freedubus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δε λές τπτ, μια ώρα πολέμαγα χάλασα εκατό τσιμπιδάκια και δεν άνοιγε με τίποτα. Και το άλλο κοστίζει 6000 καπάκια. Κάτι πιο προσιτό παίζει; Κι ας μην είναι το τόπ.
TheELF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 To gobi ομως ειναι secret weapon και πρεπει να εχει 100 lockpick για να το παρει. Θεωρητικά όμως μπορείς να το πάρεις νωρίτερα από το Anti-materiel αφού αυτό εμφανίζεται κατά το μέσο του παιχνιδιού(πρέπει να περιμένεις να το βγάλει στο GUN RUNNERS)όταν έχεις ανέβει αρκετά level.
koproli8os Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 όποιος θελει sniper rifle σχετικα νωρις μπορει να παει και γιαυτό http://fallout.wikia.com/wiki/Ratslayer εγω μιας και ειμαι σχετικα low level θα το ψαξω στην επομενη ευκαιρια
bnvdarklord Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 To πηρα σημερα και ειχε μέσα μια κάρτα Added Bonus:Classic Pack που απο οτι λεει στο google την δινουν με preorders...
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 παίδες έχω ένα bug, ενώ εξερευνώ μια περιοχή κ στο local map μ δείχνει π έχω πάει όταν μετά από λίγο ξαναγυρνάω στο ίδιο μέρος ,το Local map έχει ξαναμαυρίσει με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν έχω ξαναπεράσει απο κει...το έχει κανείς άλλος αυτο?
Nimrod7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Cass: ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να κάνω την Cass να με ακολουθήσει; Εχώ διώξει τους companion μου αλλά δεν υπάρχει διάλογος για να έρθει μαζί μου,... Για να πουλήσω το καραβάνι της στο Crimson θέλει barter ή speech και δεν έχω τίποτα απο τα δύο. Υπάρχει άλλη λύση να την πάρω;
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 όποιος θελει sniper rifle σχετικα νωρις μπορει να παει και γιαυτό http://fallout.wikia.com/wiki/Ratslayer εγω μιας και ειμαι σχετικα low level θα το ψαξω στην επομενη ευκαιρια Γαμάτο, ένα τέτοιο ήθελα. Μετράει και εμφανισιακά.
koproli8os Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 όποιος θέλει να φτιαξει sniper χαρακτήρα συμφωνα με το Fallout New Vegas - Prima Official Strategy Guide, πρεπει να ειναι ως εξής: S:6 P:8 E:6 C:1 I:2 A:8 L:9, εγω εφτιαξα ενα παλικάρι πριν διαβασω τον οδηγό S:5 P:7 E:6 C:1 I:8 A:6 L:7 οπότε καλα είμαι.
bnvdarklord Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλα το AI ειναι φοβερο, ενας powder μου πεταει δυναμίτη, τρεχει προς το μέρος μου, τον πατάει ανατινάζεται και σκοτώνεται.
Millennium Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Χαχα καλά έχει και τις καλές στιγμές του όμως.Σε μένα πχ έχει τύχει κάποιες φορές powder ganger να καλύπτεται πίσω από αμάξι και να μου ρίχνει δυναμίτες σκυμμένος από κει.
agelosLX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά σας κάνει παγώματα που διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται κανονικά??
koproli8os Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 φυσικά, ειδικα όταν εισαι στην ερημο και εχει τους στροβίλους ή αμμοθύελλες, ή σε ανεξηγητες καταστασεις, αλλα πάντα σε ύπαιθρο, υπομονη για κανα patchάκι
liakjim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά σας κάνει παγώματα που διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται κανονικά?? To εχουμε πει κ ποιο πανω : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3685642&postcount=116
agelosLX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Φιλε μου εγώ μιλάω για παγώματα όχι stuttering..
bnvdarklord Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εχω σφαιρες 12ga + 12ga Magnum. Οταν κανω Breakdown 12ga. Κανει μονο τις απλές ή ολες; Δεν εχει επιλογή Breakdown 12ga. Magnum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα