Monofiner Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Από ότι κατάλαβα, τα ΒΒ δεν είναι κακά κινητά, είναι όμως για συγκεκριμένη χρήση, κυρίως εταιρική. Αυτό με τα data plan, ούτε ΚΑΝ να το σκέφτονται, τσάμπα λεφτά είναι κατ εμέ, και γενικά από ότι καταλαβαίνω τα ΒΒ είναι σε στενά καλούπια και δεν δίνει περιθώρια επέκτασης γιατί ακριβώς δεν απευθύνονται σε mainstream... Αυτό κατάλαβα από το ψάξιμο που έκανα...εάν είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος...
Pantelwolf Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά τι λέτε μεταξύ HTC touch II και Nokia 5800 ? Ειδα και το LG αλλα επειδη δεν εχει windows η symbian απορριπτεται γιατι θελω να το πειραζω.. εχουν 20 € διαφορα με την επιδοτηση και ειμαι αναποφασιστος.. Η οθονη του touch ειναι 2.8 ενω του νοκια 3.2 Με ψηνει περισσοτερο το Windows Mobile 6.5 απο το συμπιαν αλλα εχω την αισθηση οτι το νοκια ειναι καλυτερο.
basilis5 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου συγκρινεις το htc με το νοκια; πιασε τα και τα 2 και μολις δεις την απογοητευτικη ανταποκριση στην οθονη αφης του νοκια θα καταλαβεις... για μενα σε αυτα τα λεφτα περιπου (399) το htc diamond 2 ειναι μονοδρομος.μονο που νομιζω πως με την ρομ που φοραει τα 6,5 σερνονται λιγακι...αλλα στα 6,1 σουπερ.../ το κακο ειναι πως δεν εχει capacitive οθονη αλλα resistive,αλλα και παλι σαν του 5800 δεν ειναι!!
noo_mercy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εγω θα σου πρωτεινα το samsung i 8910 hd! το εχω το συγκεκριμενο κινητο και μπορω να σου πω οτι ειναι φοβερο! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/with%28Manufacturer=Samsung%29.htm
GeorgeVls Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Όσο για το iphone μην το σκάφτεσαι καν περα από την καλή οθόνη δεν προσφέρει τίποτα άλλο εκτός και αν το θέλεις για μόστρα Καλυτερα θα ηταν να μιλαμε αντικειμενικα και να μην γραφουμε οτιδηποτε εχουμε ακουσει απο τους γυρω μας σχετικα με ενα θεμα χωρις να το εχουμε διαπιστωσει εμεις οι ιδιοι. Πως λες οτι το Iphone δεν προσφερει τπτ εκτος απο την καλη οθονη οταν φτανει περιπου τις 100.000 εφαρμογες και ολα τα αλλα οπως το omnia android κτλ εχουν 10.000? Θα πρεπει να ξερεις οτι το iphone ειναι αυτη την στιγμη το καλυτερο κινητο στο πλανητη, και οτι καινουριο κινητο βγαινει προσπαθει να το χτυπησει. Γι αυτο σε ολα τα reviews νεων κινητων τηλεφωνων γραφουν iphone Killer. Δεν γραφουν omnia killer η οτιδηποτε. Επισης, για το κινητο που λες οτι ειναι μονο για μοστρα, το ξερεις οτι η gameloft δηλωσε οτι δεν θα ασχοληθει με το motorola droid? Γιατι πολυ απλα δεν εχει τις δυνατοτητες του iphone? Στο θεμα μας τωρα, φιλαρακι δεν χρειαζεται καν να το συζητας, το iphone ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει. Οσοι δεν εχουν ασχοληθει μαζι του διαβαζουν οτι εχει cam 3.2 διαβαζουν και για παραδειγμα οτι ενα ericsson εχει 12 και το βγαζουν καλυτερο. