Προς το περιεχόμενο

Ο αερας που βγαζουν τα λαπτοπ ειναι καρκινογονος;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωταω επειδη πολλες φορες βαζω το λαπτοπ πανω στα ποδια μου και μετα απο κανα 5λεπτο νιωθω να καιγονται. Ειναι επικινδυνος ο αερας που βγαινει απο το λαπτοπ;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα πόδια σου τα νιώθεις να καίγονται επειδή το laptop είναι ζεστό... :-(

Ο αέρας είναι ο ατμοσφαιρικός, απλά πιο ζεστός. Μπαίνει, παίρνει τη θερμότητα των υποσυστημάτων του laptop και βγαίνει.

Δημοσ.
Ρωταω επειδη πολλες φορες βαζω το λαπτοπ πανω στα ποδια μου και μετα απο κανα 5λεπτο νιωθω να καιγονται. Ειναι επικινδυνος ο αερας που βγαινει απο το λαπτοπ;

Αν ήταν καρικονογόνος νομίζω θα είχε ακουστεί, και σίγουρα θα είχαν βγάλει καμιά χαζομάρα του τύπου "μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες..."

Δημοσ.

Εξαρτάται...

Είναι καταλυτικό το Laptop ? :P

Θα το καταλάβεις από το model number στο κάτω μέρος.

Αν περιέχει το γράμμα L σημαίνει ότι έχει αισθητήρα Λάμδα , άρα είναι καταλυτικό, και το μόνο που θα πρέπει να φοβάσαι είναι μην κάψεις τα μπούτια σου από τη θερμοκρασία του καταλύτη.:P:p

Αλλιώς, πάρε καμιά μάσκα ΡΒΧΠ :cry::lol::cry::lol:

Δημοσ.
Αν ήταν καρικονογόνος νομίζω θα είχε ακουστεί, και σίγουρα θα είχαν βγάλει καμιά χαζομάρα του τύπου "μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες..."

Η μόνη λογική απάντηση πάνω στο θέμα νομίζω....

Δημοσ.

Εαν ηταν καρκινογονος οι μισοι τουλαχιστον μεσα απο το insomnia θα ειχαμε ''ψοφησει'' μεχρι τωρα.Βλεπεις,εμεις που σου γραφουμε δεν ειμαστε κατσαριδες που αντεξαν τον πυρηνικο ολεθρο αλλα ανθρωποι πισω την οθονη desktop και laptop :-)

Ειπαμε να ειμαστε προσεκτικοι,να εχουμε που και που και μια αλφα οικολογικη συνειδηση,αλλα ας μην το παρακανουμε κιολας.

Δημοσ.

πιστευω οτι ολο αυτο το θεμα και μετα κινητα και με τα pc που εχει τεθει εδω και καιρο ''ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ/PC'' δεν μπορει να κριθει τωρα . Σε βαθος χρονου θα ειμαστε σιγουροι για το τι πραγματικα συμβαινει γυρω απο το θεμα ..αλλα ''μεταξυ μας'' δεν νομιζω επειδη ζεσταθηκαν λιγο τα ποδια σου λεει κατι..αν ηταν ετσι σε ολους θα ζεσταινονταν τα αυτια μετα απο καθε κληση με ενα κινητο τηλ..:rolleyes:

Δημοσ.

Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχεις επειδη το βαζεις στα ποδια σου το λαπτοπ αλλα αυτο δεν ειναι η θερμοτητα ουτε ο αερας.Ειναι το WIFI (ασυρματο δυκτιο) που αν το εχεις ανοικτο και εχεις το λαπτοπ πανω στα ποδια τοτε το εχεις πολυ κοντα στα γεννητικα σου οργανα!! Γιαυτο οταν εχεις ανοικτο το wireless θα σου προτινα να ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ το λαπτοπ.

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι... αλλά για τα πόδια σου και για να μην ψηθούν τα κακαλας και καεί και το λαπιτόπι από την θερμοκρασία παίρνεις ένα τέτοιο

1-2.jpg

2-2.jpg

3-2.jpg

που πήρα από τα ΙΚΕΑ προχτές και είσαι οκ

Δημοσ.
Όχι, δεν είναι... αλλά για τα πόδια σου και για να μην ψηθούν τα κακαλας και καεί και το λαπιτόπι από την θερμοκρασία παίρνεις ένα τέτοιο

1-2.jpg

2-2.jpg

3-2.jpg

που πήρα από τα ΙΚΕΑ προχτές και είσαι οκ

χοχο..

νατος ο ποντιος. ΤΡΕΛΗ πατεντα παντως. θελω κι εγω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...