dimitris489 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω αλλά σίγουρα πολλά. Για αυτό μόνο σαν ιδέα το σκέπτομαι.
Evgenios1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω αλλά σίγουρα πολλά. Για αυτό μόνο σαν ιδέα το σκέπτομαι. Εαν ειναι να δοσεις (επενδυση), αστα mainframe, τι να βρεις(?) το κωδικο ενος zip ? οπος ειπα και παραπανω, η λογικη της ωμης βιας δεν ειναι για κρυπτογραφημενα αρχεια. Εαν εχεις το κεφαλαιο(μεγαλο) ψαξε Φ/Β τεχνολογια στην ελλαδα κλπ κλπ. Αξιζει!
dimitris489 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εαν ειναι να δοσεις (επενδυση), αστα mainframe, τι να βρεις(?) το κωδικο ενος zip ? οπος ειπα και παραπανω, η λογικη της ωμης βιας δεν ειναι για κρυπτογραφημενα αρχεια.Εαν εχεις το κεφαλαιο(μεγαλο) ψαξε Φ/Β τεχνολογια στην ελλαδα κλπ κλπ. Αξιζει! Φ/Β τεχνολογια? Τι εννοείς?
Evgenios1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Φ/Β τεχνολογια? Τι εννοείς? 0.45ευρω ανα κιλοβατωρα. +60% επιδοτηση του απο το κρατος για τοις εγκαταστασεις (2007 δε ξερω για τωρα)
spiros1976 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Η ιδέα είναι καλή. Μπορείς άραγε να εκμεταλλεύεσαι εμπορικά την υπολογιστική ισχύ όταν δεν θα σπας αρχεία;
dimitris489 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ίσος αν τον νοίκιαζα για ερευνητικούς σκοπούς σε πανεπιστήμια και σχολές κάτι θα γίνονταν.
aledjo Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 αν εχεις κεφαλαιο και θες να βγαλεις πολλα λεφτα, απλα ανοιξε ενα Ελληναδικο club ή σουβλατζιδικο! δε θα πεινασεις ποτε!
DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εγώ πάλι γιατί είμαι σίγουρος ότι έχω δει site/καταχωρήσεις τέτοιων εταιρειών/υπηρεσιών ?
Praetorianos Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ψαξε Φ/Β τεχνολογια στην ελλαδα κλπ κλπ. Αξιζει! Μπα ειδικά στην Ελλάδα η συγκεκριμένη επένδυση, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν αξίζει με τίποτα. Τρελή γραφειοκρατία, έχουν κοπεί μαχαίρι οι επιδοτήσεις, οποιαδήποτε οικολογική/αρχαιολογική υπηρεσία μπορεί να σε μπλοκάρει στα δικαστήρια και γενικότερα ακόμα και τεράστια κεφάλαια αντιμετωπίζουν προβλήματα, πόσο μάλλον ένας ιδιώτης. Για την ιδέα που λες, είσαι σίγουρος ότι πανεπιστήμια θα πλήρωναν για παραπάνω επεξεργαστική ισχύ? Αν ναι τότε μπορείς να εκμεταλλεύεσαι το idle time όταν δεν θα έχεις δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.