Προς το περιεχόμενο

πως να μεταφρασω την παρακατω προταση?????

ilona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

this is still the spirit of the New design talking! το systran βγαζει σαχλαμαρεσ!!!!! πορει καποιοσ να με βοηθησει???? τι να γραψω??? αθτο ειναι το πνευμα του νεου σχεδιασμου που μιλαει????? δεν κολλαει!!!!!!!!! καποιοσ που να μπορει να το μεταφραει σωστα???? :cry:

Δημοσ.

Το να το μεταφράσεις κατά λέξη (αν εννοείς αυτό που σου έγραψε η Πασχαλιά) είναι βλακεία.

Δηλαδή το 'this is your pilot speaking' πως θα το μεταφράσεις;Aυτός είναι ο πιλότος σας που μιλάει;Να βγαίνει και νόημα δηλαδή. :P

Δημοσ.

μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! αυτο ειναι το πιο λογικο!!!! ευχαριστω...

μπορει καποιοσ να κλειδωσει η να διαγραψει το θεμα???

Δημοσ.

Ελευθερη μεταφραση, ετσι οπως το καταλαβαινω εγω:

Αυτο επιτασσει το πνευμα του Nεου σχεδιασμου, ακομα και σημερα.

Δημοσ.
μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! αυτο ειναι το πιο λογικο!!!! ευχαριστω...

μπορει καποιοσ να κλειδωσει η να διαγραψει το θεμα???

Πιο λογικο; Και βγαζει και νοημα;

Αυτο που λεει ο BLISS ειναι καλυτερο. Τα περιφραζομενα τι λενε;

ΥΓ. Αυτη η μανια να διαγραφονται τα θεματα σας μολις παρετε απαντησεις, δεν τη κατανοω.

Δημοσ.

there is nothing neo-modern about this gesture, however. This is still the spirit of the New Design talking. Morrison is appropriating the same freedom and shows the same keen interest in recycling elements from everyday use. αυτη ειναι η παραγραφοσ! ειπα να διαγραφει το θεμα γιατι δεν ειναι χρήσιμο για τους άλλους.... ευχαριστω πολυ παντσ για τισ αποντησεισ σασ...

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι αλλο... υπαρχει free προγραμ που να μεταφραζει σωστα???? εχω το systran και τ polylexicon αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστμενη....

Δημοσ.

Με τα συμφραζόμενα το καταλαβαίνω κάτι σαν ...

Ακόμα κι έτσι είναι το πνεύμα του New Design (είναι με κεφαλαία) πίσω από αυτό/ή

Δημοσ.
Αυτό είναι το πνεύμα του νέου σχεδίου που μιλάει.

Και λεει τι;

==

Κατι με το εξοκουλουθει μου ερχεται εμενα. Εξακολουθει να ακολουθει ειναι στο πνευμα του νεου σχεδιασμου, ισως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...