Προς το περιεχόμενο

Οθόνη πρόβλημα ή Normal?

bezoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα θέμα με την οθόνη και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό!

Αρχικά να πώ ότι κάθε βράδυ βγάζω την οθόνη από την πρίζα (μια turbo-x) γιατί μερικές ώρες την πιάνει κάτι και σφυρίζει. σαν κώδικες μόρς τύπου. και επειδή δεν την παλεύω με κανέναν ήχο (μη μου πείτε να βάλω ωτοασπίδες) την βγάζω από την πρίζα και όλα καλά.

Λοιπόν την επόμενη μέρα ανάβω το pc και έχω ξεχάσει να βάλω την οθόνη στην πρίζα.

το pc bootarei Κανονικά. βάζω στην πρίζα την οθόνη και την ανάβω και αυτήν και δεν βρίσκει σήμα! τίποτα. και κουμπί να πατήσω στο πληκτρολόγιο και ποντίκι να κουνήσω, και να την σβήσω/ανάψω πάλι τα ίδια!

ενώ αν bootarw τον υπολογιστή και η οθόνη είναι σβησμένη αλλά είναι στο ρεύμα πάνω, όταν bootarei Και πατήσω να την ανάψω βρίσκει κανονικά σημα.

είναι φυσιολογικό αυτό??? εννοώ γιατί να μην δίνει σήμα άμα δεν bootaristei ο υπολογιστής χωρίς οθόνη??

ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις! :)

Δημοσ.
τουλαχιστον μπουταρει το pc

άρα δεν ειναι φυσιολογικό έτσι? έχω εγγύηση παιδιάααααααααααα ΛΟΛ αύριο τηλέφωνα στο πλαίσιο!!! :-P

δηλαδή αν bootarete το pc σας με την οθόνη εκτός ρεύματος και έχει μπει στα windows Και όλα και την ανάψετε παίρνει κανονικά σήμα? μήπως φταίει τίποτα άλλο? γιατί μου ακούγεται κουλό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...