Προς το περιεχόμενο

Hotmail account

mihachris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Λοιπόν επειδή κάποιος άλλος μπήκε στο λογαριάσμο του hotmail από το pc μου χάθηκε ο κωδικός πρόσβασης τον οποίο είχα αποθηκευμένο. Ευτύχως στο MSN τον έχω και μπορώ να μπαίνω. Όμως δεν θυμάμαι τη μυστική ερώτηση για να τον επαναφέρω...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον επαναφέρω ή τουλάχιστον να δω από πόσα γράμματα αποτελείται μπας και το θυμηθώ;

Δημοσ.

Εγω οταν εκανα restore το password για το Live account μου, δεν μου ζητησε μυστικη ερωτηση. Μου εστειλε απλα ενα λινκ το δευτερο email που ειχα δηλωσει.

Δημοσ.
Καλημέρα,

Λοιπόν επειδή κάποιος άλλος μπήκε στο λογαριάσμο του hotmail από το pc μου χάθηκε ο κωδικός πρόσβασης τον οποίο είχα αποθηκευμένο. Ευτύχως στο MSN τον έχω και μπορώ να μπαίνω. Όμως δεν θυμάμαι τη μυστική ερώτηση για να τον επαναφέρω...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον επαναφέρω ή τουλάχιστον να δω από πόσα γράμματα αποτελείται μπας και το θυμηθώ;

εμ..ναι..

1)Πως ειναι δυνατον να μη θυμασαι το κωδικο σου;;

2)Δλδ μονο στο browser σου ηταν αποθηκευμενο και καποιος μπηκε και μετα το εβαλε να μη το κανει remember? Δηλαδη απο αλλο πισι (σχολης, δουλειας, φιλου) δεν εχεις μπει ποτε;;

3)Τεσπα, αν το εχεις με αστερακια στο μσν σου, καποιο απο τα προτεινομενα, κι οχι μονο, προγραμματα μπορει να στον φανερωσει. Αλλα μονο αν φαινονται τα αστερακια.

Δημοσ.
αυτα ειναι ασφαλες //??? :-):whistle:

Αν το εχεις με τα αστερακια να φαινονται και δεν εισαι παρων καποια στιγμη τοτε ναι, καποιος με τετοιο προγραμματακι μπορει να δει τον κωδικο. Και δε παιρνεις χαμπαρι τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...