Προς το περιεχόμενο

Fallout: New Vegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε λές τπτ, μια ώρα πολέμαγα χάλασα εκατό τσιμπιδάκια και δεν άνοιγε με τίποτα. Και το άλλο κοστίζει 6000 καπάκια. Κάτι πιο προσιτό παίζει; Κι ας μην είναι το τόπ.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To gobi ομως ειναι secret weapon και πρεπει να εχει 100 lockpick για να το παρει.

Θεωρητικά όμως μπορείς να το πάρεις νωρίτερα από το Anti-materiel αφού αυτό εμφανίζεται κατά το μέσο του παιχνιδιού(πρέπει να περιμένεις να το βγάλει στο GUN RUNNERS)όταν έχεις ανέβει αρκετά level.

Δημοσ.

παίδες έχω ένα bug, ενώ εξερευνώ μια περιοχή κ στο local map μ δείχνει π έχω πάει όταν μετά από λίγο ξαναγυρνάω στο ίδιο μέρος ,το Local map έχει ξαναμαυρίσει με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν έχω ξαναπεράσει απο κει...το έχει κανείς άλλος αυτο?

Δημοσ.

Cass:

ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να κάνω την Cass να με ακολουθήσει; Εχώ διώξει τους companion μου αλλά δεν υπάρχει διάλογος για να έρθει μαζί μου,...

Για να πουλήσω το καραβάνι της στο Crimson θέλει barter ή speech και δεν έχω τίποτα απο τα δύο.

Υπάρχει άλλη λύση να την πάρω;

Δημοσ.

όποιος θέλει να φτιαξει sniper χαρακτήρα συμφωνα με το Fallout New Vegas - Prima Official Strategy Guide, πρεπει να ειναι ως εξής: S:6 P:8 E:6 C:1 I:2 A:8 L:9, εγω εφτιαξα ενα παλικάρι πριν διαβασω τον οδηγό S:5 P:7 E:6 C:1 I:8 A:6 L:7 οπότε καλα είμαι.

Δημοσ.

Χαχα καλά έχει και τις καλές στιγμές του όμως.Σε μένα πχ έχει τύχει κάποιες φορές powder ganger να καλύπτεται πίσω από αμάξι και να μου ρίχνει δυναμίτες σκυμμένος από κει.

Δημοσ.

φυσικά, ειδικα όταν εισαι στην ερημο και εχει τους στροβίλους ή αμμοθύελλες, ή σε ανεξηγητες καταστασεις, αλλα πάντα σε ύπαιθρο, υπομονη για κανα patchάκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...