washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ...μέσα κι εγώ, και το 'χω δηλώσει. Δεν το λένε όμως όλοι όπως το λες εσύ, αν πρόσεξες...
slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος όμως να ειρωνεύεστε όλους αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη με 'σας.Όποιος δεν είναι αριστερός, άθεος και αντι-ρατσιστής, φιλόζωος δε κάνει για τη κλίκα σας.Χαραμοφάηδες.GET A LIFE.
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ...του αποπάνω βρωμάν τα πόδια του. Πέστε το στον αποκάτω σας.
afentiko7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος όμως να ειρωνεύεστε όλους αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη με 'σας.Όποιος δεν είναι αριστερός, άθεος και αντι-ρατσιστής, φιλόζωος δε κάνει για τη κλίκα σας.Χαραμοφάηδες.GET A LIFE. Δεν είναι κακό να είναι κανείς τπτ. Το θέμα είναι αν συμβαδίζει ο τρόπος ζωής σου με τα πιστεύω σου. Δεν μπορείς να είσαι φιλόζωος και να κυνηγάς τα αδέσποτα αλλά να έχεις σκιουρακια σπίτι σου, δεν μπορεί να είσαι άθεος και να ασχολείσαι με τους παπάδες, γιατί μετατρέπεσαι σε αντι-χριστιανό, δεν μπορείς να είσαι αριστερός και να είσαι δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός , να κυκλοφορείς με 4*4 και να χεις σπίτι στα ΒΠ. (εκτός και αν και αυτοί γίναν προλετάριοι και δεν το μαθα).
Toufas Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ον τοπικ:Φάτε ψωμί και νερό, υποσιτίζεστε αλλά είναι υπεραρκετό να επιβιώσετε. και η μαγιά εχει ζωη. μαζι με τις μελισσες ειναι το μονο ον που μας βοηθαει να παρουμε μια τροφη. η διαφορα ειναι οτι οι μελισσες δεν ψοφανε για να τους παρουμε το μελι
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 δεν μπορεί να είσαι άθεος και να ασχολείσαι με τους παπάδες, γιατί μετατρέπεσαι σε αντι-χριστιανό fail δεν μπορείς να είσαι αριστερός και να είσαι δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός , να κυκλοφορείς με 4*4 και να χεις σπίτι στα ΒΠ. fail Δεν μπορείς να είσαι φιλόζωος και να κυνηγάς τα αδέσποτα αλλά να έχεις σκιουρακια σπίτι σου check 1 out of 3 You failed the Maturity Test.
tacticalcube138 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Το τι τρώνε οι Αβοριγίνες, οι Παπούα και οι Μάο Μάο μου είναι εντελώς αδιάφορο να σου πω την αλήθεια. Ζήτησα μια σύγχρονη διατροφή vegeterian καθώς και τα θρεπτικά συστατικά που αυτά δίνουν και τις ποσότητες που πρέπει να καταναλωθούν. Tactical λυπάμαι αλλά στο μακροσκελέστατο ποστ δεν διάβασα κάτι χρήσιμο και ακόμα περιμένω απάντηση από την @@sos@@ ή από όποιον άλλο θέλει. Το να πρέπει να καταναλώνω για παράδειγμα 1 κιλό λάχανο ή φακές ωσαν να είμαι μηρυκαστικό για να πάρω την αντίστοιχη πρωτεϊνη που βρίσκω σε ένα ποτήρι γάλα ή σε μια μπριζόλα νομίζω είναι ουτοπικό. Κατα τα άλλα με καλύπτει πλήρως ο Lucifer. Η άποψή μου είναι ότι λες μπούρδες. Δεν είμαι συνήγορος των vegeterian, αλλά το να λες ότι τα λάχανα και οι φακές δεν έχουν την πρωτείνη του γάλακτος, άρα χάσατε, είναι μπούρδα. Και είναι μπούρδα διότι δεν υπάρχουν μόνο αυτά. Ρίξε μια ματιά στα ταπεινά φασόλια ή σε κάποια ψαρικά να δεις πόσες πρωτείνες έχουν, ουκ ολίγες. Επίσης τα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν την πολυπόθητη Β12. Ψάξε για κάποια μανιτάρια και κάποια φύκη. Αντί να ψάχνεις στο net για links που ισχυρίζονται ότι ο homo εξελίχθηκε χάρη στο κόκκινο κρέας, ψάξε για το ερώτημα που έθεσες. Επίσης δεν είμαι αντίθετος στην κατανάλωση γάλακτος, αυγών, βουτύρου και τυριού. Αλλά το κρέας και να καταργηθεί που λέει ο λόγος δεν πρόκειται να πεθάνουμε, ούτε να αρρωστήσουμε. Τώρα αν θες να γίνεις φουσκωτός, βεβαίως και πρέπει να το ρίξεις στις πρωτείνες. Για τους ζουλούδες έχεις άδικο, είναι άνθρωποι και ανθρωπολογικές μελέτες πάνω στις διατροφικές τους συνήθειες έχουν πιο μεγάλο βάρος από τη χημεία. Η χημεία δεν μπορεί να υπολογίσει όλους τους παράγοντες από μόνη της. Π.χ. είχα διαβάσει κάπου, δεν θυμάμαι πού, για κάποιους αυστηρά φυτοφάγους που παραδόξως δεν έπασχαν από αναιμία, λόγω έλλειψης Β12. Τελικά βρήκανε ότι η κοπριά που χρησιμοποιούσαν για τα λαχανικά είχε Β12.
