Insignificant Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τα τσακίζουν όλα και έχουν μερικά από τα καλύτερα perks για μάχη (απλά κοίτα μην πας στα deathclaws σε μικρό level και χωρίς τα perks ) Μιας και τον έκανες βόδι φαντάζομαι δεν θα ανεβάσεις science, κοίτα να ανεβάσεις lockpick τότε καθώς θα συναντήσεις πολλές κλειδωμένες πόρτες και ειδικά πάνω σε quests θα σου σπάσουν τα νεύρα Για deathclaws @TheElf κ Jeronimo Έχει και στην Dead wind cavern Deathclaws μαζί με το Legendary Deathclaw και sniper δεν πολυδουλεύει εκεί (σπηλιά, μικρές αποστάσεις) αλλά δουλεύουν άλλα πράγματα ευτυχώς paralyzing palm κτλ. Κάτι έχω ακούσει και για EDIT για το Alien Blaster λένε και τα έχει 2-3 shots αλλά δεν το έχω βρει Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2010 από Insignificant
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξερατε οτι αν κρατησετε για λιγα δευτερολεπτα πατημενο το tab βγαινει φως απο το pip-boy και το χρησιμοποιεις σαν φακο ? εγω τωρα το βρηκα παντως Να και μια φωτογραφια με τον φιλαρακο μου Βαλτε οποιοι θελετε καμια φωτο ετσι για χαβαλε Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2010 από JERONIMO888
Mad_man Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Τα deathclaws είναι χαλαρά ότι ποιο δύσκολο στο game ειδικά Deathclaw mother κ Deathclaw alpha όταν επιτίθενται σε ορδές Μια φωτο κ από μένα Fallout 2 FTW
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Που μπορω να βρω καλα οπλα και armor ρε παιδια εχω βρει 50 περιοχες αλλα ολοι τα ιδια εχουν και δεν αξιζουν μια γιατι κανω περισσοτερο dmg με unarmed gauntlets με 5 strengh kai 25 unarmed :/
Darth_Fanis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αμα πας στην hidden valley θα βρεις παρα πολλες [οι καλυτερες armor ,με αμυνα 25 και +1 strenght και +25 rad ressistance.Βεβαια ειναι power armor οποτε θα πρεπει να περασεις την δοκιμασια για power armow[μιλας στον πακιστανο στην hidden valley] .Αν δεν καταφερεις να παρεις απο εκει στολη ,τραβα στην λεγεονα στο the fort,και κλεψε καμια στολη απο τους λεγεωναριους[dt 18],επιπλεον υπαρχουν κατι απιτευτες unarmed συσκευες ,που μπορεις να τις παρεις παλι απο τους λεγεωναριους.Αν δεν μπορεις να το κανεις ,αγορασε καμια reinfor power plate απο το trade 118 ,αλλα ειναι ακριβες και δεν αξιζουν καθως στην πορεια θα βρεις παρα πολλες στολες. Χ0χαχα0χα0χα0χα0χα0χα0χα0αχαχ0!!!!:lol: Έχει και Πακιστανούς στο New Vegas; Και εγώ νόμιζα ότι μόνο η Αθήνα είχε γεμίσει με δαύτους !!!:lol: Θεική η περιγραφή σου !!!
bnvdarklord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εχει νοημα να πάρω το Wild Wasteland Perk αν δεν εχω παιξει τα πρωτα 2 fallout;
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εχει νοημα να πάρω το Wild Wasteland Perk αν δεν εχω παιξει τα πρωτα 2 fallout; Δεν έχει καμιά σχέση αν έπαιξες τα προηγούμενα αφού απλά βγάζει παράξενες συναντήσεις,,βασικά αν δεν ξέρεις να παίζεις καλά(1.φορά που παίζεις fallout) καλλίτερα να πάρεις ένα perk που να είναι χρήσιμο,να κάνει το παιχνίδι λίγο ποιο εύκολο.
bnvdarklord Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τοτε θα το πάρω μαλλον... Δεν νομιζω να με δυσκολέψει ιδιαίτερα ουτε καν στο Hard, το 3 ηταν αρκετά ευκολο και χωρις φοβερο character.
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Νάνε καλά που μπορείς να κάνεις save πάντα και παντού. Όντος εύκολο είναι.
liakjim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μετα απο 40,5 ωρες παιχνιδιου και level 30 δηλαδη max ,το τελειωσα και εγω!!! Τι επος!!! Αν και σαν ιστορια ,ο κοσμος αλλα και συνολικα ως εμπειρια ,το Fallout 3 μου αρεσε περισσοτερο. Ειδα 3 τελη : 1. Στο 1ο σεναριο , σκοτωσα τον House και ημουν με τον Yesman, 2. Στο 2ο σεναριο , απενεργοποιησα τον House και ημουν με τους DCR. 3. Στο 3ο σεναριο ακολουθησα τον House και τους σκοτωσα ολους. Ξερω οτι υπαρχει και 4ο τελος με τους Caesars. Αν και το σωστο ειναι οτι τα τελη ειναι πολλα περισσοτερα , αφου ειναι ραμμενες υπο-ιστοριες αναλογα με τις ενεργειες μεσα στο παιχνιδι. Αρα συνολικα πρεπει να εχω κοντα 70ωρες παιχνιδιου...
bnvdarklord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μετα απο 40,5 ωρες παιχνιδιου και level 30 δηλαδη max Υπάρχει περίπτωση να φτάσω το level cap (πολύ) πριν το τερματίσω ; Το ειχα παθει στο 3 και ηταν λιγο ξενέρα.
liakjim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Σε εμενα προλαβε και τερματισε στο ενα απο τα 3 (εξαρταται κ απο τα saves μου) , αλλα και παλι λιγο πριν το τελος. Βεβαια εξαρταται ποσο πολυ θα ψαξεις τον χαρτη.
freedubus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Πού θα βρώ (edit: για να ψειρίσω) ένα καλό sniper rifle σχετικά νωρίς στο παιχνίδι; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2010 από freedubus
liakjim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το καλυτερο για μενα ειναι το "Anti-materiel rifle" . Εδω http://fallout.wikia.com/wiki/Anti-materiel_rifle#Notes , για info. Ειδικα με anti-armor bullets , ειναι απαιχτο!!! Κανει γυρω στα 3000-5000caps
koproli8os Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το καλυτερο για μενα ειναι το "Anti-materiel rifle" . Εδω http://fallout.wikia.com/wiki/Anti-materiel_rifle#Notes , για info. Ειδικα με anti-armor bullets , ειναι απαιχτο!!! Κανει γυρω στα 3000-5000caps Καλό αλλα το κορυφαιο ειναι το Gobi campaign scout rifle http://fallout.wikia.com/wiki/Gobi_Campaign_scout_rifle καθως εχει πιο μικρο damage απο το antimaterial αλλα πυροβολας πιο γρηγορα με αποτελεσμα το συνολικο damage να ειναι πιο μεγαλο, ασε που εχεις πιο πολλες πιθανοτητες για critical hit (5 σε σχεση με 1). Anti-materiel rifle _______________Gobi Campaign scout rifle dmg/attack: 110 ________________________ dmg/attack: 61 DPS: 49.25371 __________________________DPS: 166-219 attacks/sec: 0.447761 ________________attacks/sec: 2.5 crit dmg: 80 _____________________________crit dmg: 60 crit chance: x 1 _______________________crit chance: x 5 οι αριθμοι νομιζω μιλανε απο μονοι τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα