Luxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ρωταω επειδη πολλες φορες βαζω το λαπτοπ πανω στα ποδια μου και μετα απο κανα 5λεπτο νιωθω να καιγονται. Ειναι επικινδυνος ο αερας που βγαινει απο το λαπτοπ;
SpyrosR Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Τα πόδια σου τα νιώθεις να καίγονται επειδή το laptop είναι ζεστό... Ο αέρας είναι ο ατμοσφαιρικός, απλά πιο ζεστός. Μπαίνει, παίρνει τη θερμότητα των υποσυστημάτων του laptop και βγαίνει.
dark_banishing Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Πρόσεχε μην φράζεις την έξοδο του αέρα και σου καεί το λαπτοπ.
giorgos147 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ρωταω επειδη πολλες φορες βαζω το λαπτοπ πανω στα ποδια μου και μετα απο κανα 5λεπτο νιωθω να καιγονται. Ειναι επικινδυνος ο αερας που βγαινει απο το λαπτοπ; Αν ήταν καρικονογόνος νομίζω θα είχε ακουστεί, και σίγουρα θα είχαν βγάλει καμιά χαζομάρα του τύπου "μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες..."
kfyros Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ρωταω επειδη πολλες φορες βαζω το λαπτοπ πανω στα ποδια μου και μετα απο κανα 5λεπτο νιωθω να καιγονται. Ειναι επικινδυνος ο αερας που βγαινει απο το λαπτοπ; Εξαρτάται... Είναι καταλυτικό το Laptop ? Θα το καταλάβεις από το model number στο κάτω μέρος. Αν περιέχει το γράμμα L σημαίνει ότι έχει αισθητήρα Λάμδα , άρα είναι καταλυτικό, και το μόνο που θα πρέπει να φοβάσαι είναι μην κάψεις τα μπούτια σου από τη θερμοκρασία του καταλύτη.:p Αλλιώς, πάρε καμιά μάσκα ΡΒΧΠ
coolman Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μη το γελάτε. Το 2002 είχε αναφερθεί κάποιος που έψησε τα "αυγά" του με το laptop. http://management.silicon.com/itdirector/0,39024673,11036527,00.htm http://www.theage.com.au/news/Science/Men-warned-of-laptop-health-risk/2004/12/09/1102182395186.html
djtheofanis Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Χμμμμ...αναρωτιέμαι.....το αρνί το ψήνει?
carib Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Αν ήταν καρικονογόνος νομίζω θα είχε ακουστεί, και σίγουρα θα είχαν βγάλει καμιά χαζομάρα του τύπου "μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες..." Η μόνη λογική απάντηση πάνω στο θέμα νομίζω....
j11h Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ρωταω επειδη πολλες φορες βαζω το λαπτοπ πανω στα ποδια μου και μετα απο κανα 5λεπτο νιωθω να καιγονται. Ειναι επικινδυνος ο αερας που βγαινει απο το λαπτοπ; Εαν ηταν καρκινογονος οι μισοι τουλαχιστον μεσα απο το insomnia θα ειχαμε ''ψοφησει'' μεχρι τωρα.Βλεπεις,εμεις που σου γραφουμε δεν ειμαστε κατσαριδες που αντεξαν τον πυρηνικο ολεθρο αλλα ανθρωποι πισω την οθονη desktop και laptop Ειπαμε να ειμαστε προσεκτικοι,να εχουμε που και που και μια αλφα οικολογικη συνειδηση,αλλα ας μην το παρακανουμε κιολας.
macabre_sunsets Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 http://news.pathfinder.gr/health/135749.html
inops Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 πιστευω οτι ολο αυτο το θεμα και μετα κινητα και με τα pc που εχει τεθει εδω και καιρο ''ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ/PC'' δεν μπορει να κριθει τωρα . Σε βαθος χρονου θα ειμαστε σιγουροι για το τι πραγματικα συμβαινει γυρω απο το θεμα ..αλλα ''μεταξυ μας'' δεν νομιζω επειδη ζεσταθηκαν λιγο τα ποδια σου λεει κατι..αν ηταν ετσι σε ολους θα ζεσταινονταν τα αυτια μετα απο καθε κληση με ενα κινητο τηλ..
takis3 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχεις επειδη το βαζεις στα ποδια σου το λαπτοπ αλλα αυτο δεν ειναι η θερμοτητα ουτε ο αερας.Ειναι το WIFI (ασυρματο δυκτιο) που αν το εχεις ανοικτο και εχεις το λαπτοπ πανω στα ποδια τοτε το εχεις πολυ κοντα στα γεννητικα σου οργανα!! Γιαυτο οταν εχεις ανοικτο το wireless θα σου προτινα να ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ το λαπτοπ.
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Όχι, δεν είναι... αλλά για τα πόδια σου και για να μην ψηθούν τα κακαλας και καεί και το λαπιτόπι από την θερμοκρασία παίρνεις ένα τέτοιο που πήρα από τα ΙΚΕΑ προχτές και είσαι οκ
poscaman Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Όχι, δεν είναι... αλλά για τα πόδια σου και για να μην ψηθούν τα κακαλας και καεί και το λαπιτόπι από την θερμοκρασία παίρνεις ένα τέτοιο που πήρα από τα ΙΚΕΑ προχτές και είσαι οκ χοχο.. νατος ο ποντιος. ΤΡΕΛΗ πατεντα παντως. θελω κι εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.