Προς το περιεχόμενο

Σάββατο 11 Απριλίου: Μποϋκοτάζ στις καφετέριες

liakofan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν εξαιρέσεις το καπέλο είσαι μεσα!!!

Λοιπόν.. Να ανακοινώσω οτι εγώ το έκανα το μπουκοτάζ μου σήμερα.. Πίνω τον δεύτερο καφέ ΟΧΙ σε μαγαζί :P

Αρκετά όμως....

άμα το ήξερα ότι τελικά θα έκανες μποϋκοτάζ, δε θα σε είχα ντύσει σαν τενίστα....αλλά sandinista :P

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιο μπουκοταζ ρε παιδια;..εδω στην Πατρα σημερα δεν εβρισκες τραπεζι σε καφετερια ακομα και αν στεκοσουν μιση ωρα ορθιος να περιμενεις...αν ειναι ετσι το μπουκοταζ,τύφλα να εχει το "μη" μπουκοταζ...τοση κινηση ειχα καιρο να δω...

βεβαια δε λεω καλο ειναι να γινονται τετοιες προσπαθειες αλλα οχι μεσω ιντερνετ και email...παω στοιχημα ο περισσοτερος κοσμος ουτε καν ειχε ιδεα για μπουκοταζ στις καφετεριες σημερα...συμφωνω με τα επιχειρηματα του topic starter,η τιμη του καφε στα στεκια αυτα εχει εκτιναχθεί στα υψη,και οσο κανεις δεν αντιδρα τοσο θα σου πιανουν τον culo...

να γινονται σοβαρες προσπαθεις ομως και να τις γνωριζει αυτες οσος περισσοτερος κοσμος γινεται..

Δημοσ.

Ωστε λοιπον, απετυχε η επανασταση;

Ας ξεκινησουμε την επομενη.

Προτεινω και για μεγαλο χρονικο διαστημα (εμενα και 5 χρονια να μου πεις το κανω), να κανουμε μποϋκοταζ στον αστακο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωστε λοιπον, απετυχε η επανασταση;

Ας ξεκινησουμε την επομενη.

Προτεινω και για μεγαλο χρονικο διαστημα (εμενα και 5 χρονια να μου πεις το κανω), να κανουμε μποϋκοταζ στον αστακο.

Είναι προφανές ότι είσαι λακές των κτηνοτρόφων! Αποκαλύφθηκες!

Εγώ, από τη μεριά μου, κάνω εδώ και χρόνια (και θα συνεχίσω να κάνω, το ορκίζομαι) μποϋκοτάζ στις σατανικές μπάμιες και στις ακόμα πιο σατανικές αγκινάρες!

Δημοσ.

Εγώ, από τη μεριά μου, κάνω εδώ και χρόνια (και θα συνεχίσω να κάνω, το ορκίζομαι) μποϋκοτάζ στις σατανικές μπάμιες και στις ακόμα πιο σατανικές αγκινάρες!

Ορίστε μια ιδέα! Να κάνουμε chain mails για τις μπάμιες (Θε μου σ'χώρα με) και τις αγκινάρες (ξουυυ) :-D

Δημοσ.

Kάνω μπανάκι, ετοιμάζομαι και βγαίνω για καφέ...μπορεί και για ποτό ίσως και για φαγητό.Μια λιγουρίτσα την έχω.Φιλάκια.

Δημοσ.

XaXa ;) Εγώ 3 καφέδες ήπια και ιεραρχικά σήμερα. Ξεκίνησα απο ελληνικό , πήγα σε fredo espresso και κατέληξα σε fredocino.Πανικός όλοι έξω ήταν.

Δημοσ.

γλυφαδα πανικος:P

σε συνικοιακα ισως να χε λιγοτερη κινηση.

ακυρη ημερ/νια...κλεισαν κ τα σχολεια κ ολα εξω

Δημοσ.
Αυτοι ειστε κυριοι, και μετα λεμε γιατι παει η χωρα μας κατα διαολου.

Ντροπη και ονυδος :P

[nerd mode partII on]

ονειδος

[nerd mode partII off]

fixed

τις οξείες στις χαρίζω

όπως και την χρήση συνωνύμων

είναι που είναι το thread δια μπάτσες, ας τρολλάρουμε με κέφι :-D

Δημοσ.
[nerd mode partII on]

ονειδος

[nerd mode partII off]

fixed

τις οξείες στις χαρίζω

όπως και την χρήση συνωνύμων

είναι που είναι το thread δια μπάτσες, ας τρολλάρουμε με κέφι :-D

Εχω διαβάσει 2 "γλίστρες" σήμερα λογιστικά μάλλον θα φταίνε οι καφέδες :mrgreen:.

FIXED

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...