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Πηγαινε στο iphone και δεν θα το μετανιωσεις. Το οτι δεν υπαρχουν συχνα αποθεματα λογω της εξαντλησης του, ελπιζω να σου λεει πολλα.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Καλυτερα θα ηταν να μιλαμε αντικειμενικα και να μην γραφουμε οτιδηποτε εχουμε ακουσει απο τους γυρω μας σχετικα με ενα θεμα χωρις να το εχουμε διαπιστωσει εμεις οι ιδιοι. Πως λες οτι το Iphone δεν προσφερει τπτ εκτος απο την καλη οθονη οταν φτανει περιπου τις 100.000 εφαρμογες και ολα τα αλλα οπως το omnia android κτλ εχουν 10.000? Θα πρεπει να ξερεις οτι το iphone ειναι αυτη την στιγμη το καλυτερο κινητο στο πλανητη, και οτι καινουριο κινητο βγαινει προσπαθει να το χτυπησει. Γι αυτο σε ολα τα reviews νεων κινητων τηλεφωνων γραφουν iphone Killer. Δεν γραφουν omnia killer η οτιδηποτε. Επισης, για το κινητο που λες οτι ειναι μονο για μοστρα, το ξερεις οτι η gameloft δηλωσε οτι δεν θα ασχοληθει με το motorola droid? Γιατι πολυ απλα δεν εχει τις δυνατοτητες του iphone? Στο θεμα μας τωρα, φιλαρακι δεν χρειαζεται καν να το συζητας, το iphone ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει. Οσοι δεν εχουν ασχοληθει μαζι του διαβαζουν οτι εχει cam 3.2 διαβαζουν και για παραδειγμα οτι ενα ericsson εχει 12 και το βγαζουν καλυτερο. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Πηγαινε στο iphone και δεν θα το μετανιωσεις. Το οτι δεν υπαρχουν συχνα αποθεματα λογω της εξαντλησης του, ελπιζω να σου λεει πολλα. Δεν θελω να γινω δεικτικος και μαλιστα συμφωνω σε σημεια με αυτα που λες, αλλα επειδη μιλησες για ανακριβειες και για πραγματα που εχουμε διαπιστωσει οι ιδιοι, εσυ ειδες και εκρινες πως οι φωτογραφιες που τραβηξες με το iphone ειναι καλυτερες απο εκεινες που τραβηξες με το satio? Επιπλεον αν θα θελαμε να ειμαστε αντικειμενικοι θα πρεπει να (ξανα)πουμε πως δεν υπαρχει τετοιο πραγμα οπως "καλυτερο κινητο ever" και ουτε προκειται να υπαρξει. Πολυ απλα ενα κινητο ειναι χ ειναι καλυτερο σε εναν τομεα απο ενα ψ, ενω το ψ ειναι καλυτερο σε αλλον τομεα απο το χ. Ασε που δεν θα συμφερε καμια εταιρεια να βγαλει ενα κινητο που να ειναι τελειο σε ολα διοτι πολυ απλα αυτοματως θα ακυρωνε ολα τα αλλα μοντελα της. Υπαρχοντα και μελλοντικα. Επισης εχω την αισθηση πως με τον ορο iphone killer αναφερονται στο hype του iphone και οχι στο θεμα των specs. Η λιστα αναμονης για την εν λογω συσκευη οφειλεται στο οτι για καποιον λογο οι εταιρειες που την παρεχουν δεν κανουν μεγαλες παραγγελιες τεμαχιων. Το γιατι δεν το γνωριζω. Θεωρω φυσικι να υπαρχουν περισσοτερες εφαρμογες για το iphone απο οτι για το android μαλλον διοτι το τελευταιο λειτουργικο ειναι πιο νεο. Και προφανως οι επισημοι developers θα ασχοληθουν με αυτο που πουλαει περισσοτερο (το hype που λεγαμε) για να εχουν μεγαλυτερο κερδος.
gilardino Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 για μενα htc και apple ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απ τις αλλες εταιριες(νοκια κλπ)...αυτο το λεω τωρα που εχω το diamond 2 και εχοντας δοκιμασει και το iphone...