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 χαχ, καλό BaLsAmoMenos. Τόσο ανάλαφρο αλλά κι εύστοχο. Γι' ακόμα μια φορά : Οι χορτοφάγοι δεν είναι επιστημονική φαντασία, υπάρχουν. Και απλά η πέτσα είναι νοστιμότερη, και ενίοτε μη διαπραγματεύσιμη. Βοth true stories.
slygeo87 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δεν είναι κακό να είναι κανείς τπτ. Το θέμα είναι αν συμβαδίζει ο τρόπος ζωής σου με τα πιστεύω σου. Δεν μπορείς να είσαι φιλόζωος και να κυνηγάς τα αδέσποτα αλλά να έχεις σκιουρακια σπίτι σου, δεν μπορεί να είσαι άθεος και να ασχολείσαι με τους παπάδες, γιατί μετατρέπεσαι σε αντι-χριστιανό, δεν μπορείς να είσαι αριστερός και να είσαι δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός , να κυκλοφορείς με 4*4 και να χεις σπίτι στα ΒΠ. (εκτός και αν και αυτοί γίναν προλετάριοι και δεν το μαθα). You catch my vibes.Ξέρεις είναι πολύ σημαντικό να λες είμαι αντι-ρατσιστής και να μένεις σε μια συνοικία που μένουν ΜΟΝΟ αλβανοί (όπως εγώ...δεν έχω άνθρωπο να πω καλημέρα) και είναι άλλη φάση να είσαι βουτυρόπαιδο στη Κηφισιά και να λες πάλι είμαι κατά του ρατσισμού.Είναι άλλο σκηνικό να μεγαλώσεις σε μια μικρομεσαία οικογένεια και να υποστηρίζεις δήθεν τα (κάποια από αυτά) ουτοπικά πιστεύω της αριστεράς και άλλο να είσαι στο Μαρούσι με τη BMW.Σε πήρε ''τάχα'' ο πόνος για την εργατιά και το μεροκάματο.Τραβάτε πέρα ρε. Άσχετα με όλα αυτά όλοι εσείς εδώ (όσοι είστε δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα) που τρώτε τα λεφτά του μπαμπά σας και δήθεν σπουδάζετε και αυξάνετε τη μόρφωση σας, πρώτα απ' όλα (μιας και είναι forum) όταν ένας x άσχετος εδώ (slygeo87 πουχου) λέει κάτι Α' απλά πείτε του ρε μ@λ@κ@ δεν είναι Α είναι Β γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο.Κουβεντούλες τύπου ''δεν είσαι σοβαρός εσύ'', ''fail the maturity test'', ειρωνικές κατινιές και ο,τι άλλες πίπες βάζει ο νους σας, καλό είναι να αποφεύγονται.Μπορεί να έχετε δίκιο αλλά πιστέψτε με χτυπάει πολύ αρνητικά...και δεν δείχνει ούτε ωριμότητα ενός μορφωμένου ανθρώπου ούτε σοβαρότητα. Συνεχίστε την υψηλού επιπέδου κουβεντούλα σας, 1000 συγγνώμη που ενόχλησα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Κατσε ρε slygeo87. Πεταει ο αλλος μια χαζομαρα και μου ζητας να αντιπαρατεθω σε αυτην με επιχειρηματα για χαρη της "υψηλου επιπεδου" κουβεντουλας? Γιατι σοβαρο το "δεν μπορείς να είσαι αριστερός και να είσαι δικηγόρος, γιατρός, μηχανικός" δεν το λες. Οι κομπλεξιμοι για την αριστερα απο τον ομνι και καθε ομνι θα κρινεται οπως τους αρμοζει. Και δεν ειμαι και αριστερος (που να ημουν να δεις τι θα ελεγα). Υ.Γ Οι Αλβανοι ξερουν ελληνικα, μπορεις να τους πεις καλημερα.
slygeo87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Φίλε μου δε με ενδιαφέρουν οι πολιτικές αντιλήψεις του καθενός εδώ μέσα, ίσα ίσα που απαγορεύεται και να συζητάμε πολιτικά..ούτε ανήκω σε κάποιο πολιτικό κόμμα που το υποστηρίζω.Καλύτερα να αφήσουμε όλα αυτά στην άκρη επειδή το πήδηξα το θέμα και ζητώ συγγνώμη.Συνεχίστε τη κουβέντα σας..αλλά όχι να ειρωνεύεστε ρε γαμώτο επειδή δε συμφωνούν με τη πάρτη σας.Είναι μαλακία.Ο καθένας έχει την άποψη του...σεβάσου τη και αν διαφωνείς, επιχειρηματολόγησε.Τέτοιου είδους απαντήσεις δε σε τιμάνε σαν προσωπικότητα και ας έχεις 1000 καλά πάνω σου.
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ακολουθεί παράδειγμα ωριμότητας : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2674877&postcount=373
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.