ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Επειδη απο εδώ μέσα πολλοι θα εχουν ταξιδέψει... ξέρει κανεις απο που μπορω να κλείσω εισιτηριο για τρενο στην Ιταλία; Ενδιαφερομαι για Αncona -Rome. Εχω ψαξει στο trenitalia.com αλλα μου φενετε καπως περιεργο να κλεισω απο εκει.. Υπάρχει καποιο πρακτοριο μήπως εδω που να μην εχει ομως χρεωση 10000% παραπανω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Γιατί δεν ρωτάς στον ΟΣΕ; Κάλεσε το 1110 ή πήγαινε http://www.ose.gr μπας κι έχει πληροφορίες.
paschalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Υστερα από τα τελευταία γεγονότα,θεωρείτε φρόνιμο να πάτε στην Ιταλία ? Πιστεύω ότι και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες,τρένα και πλοία,θα έχουν παγώσει εισιτήρια και πακέτα προς τα εκεί .
De@th L0rd Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Υστερα από τα τελευταία γεγονότα,θεωρείτε φρόνιμο να πάτε στην Ιταλία ?Πιστεύω ότι και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες,τρένα και πλοία,θα έχουν παγώσει εισιτήρια και πακέτα προς τα εκεί . Kαι γιατί να μην πας;Επειδή έκανε σεισμό;Δηλαδή στην Ιαπωνία δε θα πρεπε να υπάρχουν συγκοινωνίες επειδή κάνει συνέχεια.Σαν να ακούω τη γιαγιά μου .... Πληροφοριακά ευτυχώς δεν έχει παγώσει τίποτα γιατί κι εγώ θα πάω την άλλη βδομάδα.
paschalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δεν είναι θέμα συντηρητισμού .. Είναι θέμα λογικής και της πραγματικότητας. Όταν γίνεται κάποια καταστροφή -φυσική ή από ανθρώπινο χέρι- κάπου, είναι φυσικό να παγώνουν ή να τρενάρεται ο τουρισμός του . Ειδικά το επόμενο διάστημα από την καταστροφή .
klainmaingr Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Προσωπικά διαφωνώ κάθετα. Επειδή έγινε ένας σεισμός δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ας εκκενώσουν και τη Ρώμη και ας αρχίσουν να κρύβονται σε καταφύγια... Η ζωή συνεχίζεται. Στον τόπικ στάρτερ http://www.ferroviedellostato.it/cms/v/index.jsp?vgnextoid=3fdbe14114bc9110VgnVCM10000080a3e90aRCRD Για ποιό λόγο σου φαίνεται κάπως να κλείσεις απο εκεί;;;;;
paschalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Παιδιά,αυτό δεν το λέω εγώ. Αυτή την άποψη την έχω σχηματίσει διαβάζοντας διάφορες ειδήσεις και ρεπορτάζ και άρθρα που αναφέρουν τις κινήσεις των πρακτορείων και των πρεσβειών διαφόρων χωρών ύστερα από καταστροφές .
klainmaingr Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Αν δεν είχν πρόβλημα όσοι ταξιδεύουν μαζί μου εγώ τώρα θα ήμουν Ιταλία. Ακριβώς λόγω αυτού του πανικού οι τιμές πέφτουν κατακόρυφα για ένα διάστημα και είναι κάτσε καλά... Δεν είπα να πάς στην Ντ'ακίλα η όπως τη λέγανε...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Θα ρωτησω τον ΟΣΕ να δω τι παίζει.. klainmaingr Το site μου φαινεται καπως μη αξιοπιστο κ μιζερο μπορώ να πω! Κ δεν ξερω αν δεχονται χρεωστική κάρτα. Εχω δει ομως απο εκει τα δρομολογία..Ισως τελικα τα κλεισω απο εκει ελπιζω να κλειστουν ομως και να μην εχω προβλημα... paschalia στη Ρωμη δεν εγινε κάτι!Εξάλου δεν νομίζω οτι εχει παγώσει κατι..Εξάλου κ εδω οταν γινοντουσαν τα επεισοδια του Δεκεμβριου σε πολλές περιοχες κυλούσαν 100% κανονικά τα πραγματα ακόμα κ στο κεντρο. Δηλαδή δεν ειναι τραγικά τα πραγματα απλα εγινε σεισμος σε μια περιοχή που τα σπιτια ηταν χρέπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.