basilis5 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 για μενα htc και apple ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απ τις αλλες εταιριες(νοκια κλπ)...αυτο το λεω τωρα που εχω το diamond 2 και εχοντας δοκιμασει και το iphone... ενδιαφερομαι να το παρω.θελω να σε ρωτησω κατα ποσο ειναι βολικο για απλη χρηση (οκ,ειναι πληρως παραμετροποιησιμο,αλλα πχ θες να στειλεις και ενα μην στα γρηγορα,η θες να βρεις γρηγορα μια επαφη να καλεσεις,απο αυτη την αποψη ρωταω) επισης, η οθονη του πλησιαζει καθολου την αισθηση του iphone; σε ρωταω γιατι εχω το τραγικο viewty LG και ειχα ορκιστει να μην ξανβαπαρω αφης καθως σπαει νευρα..αυτο δεν ειναι αφης αλλα πιεσης!αλλιως δεν δουλευει. επισης το μενου του ειναι smooth και γρηγορο,η πατας μια επιλογη και εχεις μια τραγικη καθυστερηση μισου δευτερ. μεχρι να ανοιξει; απο μπαταρια;κραταει κανενα 2μερο;με χαλαρη χρηση
gilardino Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 το μενου του ειναι ευκολο και γρηγορο...εχεις αμεση προσβαση σε ολα(μηνυματα,επαφες,mail κλπ)...η οθονη του ειναι αρκετα καλη στην αποκριση(καλυτερη απο lg viewty,nokia 5800,samsung pixon m8800) ..οσο αφορα την ποιοτητα της εικονας απλα τελεια(backlight)..το μονο μειον για μενα ειναι η μπαταρια..με 1-2 μερες...1100mah ειναι αυτα,που να φτασουν...αυτος ειναι και ο μοναδικος λογος που αποφασισα να το δωσω...σε γενικες γραμμες παντως ειναι καλο κινητο...
GeorgeVls Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 stormrain εγω συμφωνω σε ολα οσα εγραψες και συγγνωμη κιολας αλλα μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα εγω: 1. Ποτε δεν μιλησα για καλυτερο κινητο ever μιλησα για το καλυτερο κινητο αυτη την χρονικη στιγμη. Εννοειται οτι θα βγουν καλυτερα, αφου το 3gs δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα 3g πιο τουμπανιασμενο αν το θες πιο λαικα. 2. Εννοειται οτι οι φωτογραφιες του satio ειναι πολυ καλυτερες του iphone, και οχι μονο το satio αλλα και αλλα κινητα πολυ φθηνοτερα. Το iphone δεν αντικαθιστα την ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη οπως εγραψα και σε αλλα post μου. Μιλησα για αυτους που δεν ασχολουνται καθολου και βλεπουν τα ψαρωτικα 12mp του satio και αμεσως βγαζουν το συμπερασμα οτι ειναι καλυτερο κινητο. 3.Συγκεκριμενα για την gameloft θα διαβασεις οτι δεν ηταν αυτος ο λογος αλλα λογω του hardware. 4.Πιστεψε με σε ξενα sites που ενημερωνομαι συνεχεια για νεα κινητα, οτι καινουριο βγαινει το συγκρινουν με το Iphone οχι με κανενα αλλο. 5.Δεν ειναι μονο οι παραγγελιες που λες, θα δεις οτι η τεραστια ζητηση που εχει το iphone και οι τρελες πωλησεις του χαρισαν στην apple μεγαλυτερα κερδη ακομα και απο την Νοκια! Ναι ναι καλα διαβασες. 6.Και οπως και να το κανουμε ναι ρε παιδια ειναι αληθεια. Αυτο που ολοι αναρωτιοντουσαν στην αρχη που βγηκε το πρωτο Iphone 2g αν η apple θα κανει το ιδιο σε επιπεδο πωλησεων οτι εκανε και στα mp3s ε ναι λοιπον το εκανε. Απο κει και περα ολοι προσπαθουν να πιασουν την τεχνολογια της. Παντα φιλικα.
