Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παλι; ΠΑΛΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΤΟΝ LUCIFER; :-(

Και μετα πως θα πουλησουν DLC/expansions οι ανθρωποι; :devil:

Edit: Γενικα, αυτη την ηλιθια μοδα του "δεν προλαβαμε το dev cycle και κοψαμε content, παρτε το σαν paid DLC" μου σπαει τα νευρα τωρα τελευταια... ΟΚ, μια φορα, δυο φορες, αλλα απο τη στιγμη που σχεδον ΟΛΟΙ αυτο λενε, τοτε ειτε η βιομηχανια πασχει απο failed planning syndrome, ή μας εχουν για κορόϊδα :-D.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παλι; ΠΑΛΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΤΟΝ LUCIFER; :-(

Και μετα πως θα πουλησουν DLC/expansions οι ανθρωποι; :devil:

Edit: Γενικα, αυτη την ηλιθια μοδα του "δεν προλαβαμε το dev cycle και κοψαμε content, παρτε το σαν paid DLC" μου σπαει τα νευρα τωρα τελευταια... ΟΚ, μια φορα, δυο φορες, αλλα απο τη στιγμη που σχεδον ΟΛΟΙ αυτο λενε, τοτε ειτε η βιομηχανια πασχει απο failed planning syndrome, ή μας εχουν για κορόϊδα :-D.

Δημοσ.
Μα θέλει και ρώτημα; :P

Αθωο παιδακι ειμαι, μη μου καταστρεφεις τις ελπιδες :cry:

On-topic: Ενα review που διαβασα λεει οτι τα saves καμια φορα κανουν roll-back σε προηγουμενα, ισχυει; Ελεγα να το αγορασω αλλα αμα ειναι τοσο τιγκα στα bug, θα περιμενω κανα GotY edition :-(

Δημοσ.
Μα θέλει και ρώτημα; :P

Αθωο παιδακι ειμαι, μη μου καταστρεφεις τις ελπιδες :cry:

On-topic: Ενα review που διαβασα λεει οτι τα saves καμια φορα κανουν roll-back σε προηγουμενα, ισχυει; Ελεγα να το αγορασω αλλα αμα ειναι τοσο τιγκα στα bug, θα περιμενω κανα GotY edition :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά σε ένα απο τα πρώτα quest μου ζητάει να βρώ μια ρίζα και ένα λουλούδι και μου θέτει ως μέρος για να τα βρω αυτά το νεκροταφείο και το σχολείο ..

Το σχολείο το έχω οργώσει δεν έχει τπτ.. όπως δεν έχω βρει και τίποτα στο νεκροταφείο.. μια βοήθεια;;

Επεξ/σία από UpToDate_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά σε ένα απο τα πρώτα quest μου ζητάει να βρώ μια ρίζα και ένα λουλούδι και μου θέτει ως μέρος για να τα βρω αυτά το νεκροταφείο και το σχολείο ..

Το σχολείο το έχω οργώσει δεν έχει τπτ.. όπως δεν έχω βρει και τίποτα στο νεκροταφείο.. μια βοήθεια;;

Επεξ/σία από UpToDate_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβλεπα ενα φιλο που εκανε το ιδιο quest, οι ριζες τουλαχιστον ειναι πολυ δυσκολο να τις δεις γιατι ειναι (πανω-κατω) το ιδιο χρωμα με το εδαφος. Τελικα τις βρηκε διπλα απο το tree stump στην εισοδο του σχολειου. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jG5j7lSIEG8]Link YouTube[/ame] , ενα αρκετα helpful video.

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβλεπα ενα φιλο που εκανε το ιδιο quest, οι ριζες τουλαχιστον ειναι πολυ δυσκολο να τις δεις γιατι ειναι (πανω-κατω) το ιδιο χρωμα με το εδαφος. Τελικα τις βρηκε διπλα απο το tree stump στην εισοδο του σχολειου. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=jG5j7lSIEG8]Link YouTube[/ame] , ενα αρκετα helpful video.

Επεξ/σία από Greygore
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα πρότεινα όταν ζητάτε συμβουλές για quests ή προτείνετε τακτικές που περιέχουν πληροφορίες για τη ροή του παιχνιδιού, να χρησιμοποιείτε spoiler.

[Όχι πως με βλέπω να το αγοράζω σύντομα, με αυτά που διαβάζω].

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα πρότεινα όταν ζητάτε συμβουλές για quests ή προτείνετε τακτικές που περιέχουν πληροφορίες για τη ροή του παιχνιδιού, να χρησιμοποιείτε spoiler.

Δημοσ.

Εντάξει αυτό το quest είναι από τα πολύ πρώτα .. δεν νομίζω να υπάρχει θέμα,γι'αυτό δεν έβαλα και spoiler εξ'αρχής .

Τhanks greygore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...