλιώς οικονομάς. Πέρνεις 7 ευρώ το μπουκάλι ουίσκι (και πολλά είπα) και πουλάς 9 το ποτήρι , αμφοβόλου ποιότητας. Δηλαδή πεινάνε οι καφετέριες ? Ας ακούσουμε και αυτό τώρα
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Όταν μάθει ο κόσμος να πίνει σαν άνθρωπος και όχι σαν Σαλονικιός (ήτοι, ένα ποτήρι φραπέ το 4ωρο) τότε οι καφετέριες ίσως δεν τροποποιούσαν την τιμή του καφέ στο ποσό που θα κέρδιζε σε ένα 4ωρο από όσους θα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι.
some1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 πάντως εγώ την διαφορά την έχω διαπιστώσει.. Στην ίδια καφετέρια αν κάτσω και πάρω φρέντο κοστίζει 4,20.. Αν τον πάρω σε πλαστικό στο χέρι και φύγω κάνει 2 ευρώ.. (στα everest κάνει 2,25!) οπότε χρεώνουν το να κάτσεις εκεί.. ακριβό μεν, αλλά έτσι το κοστολογούν...
slipknot Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Κι άλλη κίνηση δήθεν μποϊκοτάζ. Και λογικό είναι να τον χρεώνουν τόσο τον γκαφέ, αν ο άλλος βλέπει το μαγαζί του γεμάτο με νέους και ειδικά ξέφρενους, εθισμένους στη καφεΐνη τιν ειτζερς γιατί να τον χρεώσει λιγότερο, κορόιδο είναι;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Προσωπικά προσπαθώ να κάνω μποϋκοτάζ σε καφετέριες που δεν έχουν δωρεάν WiFi. Η πρόσβαση σε WiFi πρέπει να είναι δωρεάν και δεδομένη παροχή όπως είναι και η πρόσβαση στην τουαλέτα. Επίσης κάνω μποϋκοτάζ στον καφέ ως γένος: δεν πίνω καφέ. Όσο για τις ημέρες μποϋκοτάζ που ξεφύτρωσαν ξαφνικά, πέρα από τις όποιες άλλες αντιρρήσεις που έχω, θεωρώ ότι σε μία ελεύθερη αγορά ο καθένας τιμολογεί το προϊόν του όσο θέλει. Από τη στιγμή που το αγοράζουμε, δεν δικαιούμαστε δια να ομιλούμε (που θα'λεγε κι ο κυρ-Μένιος...).
evabb Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Προσωπικά προσπαθώ να κάνω μποϋκοτάζ σε καφετέριες που δεν έχουν δωρεάν WiFi. Η πρόσβαση σε WiFi πρέπει να είναι δωρεάν και δεδομένη παροχή όπως είναι και η πρόσβαση στην τουαλέτα. Επίσης κάνω μποϋκοτάζ στον καφέ ως γένος: δεν πίνω καφέ. Όσο για τις ημέρες μποϋκοτάζ που ξεφύτρωσαν ξαφνικά, πέρα από τις όποιες άλλες αντιρρήσεις που έχω, θεωρώ ότι σε μία ελεύθερη αγορά ο καθένας τιμολογεί το προϊόν του όσο θέλει. Από τη στιγμή που το αγοράζουμε, δεν δικαιούμαστε δια να ομιλούμε (που θα'λεγε κι ο κυρ-Μένιος...). τζαμπα τουαλετα και wi fi?? θες να σου πω για τις καφετεριες στις βρυξελλες που οοοοοολες εχουν την τουαλετα επι πληρωμη οπως και το νερο και το wi fi αν υπαρχει
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Βέβαια Εύα σε γενικές γραμμές κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά το Βέλγιο. Ούτε καν οι Βέλγοι.
evabb Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Βέβαια Εύα σε γενικές γραμμές κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά το Βέλγιο. Ούτε καν οι Βέλγοι. ναι αλλα φανταζεσαι να πεθαινεις και να μην εχεις 30 λεπτα; βεβαια αμα τους δωσεις παρα πανω σου δινουν τα ρεστα:lol:
jason_rethymno Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Και στην Γερμανία πληρώνεις για να πάς τουαλέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.