plaths Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αν και εχω κανει φορματ βεβαια το πρωτο μου ακουω μουσικι απο τα cd και αυτα στον υπολογιστη μου αλλα οταν παω στο youtube δεν γινετε τπτ ουτε ψιθυρος κατι εκανα αλλα το ξεχασα Εχω εγκαταστησει το flash player;) ξερετε τι μπορω να κανω αν ξερετε πειτε μου... Ευχαριστω>!
snik Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δοκιμασες και με αλλο videο; Γιατι το youtube σε μερικα τραγουδια εχει απενεργοποιησει τον ηχο λογω πνευματικων δικαιωματων. Ενα αλλο που μου περναει απο το μυαλο ειναι η εγκατασταση της τελευταιας εκδοσης του flash player...
plaths Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 τιποτα:S..................... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ---------- Κανεις ξερει τιποτα?
Antwni Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Με όλους τους browsers σου το κάνει αυτό???Δοκίμασες καθαρισμό cookies???
plaths Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 εκανα και διαγραφη των cookies αλλα ακομα τιποτα.
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 εκανα και διαγραφη των cookies αλλα ακομα τιποτα. Μπορει στη Κρητη να αργει να φτασει ο ηχος :lol: Δοκιμασε με αλλο browser κανενα ff ας πουμε η ενημερωσε το φιλλομετρητη σου αν δεν θες να αλλαξεις
plaths Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 τι ειναι το FF?firefox? αν ναι..το ιδιο...ειναι...δεν εχει διαφορα¨Σ
p8denu Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 http://www.mydigitallife.info/2007/08/16/solution-to-fix-youtube-or-other-embedded-flash-video-no-sound-in-external-websites/
StavrosD Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μήπως έχεις κατά λάθος χαμηλώσει την ένταση του ήχου στο youtube; Αν έχεις 2 κάρτες ήχου (π.χ. μια onboard και μία soundblaster) ρύθμισε στον πίνακα ελέγχου ως προεπιλεγμένη την κάρτα στην οποία έχεις τα ηχεία. Κλείσε τον browser και δοκίμασε ξανά.
fotis12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Είχε ένα παρόμοιo πρόβλημα το λάπτοπ ενός φίλου μου και το έλυσα πηγαίνοντας στο start, τρέξε το run γράψε regedit στη συνέχεια πήγεναι HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 και create a new String value named “wavemapper”, and give the entry value “msacm32.drv”. Τα αγγλικά τα άφησα για να σε βοηθήσουν στις ρυθμίσεις που θα χρειαστούν
plaths Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 http://www.mydigitallife.info/2007/08/16/solution-to-fix-youtube-or-other-embedded-flash-video-no-sound-in-external-websites/ αμα το γραφες με λιγα λογια στα αγγλικα:rolleyes: δεν τα πολυκαταλαβαινω..¨Σ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:29 ---------- Μήπως έχεις κατά λάθος χαμηλώσει την ένταση του ήχου στο youtube; Αν έχεις 2 κάρτες ήχου (π.χ. μια onboard και μία soundblaster) ρύθμισε στον πίνακα ελέγχου ως προεπιλεγμένη την κάρτα στην οποία έχεις τα ηχεία. Κλείσε τον browser και δοκίμασε ξανά. μπαααα σε καμια περιπτωση... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:30 ---------- Είχε ένα παρόμοιo πρόβλημα το λάπτοπ ενός φίλου μου και το έλυσα πηγαίνοντας στο start, τρέξε το run γράψε regedit στη συνέχεια πήγεναι HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 και create a new String value named “wavemapper”, and give the entry value “msacm32.drv”. Τα αγγλικά τα άφησα για να σε βοηθήσουν στις ρυθμίσεις που θα χρειαστούν το κανα αυτο αλλα τιποτα¨Σ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:33 ---------- Τι νομιζετε οτι θα φταιει? Τοσα φορματ μου χουν κανει εε αυτο το τελευταιο το κανα μονος...στον υπολογιστη μου παιζει μουσικη αλλα στο youtube οχι ουτε σε χχ ^^
strelizia Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Γεια σας από ένα νέο μέλος Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το youtube. Είμαι αρκετό καιρό μέλος αλλά χωρίς να έχω ανεβάσει κάποιο βίντεο. Με τη χρήση του προγράμματος windows movie player έφτιαξα βιντεάκια για κάποια τραγούδια. Στην ουσία δεν είναι videos αλλά μια συνεχής εναλλαγή εικόνων όπως σε πολλά μουσικά videos που βλέπουμε στο youtube. Οι εικόνες που χρησιμοποίησα είναι φωτογραφίες που έχω βγάλει εγώ ,αλλά και φωτογραφίες που βρήκα στο internet μετά από αναζήτηση. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη χρήση αυτών των φωτογραφιών;Κάποιο θέμα ας πούμε,με πνευματικά δικαιώματα; Σημειωτέον ότι δεν χρησιμοποίησα κάποιες που ανέφεραν όνομα και copyright ,αλλά άλλες από τυχαία sites και σελίδες αποθήκευσης φωτο όπως flickr,photobucket κλπ. Αν ξέρετε κάτι θα χαρώ να μου απαντήσετε. Ευχαριστώ !
Street-Fighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Γεια σας από ένα νέο μέλος Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το youtube. Είμαι αρκετό καιρό μέλος αλλά χωρίς να έχω ανεβάσει κάποιο βίντεο. Με τη χρήση του προγράμματος windows movie player έφτιαξα βιντεάκια για κάποια τραγούδια. Στην ουσία δεν είναι videos αλλά μια συνεχής εναλλαγή εικόνων όπως σε πολλά μουσικά videos που βλέπουμε στο youtube. Οι εικόνες που χρησιμοποίησα είναι φωτογραφίες που έχω βγάλει εγώ ,αλλά και φωτογραφίες που βρήκα στο internet μετά από αναζήτηση. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη χρήση αυτών των φωτογραφιών;Κάποιο θέμα ας πούμε,με πνευματικά δικαιώματα; Σημειωτέον ότι δεν χρησιμοποίησα κάποιες που ανέφεραν όνομα και copyright ,αλλά άλλες από τυχαία sites και σελίδες αποθήκευσης φωτο όπως flickr,photobucket κλπ. Αν ξέρετε κάτι θα χαρώ να μου απαντήσετε. Ευχαριστώ ! Καλος ηρθες Οχι δεν υπαρχει προβλημα ανεβασε τα κανονικα αν υπαρξει προβλημα δεν θα παιξει Οποτε μην σε απασχολούν τα πνευματικά δικαιώματά για αυτη την δημιουργία σου. Εκτος αν δεν ειναι διάσημο πρόσωπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.