Pantelwolf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αυριο θα παω και θα δοκιμασω nokia 5800 , htc touch 2 και htc diamond 2 αν και βγαινει πολλα $$ Θα δω και θα σας πω ευχαριστω για τις απαντησεις
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 stormrain εγω συμφωνω σε ολα οσα εγραψες και συγγνωμη κιολας αλλα μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα εγω: 1. Ποτε δεν μιλησα για καλυτερο κινητο ever μιλησα για το καλυτερο κινητο αυτη την χρονικη στιγμη. Εννοειται οτι θα βγουν καλυτερα, αφου το 3gs δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα 3g πιο τουμπανιασμενο αν το θες πιο λαικα. 2. Εννοειται οτι οι φωτογραφιες του satio ειναι πολυ καλυτερες του iphone, και οχι μονο το satio αλλα και αλλα κινητα πολυ φθηνοτερα. Το iphone δεν αντικαθιστα την ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη οπως εγραψα και σε αλλα post μου. Μιλησα για αυτους που δεν ασχολουνται καθολου και βλεπουν τα ψαρωτικα 12mp του satio και αμεσως βγαζουν το συμπερασμα οτι ειναι καλυτερο κινητο. 3.Συγκεκριμενα για την gameloft θα διαβασεις οτι δεν ηταν αυτος ο λογος αλλα λογω του hardware. 4.Πιστεψε με σε ξενα sites που ενημερωνομαι συνεχεια για νεα κινητα, οτι καινουριο βγαινει το συγκρινουν με το Iphone οχι με κανενα αλλο. 5.Δεν ειναι μονο οι παραγγελιες που λες, θα δεις οτι η τεραστια ζητηση που εχει το iphone και οι τρελες πωλησεις του χαρισαν στην apple μεγαλυτερα κερδη ακομα και απο την Νοκια! Ναι ναι καλα διαβασες. 6.Και οπως και να το κανουμε ναι ρε παιδια ειναι αληθεια. Αυτο που ολοι αναρωτιοντουσαν στην αρχη που βγηκε το πρωτο Iphone 2g αν η apple θα κανει το ιδιο σε επιπεδο πωλησεων οτι εκανε και στα mp3s ε ναι λοιπον το εκανε. Απο κει και περα ολοι προσπαθουν να πιασουν την τεχνολογια της. Παντα φιλικα. Βασικα πιαστηκα κυριως απο αυτο "Θα πρεπει να ξερεις οτι το iphone ειναι αυτη την στιγμη το καλυτερο κινητο στο πλανητη" που ειπες και διαφωνω γενικα με την ιδεα του καλυτερου οπως ειπα παραπανω.. Στο 2 συμφωνω, μαλλον το εξελαβα λαθος, δεν ειχα διαβασει και παλαιοτερα ποστ για να ειμαι ειλικρινης. Οντως πολλοι ψαρωνουν απο καποια μεμονωμενα specs. Τρεμω τι εχει να γινει οταν βγει το expo (ετσι δεν λεγεται?) της LG που εχει και τον προβολεα και ειδικοτερα αναρωτιεμαι με ποιον τροπο θα πλασαριστει.. Για το 3 πασο. Στο 4 εχω μια μικρη ενσταση οπως ειπα παραπανω για το που οφειλεται ο λογος συγκρισης. Στο 5 βαζεις καποιο χρονικο διαστημα που εγινε αυτο? Θελω να πω, η συγκριση ειναι συνολικα ή για το ετος 2009 πχ? Παντως εξακολουθω να πιστευω πως εξαρταται καθαρα και μονο απο τις αναγκες του χρηστη το ποιο κινητο ειναι καλυτερο. Επισης ειναι και αναλογα με τον τομεα της τεχνολογιας που εξεταζουμε. Για παραδειγμα λοιπον, το iphone ειναι καλυτερο απο το Ν97 στον τομεα της οθονης, αντιθετα δεν πιανει μια στον τομεα της καμερας. Το θεμα ειναι στην συνολικη συγκριση ποιες υποχωρησεις ειναι διατεθημενος να κανει ο καθενας για να καταληξει ποιο κινητο ειναι καλυτερο για εκεινον. Εννοειται φιλικα
gilardino Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 εγω παρηγγειλα το samsung omnia lite(330 ευρω)...3αρα οθονη,wm6.5,wifi,gps,1500αρα μπαταρια...
StavrosD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Πριν λίγους μήνες πήρα το HTC Touch HD και στο προτείνω ανεπιφύλακτα, ή αν σου φαίνεται μεγάλο υπάρχει και το HTC Touch 2, που είναι πολύ πιο μαζεμένο. Το iphone είναι ωραίο από πολλές απόψεις, αλλά το απέρριψα επειδή: 1) Δεν δέχεται αρχεία (π.χ. κανά τραγουδάκι) με bluetooth. 2) Δεν μπορείς να βάλεις ότι ringtone θες, εκτός αν το ξεκλειδώσεις οπότε χάνεις την εγγύηση. 3) Έχω ακούσει για προβλήματα με bluetooth hand free. 4) Δεν έχει αναφορά παραλαβής SMS. Δεν ξέρω αν το έχει λάβει ο άλλος ή αν έχει το κινητό του κλειστό/εκτός δικτύου. 5) Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη και θέλει εργαλεία για να αλλαχθεί. 6) Κάποια iphone το καλοκαίρι ζεσταίνονται αρκετά, και αν ζεσταθούν (π.χ. αν το έχεις στην παραλία) εμφανίζουν το αντίστοιχο μήνυμα και κλειδώνουν μέχρι να πέσει η θερμοκρασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.